Uçağı kaçırdık

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
323
İstanbul
Çok canım sıkkın. 2.5 saat önceden havaalnındaydık.Bagajları verdik bekliyorduk.15 dakika kala kapıdaydık ki kapanmış kapı ve almadılar.Bagajımız kalmasın diye onları getirdiler.Onları almışken bizi de alamaz mıydı acaba ya da şu an bir hakkımız falan var mı?Bilen yardımcı olabilir mi?

Geçmiş olsun göz göre göre gitmiş. Muhtemelen uçağa binmek için koridoru kapatmislardir bavullar da yukleniyordur zaten aynı anda oluyor hemen hemen.yani yolcu ve bavul aynı anda yükleniyor çoğunlukla. Koridor gittiyse yapacak birsey kalmıyor.

hangi havalanı...her yerde kamera vardır..ispat edebilirseniz saatinde geldiğiniz valizleriniz içeri almışlar ..en son anons etmeleri lazımdı sizi..yanlış hatırlamıyorsam..ıspatlarsanız dava açabilir yada başka bir uçakla sizi yollamalarını sağlabilirsiniz gibi geliyor

gerçekten mi atatürk havalanı.Kesin bilgiyi nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz

kapıyı yaklaşık 50 dk önce açarlar 15 dk kala 2 kere çağrı yaparlar sonra kapatırlar.. size çağrı yapmışlardır muhakkak.. kapandıktan sonra pilot talimatı olmadıkça açılmaz.. kurallar böyle.. şöyle ki kapıların kapanıp uçak havalanacağı o 15 dk.ya kadar içerideki hazırlıkları tamamlanır ve içerinin hava dengesi sağlanır.. kapanan kapının sizin için tekrar açılması havalanmayı bir 15 dk daha geciktirir.
kapıların yolcu alımı için ne zaman açılacağı da bilet üzerinde yazar... 2,5 saat önceden havaalanına gidip de buna dikkat etmemeniz kusura bakmayın ama sizin hatanız yapabileceğiniz pek bir şey yok..

benimde demek istediğim buydu..bunu bir araştırsın eğer anons yapılmış gitmemişler ise hata onların.ama ya yapmadılar ise

valla ben gözlerim le şahit oldum anons yapıldığı halde gelmeyen ankara yolcusunu başka bir uçağa aldı. neden mi aldı çnkü hava alanı müdürnü tanıyordu. millet vekili tanıdıkları vardı... ücretsiz diğer uçağa bindi... ama tabi bu tanıdığın varsa. yoksa haklı çıkman zor sana anons ettik diyecekler. şikayetçi olursan da sen şimdi uç biz sonra bakarız dicekler.

benimde demek istediğim buydu..bunu bir araştırsın eğer anons yapılmış gitmemişler ise hata onların.ama ya yapmadılar ise
Anonsun yapıldığı doğru. ..ama sanki Atatürk havaalaninda gürültüyü önlemek için artık anons yapilmayacak diye haber görmüştüm.
Bir de anons etmemenin bir hak doguracagini sanmıyorum. 350 yolculuk uçakta herkes saate uymazsa ne olacak.200u binmiş 150si anons mu edilecek.hak doğurmaz yani.

hiç şaşırmadım .Bende uçakta otururken gelen yolcuların olduğuna şahit oldum.Demek tanıdığı olana böyle olabiliyor

biz balayına giderken uçağın kalkmasına yarım saat kala havaalanına vardık. ilk valizleri verip kayıt verilirkenki sırada uçağı kalkacaklara öncelik veriyorlardı. bizde dedik uçağa az kaldı. bizi hemen aldılar.
hatta gittik bir yere. sonra baktık ki uçağın yeri değişmiş. haydi bir daha geri döndük baya bir yol. ama yetiştik.
biz Sahiba Gökçenden binmiştik.
ordaki uygulama böyleydi. o öncelik tanınmasaydı bizde kaçırırdik kesin.

ben de onu diorm.. kapı 50 dk önce açılıyor ve bu biniş kartında yazıyor.. yaklaşık 30 dk. açık kalıo.. havaalanının bir ucundan bir ucuna bile gidilir bu sürede.. bence konu sahibinin yapacağı bir durum yok maalesef..

hayır sadece 1 defa gitmeden söylüyorlar ya ... uçaı o kadar isim olarak mı anons edilmeliydi eğer öyleyse edilmedi
onu bir araştırın o zaman hakkınızı ararsınız...ben paris'e giderken valizimi uçağı vermiştim ama...alış veriş yerinde gelip buldular beni anonsuda duymamışım )))))))

kıbrısta başımıza geldi..nufus cuzdanları hotelde kalmış..1 saatlik yol ucağı kalmasına da 1 saat var :)) ne heyecan yaşamıştık ,tur elemanları ile 15 dk falan uçağı bekletmişlerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…