• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç kez düşük yapınca kıskançlıktan hamile iki yakınını zehirledi

nazelmassaati

sıcacık bir gülümseme
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
613
16
18
34
Bayburt
Avusturya son günlerde akıl almaz bir olayı konuşuyor. 26 yaşında Angela Maier isimli bir kadın, üç kez düşük yaptıktan sonra görümcesinin ve en yakın arkadaşının hamile olduğunu öğrenince kıskançlıktan iki kadını zehirleyerek düşük yapmalarını sağladı.

Maier'in kıskançlıktan iki kadının bebeğini kaybetmesine neden olduğu bir söylenti değil; bizzat kendisi tarafından itiraf edilmiş bir gerçek. Genç kadın, Klagenfurt şehrinde çıkarıldığı mahkemede "Benim bebeğim ölmüşken onların bebeklerini büyütmesine dayanamazdım. Benim bebeğim de onunkiler gibi olmalıydı ama benim bebeğim ölürken onlarınki yaşadı" şeklinde konuştu.

Bebeklerinin ölümü ve yakınındaki iki kadının bebeğinin yaşaması karşısında depresyona giren Maier, iki annenin de içeceklerine ilaç karıştırıp onların da düşük yapmalarına neden oldu.

Mahkemede dinlenen Maier'in arkadaşı, birlikte bebek kıyafetleri almaya çıktıklarını ve planlar yaptıklarını anlattı ve "Ondan bir bardak su istedim. O da hamileler için özel bir içeceği olduğunu ve kendisinin artık hamile olmadığı için bu içeceğe ihtiyacı kalmadığını söyledi. Bu içeceği içtikten kısa süre sonra bebeğimi kaybettim" diye konuştu. Maier'in iki ay sonra görümcesinin hamile olduğunu öğrendiğinde ona da aynı şeyi yaptığı ortaya çıktı.
Mahkeme ise psikolojik sorunları olduğu yargısına vardığı Maier'i 18 ay hapis cezasına çarptırdı.

psikolojik sorunları var diye kurtulmuş

sayesinde diğer annelerde psikolojik sorun sahibi oldu şimdi

bu kadınlar bizim memleketimizde de çok hatırlasınıza bir tane yenge yeğenini öldürüp sandığa saklamışdı günlerce
bunları ne yapmak lazım ? bilemiyorum

Ben bu Almanyanin kanunlarinin, kanun koyucularinin, mahkeme yetkililerinin verecekleri karararin icine tüküreyim ya.

Birakin hic ceza vermeyin nedir bu cezalar oyun gibi ya.

Adam kadinlari öldürür, sonra ölülerine tecavüz eder, mahkemeye cikar, biraz deli taklidi yapar, hakime sizi ölüyken düsünmek beni tahrik ediyor der, hooop adamin psikolojik sorunu var karari verilip, akil hastanesine yollanir, 3 yil sonra cikar hastaneden aynen devam, yine kadinlari öldürüp tecavüz eder.

Bune sacma bir kanundur ya.

Ben bu Almanyanin kanunlarinin, kanun koyucularinin, mahkeme yetkililerinin verecekleri karararin icine tüküreyim ya.

Adam kadinlari öldürür, sonra ölülerine tecavüz eder, mahkemeye cikar, biraz deli taklidi yapar, hakime sizi ölüyken düsünmek beni tahrik ediyor der, hooop adamin psikolojik sorunu var karari verilip, akil hastanesine yollanir, 3 yil sonra cikar hastaneden aynen devam, yine kadinlari öldürüp tecavüz eder.

Kanunlar birçok ülkede böyle sanırım:ssz: Suç işleme oranı artıyor, bu korkutucu, hamile arkadaşını kıskanıp düşük yaptırmak:50:
8 yaşındaki kızdan tahrik olmak, bir çift küpe için babanneni öldürmek:((( ya gerçekten tüm dünya insanları toptan aklımızı yitiriyoruz ya da kanun tanımayacak kadar duygusuzlaştık:50:
Ama kanunlar gerçekten yetersiz ve adil değil, hamileyken aşerdi diye bir kilo portakal çalan kadın 15 yıl hapis yatarken, bilerek isteyerek silah zoruyla hırsızlık yapan 5-6 yılla hapisten çıkabiliyor:50:
Hani o da hırsızlık bu da hırsızlık fakat bari eşit şartlar olsa, 15 yıla 5 yıl :44:

Mahkeme psikolojik rahatsızlığının olduğu yargısına varıyor ve 18 ay hapis cezası veriyor.

(Bu bir tek bana mı tuhaf geldi acaba?:26:)

Saydığınız suçlar normal karşılanacak şeyler değil elbette ama ben psikolojik bi tedavi sürecinden geçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu süreçten sonra dışarı tekrar gönderilmeleri de doğru değil... Tedavi sonrası ciddi bir derecede cezada almalıdırlar.

Saydığınız suçlar normal karşılanacak şeyler değil elbette ama ben psikolojik bi tedavi sürecinden geçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu süreçten sonra dışarı tekrar gönderilmeleri de doğru değil... Tedavi sonrası ciddi bir derecede cezada almalıdırlar.

belki de biz bu insanlarla arkadaş ya da komşu oluyoruz yada otobüsde yanımıza oturuyor Allahım ne kadar ürkütücü..........

Kanunlar birçok ülkede böyle sanırım:ssz: Suç işleme oranı artıyor, bu korkutucu, hamile arkadaşını kıskanıp düşük yaptırmak:50:
8 yaşındaki kızdan tahrik olmak, bir çift küpe için babanneni öldürmek:((( ya gerçekten tüm dünya insanları toptan aklımızı yitiriyoruz ya da kanun tanımayacak kadar duygusuzlaştık:50:
Ama kanunlar gerçekten yetersiz ve adil değil, hamileyken aşerdi diye bir kilo portakal çalan kadın 15 yıl hapis yatarken, bilerek isteyerek silah zoruyla hırsızlık yapan 5-6 yılla hapisten çıkabiliyor:50:
Hani o da hırsızlık bu da hırsızlık fakat bari eşit şartlar olsa, 15 yıla 5 yıl :44:

Öyle Mune.
Artik kanun manun kalmamis dünyada.
"Saldim cayira Mevlam kayira" durumumuz aynen bu.
Almanya da herseyde " psikolojisi bozuk" deyip akil hastanesini yolluyorlar, 2-3 sene icinde kisi aynen disrada.
KAdin 3 cocugunu acliktan öldürdü, 2,4ve 5 yaslarindaki cocuklari birakip günlerce eve gelmezmis, cocuklara verilen cocuk parasi ile bar bar dolasip, nerede aksam orada sabah yaparmis ve bu cocuklar öldüler!
2 yasinda ki susuzluktan öldü, diger ikisi acliktan.
Kadina ne mi oldu? Psikolojisi bozukmus, tedaviye alindi, en fazla 2-3 sene sonra disarda.

Bebek sahibi olmasi tibben imkansiz olan bir arkadasim vardi.
Birinin hamile kaldigini duydugunda, canini yakmak icin bu haberi bana veriyor diye icinden gecirirmis.
Komsusu olan hamile kadin eliyle hamile gobusunu sevdiginde, bana karsi inadina yapiyor diye dusundugunu anlatmisti.
Karnini gere gere gezmesine sinir oluyorum diyordu.

Hassas oldugu bir konu oldugu icin, hamilelerde bir art niyet ariyordu.Toplum baskisi cok ulkemizde, hemen sorarlar evlenince bebek nezaman diye.Bunun baskisi birazda itiyor insanlari bazi seylere...

yok be bacım bu kadar toplumdan etkilenilmez o kadının ruhu hastaymış tamam doğru söylüyorsun çok gereksiz konuşan konuşmak için konuşan dolu ama bu biraz insanın içinde diye düşünüyorum

Öyle Mune.
Artik kanun manun kalmamis dünyada.
"Saldim cayira Mevlam kayira" durumumuz aynen bu.
Almanya da herseyde " psikolojisi bozuk" deyip akil hastanesini yolluyorlar, 2-3 sene icinde kisi aynen disrada.
KAdin 3 cocugunu acliktan öldürdü, 2,4ve 5 yaslarindaki cocuklari birakip günlerce eve gelmezmis, cocuklara verilen cocuk parasi ile bar bar dolasip, nerede aksam orada sabah yaparmis ve bu cocuklar öldüler!
2 yasinda ki susuzluktan öldü, diger ikisi acliktan.
Kadina ne mi oldu? Psikolojisi bozukmus, tedaviye alindi, en fazla 2-3 sene sonra disarda.

:53::53::53: hadi diyelim ki psikolojisi bozuk-Muş, kadın tedavi sonrası yine çocuk sahibi olursa, yine aynı şeyleri yaparsa:50:
Dünya'nın kötüye gidişi korkutuyor:50:

hasetlik ve kötülük içindeymiş zaten
allah ondan nasip etmıyormus demek bir türlü.
allah kımsenın başına vermesın, kıskan
ama zehirlemekte neyın nesi

Back