- Konu Sahibi nazelmassaati
-
Ben bu Almanyanin kanunlarinin, kanun koyucularinin, mahkeme yetkililerinin verecekleri karararin icine tüküreyim ya.
Birakin hic ceza vermeyin nedir bu cezalar oyun gibi ya.
Adam kadinlari öldürür, sonra ölülerine tecavüz eder, mahkemeye cikar, biraz deli taklidi yapar, hakime sizi ölüyken düsünmek beni tahrik ediyor der, hooop adamin psikolojik sorunu var karari verilip, akil hastanesine yollanir, 3 yil sonra cikar hastaneden aynen devam, yine kadinlari öldürüp tecavüz eder.
Bune sacma bir kanundur ya.
Ben bu Almanyanin kanunlarinin, kanun koyucularinin, mahkeme yetkililerinin verecekleri karararin icine tüküreyim ya.
Birakin hic ceza vermeyin nedir bu cezalar oyun gibi ya.
Adam kadinlari öldürür, sonra ölülerine tecavüz eder, mahkemeye cikar, biraz deli taklidi yapar, hakime sizi ölüyken düsünmek beni tahrik ediyor der, hooop adamin psikolojik sorunu var karari verilip, akil hastanesine yollanir, 3 yil sonra cikar hastaneden aynen devam, yine kadinlari öldürüp tecavüz eder.
Bune sacma bir kanundur ya.
Saydığınız suçlar normal karşılanacak şeyler değil elbette ama ben psikolojik bi tedavi sürecinden geçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu süreçten sonra dışarı tekrar gönderilmeleri de doğru değil... Tedavi sonrası ciddi bir derecede cezada almalıdırlar.
Kanunlar birçok ülkede böyle sanırımSuç işleme oranı artıyor, bu korkutucu, hamile arkadaşını kıskanıp düşük yaptırmak
8 yaşındaki kızdan tahrik olmak, bir çift küpe için babanneni öldürmek(( ya gerçekten tüm dünya insanları toptan aklımızı yitiriyoruz ya da kanun tanımayacak kadar duygusuzlaştık
Ama kanunlar gerçekten yetersiz ve adil değil, hamileyken aşerdi diye bir kilo portakal çalan kadın 15 yıl hapis yatarken, bilerek isteyerek silah zoruyla hırsızlık yapan 5-6 yılla hapisten çıkabiliyor
Hani o da hırsızlık bu da hırsızlık fakat bari eşit şartlar olsa, 15 yıla 5 yıl :44:
Öyle Mune.
Artik kanun manun kalmamis dünyada.
"Saldim cayira Mevlam kayira" durumumuz aynen bu.
Almanya da herseyde " psikolojisi bozuk" deyip akil hastanesini yolluyorlar, 2-3 sene icinde kisi aynen disrada.
KAdin 3 cocugunu acliktan öldürdü, 2,4ve 5 yaslarindaki cocuklari birakip günlerce eve gelmezmis, cocuklara verilen cocuk parasi ile bar bar dolasip, nerede aksam orada sabah yaparmis ve bu cocuklar öldüler!
2 yasinda ki susuzluktan öldü, diger ikisi acliktan.
Kadina ne mi oldu? Psikolojisi bozukmus, tedaviye alindi, en fazla 2-3 sene sonra disarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?