- 20 Aralık 2019
- 401
- 462
- 53
- 31
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Benim kızım 2 yaşndayken oglumu dogurmustum çok zordu bebegi dövuyodu bırakmıyodu emziriyim oglumda dikkati bozulunca emmiyodu zaten öyle öyle bıraktı emmeyi sütüm kesildi mama verdim bendeOlsun olsun sağlıkları yerinde olsun yeter. Bu günlerde geçiyor. Benimkiler büyük 6 yaşında. Ortanca 19 aylık. En küçüğü 3 haftalık
Benim en büyük 7 yaşını bitirdi,ortanca 2yi bitirdi küçük de 11 aylık. Ortanca, küçüğü emzirirken uyuturken hiç rahat vermiyorBenim kızım 2 yaşndayken oglumu dogurmustum çok zordu bebegi dövuyodu bırakmıyodu emziriyim oglumda dikkati bozulunca emmiyodu zaten öyle öyle bıraktı emmeyi sütüm kesildi mama verdim bende
Zor ama bugünlerde geçecek sonra onlar büyüyecek biz kücüklüklerini özleyecegiz. Annelik zorda olsa mükemmel bişey bence benim ikisi akıllı ortanca çok yaramaz sadece ama o kadarda olur çeremdeki insanlar diyolar sen 3 cocukla nasıl idare ediyon hepside kücük ama rabbim kolaylıgını veriyoBenim en büyük 7 yaşını bitirdi,ortanca 2yi bitirdi küçük de 11 aylık. Ortanca, küçüğü emzirirken uyuturken hiç rahat vermiyor
Valla canım benimki daha kıskanmayı bilmiyor şimdilik. Bakalım ilerde ne olacak. Birini uyutuyorum,diğeri uyanıp ağlıyor o onu uyandırıyor o onuBenim kızım 2 yaşndayken oglumu dogurmustum çok zordu bebegi dövuyodu bırakmıyodu emziriyim oglumda dikkati bozulunca emmiyodu zaten öyle öyle bıraktı emmeyi sütüm kesildi mama verdim bende
Aynen canım herşey geçiyor. Yeterki RABBİM onların güzel günlerini bize göstersin. Benimki tam tersi büyüğü yaramazlık yapıyor. Bebekken çok uslu bir bebekti. Büyüdü yaramazlığa başladı. Herhalde içinde kalmasın diye şimdi acısını çıkarıyorZor ama bugünlerde geçecek sonra onlar büyüyecek biz kücüklüklerini özleyecegiz. Annelik zorda olsa mükemmel bişey bence benim ikisi akıllı ortanca çok yaramaz sadece ama o kadarda olur çeremdeki insanlar diyolar sen 3 cocukla nasıl idare ediyon hepside kücük ama rabbim kolaylıgını veriyo
Benimkilerde öyleydi ama ben ayŕı odalarda yatırıyorum kolay oluyoValla canım benimki daha kıskanmayı bilmiyor şimdilik. Bakalım ilerde ne olacak. Birini uyutuyorum,diğeri uyanıp ağlıyor o onu uyandırıyor
Valla film izleyebiliyorsan ne güzel bosver izleAkşam misafirim vardı. Güya kalkıp temizlik yapacam. Yemek yapacam. Sadece çocukların ihtiyaçlarını hallettim. Oturmuşum filim izliyorum. Buraya takılıyorum
Valla benim cocuklar sabah 8de ayaktalar o yuzden saat 1 olmadan benim bütün islerim biter sonra öglen çorba yaparım cocuklara yediririm sonra uyurlar tekrar aksam yemegi yaparim oyle gun biterBana bir gaz verinde kalkayım bari işleri yapayım. Eltim onlar geldiler. Dün onlar gelmeden önce dip köşe temizlik yaptım. Hem onların çocukları hem bizimkiler derken tekrar ev kirlendi.
Gece biri kalksa aglasa hepsi uyanır benim iki küçugum bazen geceleri uyanıp sebepsuz aglar o yuzden o ikisini aynı odada uyutamamBenim en büyük oğlum kardeslerinden ayrılmak istemedi, hepsi aynı odada uyuyor.
Bir müddet biz de bu sorunu yaşadık 2 ve 3 numaralar birbirlerini uyandirabiliyorlar. Hatta 2 numara sabah uyanıp ufaklığın yanina yatabiliyor, fermuari açıp kardesiyle ordan çıkmaya çalışıyor küçük park yatakta digerleri ranzada yatıyor. Gündüz de biri uyur, diğeri uyanır. Oluyor arada gece uyandıkları ama eskisi gibi değil.Gece biri kalksa aglasa hepsi uyanır benim iki küçugum bazen geceleri uyanıp sebepsuz aglar o yuzden o ikisini aynı odada uyutamam
Valla gün içinde 3 çocukla yemek yapabiliyorsanız helal olsun. Ben de sabah corba iciriyorum kahvaltiya mirin kirin ediyor özellikle en büyük.Valla benim cocuklar sabah 8de ayaktalar o yuzden saat 1 olmadan benim bütün islerim biter sonra öglen çorba yaparım cocuklara yediririm sonra uyurlar tekrar aksam yemegi yaparim oyle gun biter
Benim fazla odam yok maalesefBenimkilerde öyleydi ama ben ayŕı odalarda yatırıyorum kolay oluyo
Valla canım az az izliyorum. Yoksa bütün bir bölümü izlemeye ne vaktim var,ne de kafam kaldırır.Valla film izleyebiliyorsan ne güzel bosver izle
Canım unutum söyledin mi bilmiyorum?seninkilerin cinsiyetleri neydi?Benim en büyük oğlum kardeslerinden ayrılmak istemedi, hepsi aynı odada uyuyor.
Benim çocuklarım çogu çocuga göre uslular çok şukur nazar degmesinValla gün içinde 3 çocukla yemek yapabiliyorsanız helal olsun. Ben de sabah corba iciriyorum kahvaltiya mirin kirin ediyor özellikle en büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?