Anayasana dayanarak söylüyorum o lafı. Siz daha anayasanızı, laiklik ne demek, adalet ve insan hakları ne demek onu bilmiyorsunuz, sizde bu yaştan sonra bunu öğretecek de ben değilim. Okuma yazmayı öğreneli bayağı zaman oluyordur, gidin açın koyun.
Bütün okullar paralı olsun diye Elma ile armudu karıştırma. Din kişiye özel,, devlete vergiyi vermeyeceksiniz, gelir verginizin bir kısmı diyanete gidecek o da özerk olacak, oraya yaptığınız bağışla hem camileriniz hem okullarınız finanse edilecek.ama siz istiyorsunuz kı, bu ülkenin Alevileri yahudi ve hrıstıyanları da ve disnizleri de vergi versin ama hızmet almasın, onların vergıyı vergılerle de onların ıbadet ve eğitim alma hakları yokken bu sizin en temel hakkınız olsun, sizinki inancınız finanse edilsin, imamlarınızın maaşı ödensin, camilerinizin giderleri ve yapımı yapılsın, din hocalarınızın masrafları karşılansın.
Sizin çocuğunuzun canı can da, inancınız ınanc, camı hocanız ınsan ve aç kalmaması gerekiyorsa, bu insanların ki değil mi. Nasıl kıyameti koparıyorsunuz,sırf aldığınız hizmetin parasını sadece kendınız vereceksınız diye birileri söyleyince :)))
Cidden başka insanların haklarını yemekten, ve adaletten bu kadar uzak olmaktan artık bıkmadınız mı?
Bu arada söyle laflarını bekliyorum,ne gibi açıklamalar getireceksin merak ediyorum. Çanakkale'yi hiç karıştırmayın Çanakkale gazisi bir dedenin torunuyum, orayı hiç karıştırmayın, Çanakkale cephesi ve birinci dünya savasını da sizler gibi hikayelerden değil bizzat yaşayarak öğrendik, o yüzden arkasından hikaye yazamıyoruz pek. Kendi hikayesi olmayanlar başkasınınkini sahiplenip, süsleyip anlatıyorlar resmen.