- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç uçağa binmemişim, havaalanına ilk kez ayak basmışım. eşim olmasa yanmıştım. :))kıbrısta başımıza geldi..nufus cuzdanları hotelde kalmış..1 saatlik yol ucağı kalmasına da 1 saat var :)) ne heyecan yaşamıştık ,tur elemanları ile 15 dk falan uçağı bekletmişlerdi :)
o zaman edeceksiniz ,valizleri zaten için almamışlarEvet aradım anons kaldırılmş.Ama şöyle bir durum var bavulları aldığımızda da uçağın saati geçmişti zaten.İstersek şikayet edebilirsiniz dediler ama .Sinir bozucu bir durum oldu malesef
o halim gözümün önünden gitmiyor resmen patinaj çekmiştim havalanında allandan küçüktü :)ben hiç uçağa binmemişim, havaalanına ilk kez ayak basmışım. eşim olmasa yanmıştım. :))
yazdınıza görmemedim ama hangi havayolu idiYardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.Yukarıda belirttiğim sebepten ötürü şikayet kaydı oluşturabileceklerini söylediler.
evet bişey çıkacağını sanmıyorum ama şansımız deneyelim yine değil mio zaman edeceksiniz ,valizleri zaten için almamışlar