Kızlar ben yeni doğum yaptım hamileliğimin son dönemlerinde çok sorun yaşadım lohusalığım da berbat geçti vücudum da tarif edemediğim acılar ağrılar oluyordu doktorlar bişey bulamadı psikiyatriye gidiyorum şimdi ilaç kullanıyorum geceleri tuhaf bir hisle uyanıyorum böyle sanki göğüs bölgemden bi şey beni sıkmaya başlıyor tüm vücuduma yayılıyor uyumaktan korkuyorum böyle içim çekiliyor sanki ruhum çıkıyor kaynar bi su dolanıyor gibi oluyor beynim falan zonkluyor bi kaç gündür ki şunu sorcam bi tane bioenerji uzmanı buldum yıldızlama açtı hamileyken bi yerde bulunmuşum ordan üzerime 3 tane varlık ümmüsübyan geldiğini söyledi ki benim neler yaşadığımı nasıl biri olduğumu bizim evde neler yaptığımızı falan biliyor görebiliyor ki daha önce en yakınlarımızdan birini kurtarmış ki bir sürü danışmanı var şuan seans alıyorum ondan öncekine göre çok iyiyim şükür ama şuan uyku sorunum var uykuda tarif edemediğim şeyler hisler yaşıyorum tam dalıyorum bi acı yaşıyorum yukarda anlattığım gibi dahiliye ye kardiyoloji ye falan çıktım psikiyatriye git dediler psikiyatriye gidiyorum zaten sordum bu ne diye kaygı bozukluğu diyor uykumdan uyanacak kadar mı bu berbat acı ve his den korkuma uyuyamıyorum acaba diyorum bioenerji uzmanının dediği şeylerden mi oluyor