- 2 Eylül 2014
- 12
- 7
-
- Konu Sahibi basketlove
Ooo hesap kitap islerine girilmiskızlar erkek arkadasımla üc yıldır beraberiz, ikimiz de 23 yasındayız, öğrenciyiz. ikimiz de orta halliyiz. şimdiye kadar üc dogum gunu gecirdik. mesela ben ona her doğum gününde mutlaka iki üç hediye alıp bir pakete koydum, onun dışında ona hep -özel günler haricinde de- pahalı, orta fiyatlı hediyeler aldım. ama ondan hicbir sey göremedim. ben de o da kredi alıyoruz, bundan biraz kenara ayırıp birbirimize hediyeler alabilirdik değil mi? ve ilginc olan bu doğum günümden önce yani yaklasık yarım senede ben ona 4-5 kez icimden geldiği icin hediye almısımdır. o bana karsılık olarak hic almadı, ben de doğum günümde cok büyük bir beklentiye girdim. ne bileyim beğendigim seyleri ara sıra attım. bekledim bekledim, doğum gunumden 25 gün önce bana iki fincan iki de tabak aldı. ve bana hediye etti. doğum günüme henüz cok var halen daha o gün gelmedi. biraz kenara koyup kendine pant. almak yerine bana daha guzel daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? not: üstelik yaz okulu icin benden 500 lira borc almıstı, borcunu hic ödemeden bana sık sık kendine baktıgı kıyafet ayakkabı gozluklerin linkini atiyor. bunu hic anlamıyorum kendine alacak paran varsa bana sana aldıklarımın karsılıgı olarak daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? fincan tabak normalde alınsa cok guzel ama doğum günlük bir hediye mi sizce? ve benim ona onca aldıklarıma rağmen. siz bu duruma ne diyorsunuzne yapmalıyım?
Ben seni anlıyorum, hediye bekleme diyenler çıkacaktır ama insan sevdiğinden hoşluk bekler illa ki. Fakat öğrenciyiz diyorsun bütçesi bu kadar yetmiş olabilir o yüzden üstüne gitme derim. Gurur yapabilir. Hoş kendi beğendiği gözlükleri filan sana atıyormuş biraz bana al bunu demek gibi oluyor bu hareketler de.. Erkeğe yakışmıyor bence. Zaten bir şey almak isteyen içinden geliyorsa ne yapar ne eder alır. Ya da özel bir şeyler yapar kendi el emeği gibi.kızlar erkek arkadasımla üc yıldır beraberiz, ikimiz de 23 yasındayız, öğrenciyiz. ikimiz de orta halliyiz. şimdiye kadar üc dogum gunu gecirdik. mesela ben ona her doğum gününde mutlaka iki üç hediye alıp bir pakete koydum, onun dışında ona hep -özel günler haricinde de- pahalı, orta fiyatlı hediyeler aldım. ama ondan hicbir sey göremedim. ben de o da kredi alıyoruz, bundan biraz kenara ayırıp birbirimize hediyeler alabilirdik değil mi? ve ilginc olan bu doğum günümden önce yani yaklasık yarım senede ben ona 4-5 kez icimden geldiği icin hediye almısımdır. o bana karsılık olarak hic almadı, ben de doğum günümde cok büyük bir beklentiye girdim. ne bileyim beğendigim seyleri ara sıra attım. bekledim bekledim, doğum gunumden 25 gün önce bana iki fincan iki de tabak aldı. ve bana hediye etti. doğum günüme henüz cok var halen daha o gün gelmedi. biraz kenara koyup kendine pant. almak yerine bana daha guzel daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? not: üstelik yaz okulu icin benden 500 lira borc almıstı, borcunu hic ödemeden bana sık sık kendine baktıgı kıyafet ayakkabı gozluklerin linkini atiyor. bunu hic anlamıyorum kendine alacak paran varsa bana sana aldıklarımın karsılıgı olarak daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? fincan tabak normalde alınsa cok guzel ama doğum günlük bir hediye mi sizce? ve benim ona onca aldıklarıma rağmen. siz bu duruma ne diyorsunuzne yapmalıyım?
Denge diyorum sadece . Alma verme dengesi eşit olmalı o size böyle.konularda 5.veriyorsa 5.alsın sen ona 15 20 vermişsin. ? Değerini düşürme . Ilgi alaka konusunda demiyorum dengeyi hediyeleşme bazı tavırlarına karşı örn.kızlar erkek arkadasımla üc yıldır beraberiz, ikimiz de 23 yasındayız, öğrenciyiz. ikimiz de orta halliyiz. şimdiye kadar üc dogum gunu gecirdik. mesela ben ona her doğum gününde mutlaka iki üç hediye alıp bir pakete koydum, onun dışında ona hep -özel günler haricinde de- pahalı, orta fiyatlı hediyeler aldım. ama ondan hicbir sey göremedim. ben de o da kredi alıyoruz, bundan biraz kenara ayırıp birbirimize hediyeler alabilirdik değil mi? ve ilginc olan bu doğum günümden önce yani yaklasık yarım senede ben ona 4-5 kez icimden geldiği icin hediye almısımdır. o bana karsılık olarak hic almadı, ben de doğum günümde cok büyük bir beklentiye girdim. ne bileyim beğendigim seyleri ara sıra attım. bekledim bekledim, doğum gunumden 25 gün önce bana iki fincan iki de tabak aldı. ve bana hediye etti. doğum günüme henüz cok var halen daha o gün gelmedi. biraz kenara koyup kendine pant. almak yerine bana daha guzel daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? not: üstelik yaz okulu icin benden 500 lira borc almıstı, borcunu hic ödemeden bana sık sık kendine baktıgı kıyafet ayakkabı gozluklerin linkini atiyor. bunu hic anlamıyorum kendine alacak paran varsa bana sana aldıklarımın karsılıgı olarak daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? fincan tabak normalde alınsa cok guzel ama doğum günlük bir hediye mi sizce? ve benim ona onca aldıklarıma rağmen. siz bu duruma ne diyorsunuzne yapmalıyım?
Aslında subliminal bir hediyeBirer kahve yap da içek diyor herhalde
Mesaj yerine ulaşmamış amaAslında subliminal bir hediye
İlgi alakada bile denge olmalı aslında. Bir taraf daha fazla ilgili olunca ilişkinin dengesi kaçıyor.Denge diyorum sadece . Alma verme dengesi eşit olmalı o size böyle.konularda 5.veriyorsa 5.alsın sen ona 15 20 vermişsin. ? Değerini düşürme . Ilgi alaka konusunda demiyorum dengeyi hediyeleşme bazı tavırlarına karşı örn.
Sana hediye almayan düşenmeyen adamı sen neden düşünüp şımartıyorsun.. sen alıştırmıssın bunu nasıl olsa sen alıosun o almasada onu sevio para harcıosun bi de üstüne borç veriosun oohh adamda keyfinde.. dikkat et senin paranla başkalarına hediye almasın bence..kızlar erkek arkadasımla üc yıldır beraberiz, ikimiz de 23 yasındayız, öğrenciyiz. ikimiz de orta halliyiz. şimdiye kadar üc dogum gunu gecirdik. mesela ben ona her doğum gününde mutlaka iki üç hediye alıp bir pakete koydum, onun dışında ona hep -özel günler haricinde de- pahalı, orta fiyatlı hediyeler aldım. ama ondan hicbir sey göremedim. ben de o da kredi alıyoruz, bundan biraz kenara ayırıp birbirimize hediyeler alabilirdik değil mi? ve ilginc olan bu doğum günümden önce yani yaklasık yarım senede ben ona 4-5 kez icimden geldiği icin hediye almısımdır. o bana karsılık olarak hic almadı, ben de doğum günümde cok büyük bir beklentiye girdim. ne bileyim beğendigim seyleri ara sıra attım. bekledim bekledim, doğum gunumden 25 gün önce bana iki fincan iki de tabak aldı. ve bana hediye etti. doğum günüme henüz cok var halen daha o gün gelmedi. biraz kenara koyup kendine pant. almak yerine bana daha guzel daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? not: üstelik yaz okulu icin benden 500 lira borc almıstı, borcunu hic ödemeden bana sık sık kendine baktıgı kıyafet ayakkabı gozluklerin linkini atiyor. bunu hic anlamıyorum kendine alacak paran varsa bana sana aldıklarımın karsılıgı olarak daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? fincan tabak normalde alınsa cok guzel ama doğum günlük bir hediye mi sizce? ve benim ona onca aldıklarıma rağmen. siz bu duruma ne diyorsunuzne yapmalıyım?
Benim sevgilimde almisti. Fiyatina degil ama ben daha farkli hediye neden almadi dihe dusunmustum. Ne bileyim boncuk bir bileklik falan da olabilirdi. Ara sıra hatirlamasi icin o fincanlara koyarim kahvemizi. çocuğumuz birinin kulpunu kirdi gerci ama. Bana guzel bir animi hatirlattiniz. Esime yillar sonra sormustum ne dusunerek aldin diye. Param cok yoktu hediyelik esya yerine girdim bu kupalarda kalp falan vardi cok guzellerdi demisti. Bosverin takilmayin hediyeye. Belki gercekten cok farkli hislerle aldi.kızlar erkek arkadasımla üc yıldır beraberiz, ikimiz de 23 yasındayız, öğrenciyiz. ikimiz de orta halliyiz. şimdiye kadar üc dogum gunu gecirdik. mesela ben ona her doğum gününde mutlaka iki üç hediye alıp bir pakete koydum, onun dışında ona hep -özel günler haricinde de- pahalı, orta fiyatlı hediyeler aldım. ama ondan hicbir sey göremedim. ben de o da kredi alıyoruz, bundan biraz kenara ayırıp birbirimize hediyeler alabilirdik değil mi? ve ilginc olan bu doğum günümden önce yani yaklasık yarım senede ben ona 4-5 kez icimden geldiği icin hediye almısımdır. o bana karsılık olarak hic almadı, ben de doğum günümde cok büyük bir beklentiye girdim. ne bileyim beğendigim seyleri ara sıra attım. bekledim bekledim, doğum gunumden 25 gün önce bana iki fincan iki de tabak aldı. ve bana hediye etti. doğum günüme henüz cok var halen daha o gün gelmedi. biraz kenara koyup kendine pant. almak yerine bana daha guzel daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? not: üstelik yaz okulu icin benden 500 lira borc almıstı, borcunu hic ödemeden bana sık sık kendine baktıgı kıyafet ayakkabı gozluklerin linkini atiyor. bunu hic anlamıyorum kendine alacak paran varsa bana sana aldıklarımın karsılıgı olarak daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? fincan tabak normalde alınsa cok guzel ama doğum günlük bir hediye mi sizce? ve benim ona onca aldıklarıma rağmen. siz bu duruma ne diyorsunuzne yapmalıyım?
Benim hayattaki mottom asla karislik bekleyerek bir şey yapmam, bana karşılık beklenerek yapılan şeylere de umrumda değilse bir karşılık vermem:)bana sana aldıklarımın karsılıgı olarak daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı?