Üç çocuklular, çok çocuklular

Çok geçmiş olsun. Kolay gelsin tatlım.
Biz bahçeye indik kahvaltı için.
Eşime bişeyler olmuş, tanıyamıyorum onu.
Bahçede parkta her yerde sorun çıkartmak içi bahaneler buluyor. 2 yaşındaki kızıma bile.
İçim allak bullak. Böyle olmamalı. Nankörlük bu.

Kızlsr büyük değilmi, öğlen uykusuna gittiler dedin ya şaşırdım. Valla o gece uyanmalar insanı kendinden alıyor. Rabbim yardımcınız olsun.

Şifa olsun inşallah. Valla eşine söyle bu gün temizlik senden diye. Sonrada git uyu bol bol dinlen. Valla biz izin için Türkiye'ye gelmeyi düşünüyoruz bakalım. Şartlar uyarsa inşallah geliriz
İnşallah sağlıkla gelin eğlenin dinlenin.
Eşim bir ateş parçası olmuş. Yardı etmez bana. Kalsın bakalım yarınna yaparım İnşallah.

Eşim bir ateş parçası olmuş. Yardı etmez bana. Kalsın bakalım yarınna yaparım İnşallah.
Simdi bu yaradılış mı, çarkların dönmesi mi, çocukların varlığı mı? Yani biz de geriliyoruz, yoruluyoruz ama bi sekilde sorumluluklarimizi yerine getirmeye devam.ediyoruz.

Kızlsr büyük değilmi, öğlen uykusuna gittiler dedin ya şaşırdım. Valla o gece uyanmalar insanı kendinden alıyor. Rabbim yardımcınız olsun.
Oglum 10 kizlar 6 yasinda okul yada kurs olmadigi surece her gun 1 1.5 saat uyurlar oglen ben oyle alistirdim onlari hem vucutlari dinleniyor iyi oluyor hemde bebegimi uyutabiliyorum o arada

Simdi bu yaradılış mı, çarkların dönmesi mi, çocukların varlığı mı? Yani biz de geriliyoruz, yoruluyoruz ama bi sekilde sorumluluklarimizi yerine getirmeye devam.ediyoruz.
Bıkmışlık, tembellik, hayata karşı heyecansızlık, adı ne bilmiyorum gerçekten... Rabbim yardımcımız olsun.
Oglum 10 kizlar 6 yasinda okul yada kurs olmadigi surece her gun 1 1.5 saat uyurlar oglen ben oyle alistirdim onlari hem vucutlari dinleniyor iyi oluyor hemde bebegimi uyutabiliyorum o arada
Hey maşallah

Eşim çocukları aldı dışarı çıktılar. Çıkmadan mutfağı topladı. Halıları silkeledi. Sağolsun beni utandırdı. Şimdi süpürge yapıyorum. Silecek takatim yok. Akşama yemek düşünüyorum. Salata ve sebzeli bulgur pilavı. Hafif bişeyler yemem lazım. Sizler naptınız. Yemekten sonra bahçeye ineriz gene. Şükürler olsun Allahım.

Hangi ildesin? Deniz diyince merak ettim.

Sağol canım. Neden eşin öyle yapıyor ki. Hiç konuştunuz mu? Bütün yük senin omuzunda. Bazen bu kocalarıda anlamak zor.benim bir arkadaşın eşi izinli günlerinde hep çocuklara yapmayın etmeyin der. Kendiside diyormuş işte kafam daha rahat onun için eve hep geç geliyorum. Çocukları kafam kaldırmıyor diye. Sanki kadın tek başına çocuk yapmış. Kendine büyütüyor. En ufak bir sorunu hemen ailesine yansıtırlar. İnşallah herşey daha güzel olur. Huzurlu mutlu günleriniz olsun inşallah

Evde patlıcan ve kabak vardı. Geçen hafta da patlıcan yapınca bizimkiler mızmız. Nasıl yedireyim derken pide içi olarak hazırladım. Götürüp fırına verdi eşim. Hem çocuklara beslenme koymak için, hem de denize, bahçeye vs gittiğimizde pratik olsun diye buzluğa koyacağım inşaallah.

Bugün evi temizlerim diyordum ama hepsi bitmedi. Pide içi oyaladı. Çocuklara yemek yedir vs. Çamaşır attım makineye. Kızıma serdirdim. O sevmiyor tabii ama yardım etmezse de zorlanıyorum.Topladım. Ütülenecekleri hallettim çok şükür.

Tuvaleti banyoyu yıkadım. Kardeşimin elini bahçeyi temizlerken balta kesmiş qma çok değilmiş. 7 dikiş atılmış. Çok şükür Rabbim korumuş.

Komşunun kızının düğünü var pazartesi. Gelen giden oluyor. Tatlı vs yapıp götürmeyi düşünüyorum. İnşaallah ayarlayabilirim.

Yarın da evin gerisini halledebilirsem iyi olur. Rabbim kolaylaştırsın.

Amin canım sağol inşallah. Sen kafana takma eşini boş ver. Çocuklar ile parka çık. Gez dolaş fazla konuşmayın. Böyle zamanlarda konuşmaya çalıştıkça, Daha çok birbirini kırıyor insan

Valla bizde yine parka gitmiştik. Çocuklar baya eğlendiler koştular oynadılar. Geldik çocuklara duş aldırdım. Yemek yedirdim şimdi uyudular. Kalkıp evi toparlayacam. Biraz bulaşık var onları halledecem. Sonra bir duş alıp yatarım inşallah.

Ben de simdi wc ve banyoyu temizledim. Cocuklar uyudu. Mutfakta az bi isim var bir de yarina corba yapicam. Sonra da küçüğü emzirip uyurum muhtemelen, sabah erken kalkacağım. Pek işim kalmadi keyif yapmak iyi geldi su 2 gün

Son düzenleme:
Ya ben aslinda hic inanmam da bu ara su merkür retrosundan bahsediyor herkes. Etrafımda o kadar cok olumsuz durumlar var ki.neye üzüleceğimi sasirdim kendimiz de huzursuzuz bu ara. Olabilir mi gerçekten etkiler mi sizce? Allah sonumuzu hayretsin.

İlginç bende inanmam ama bu hafta ev bana dar geldi de geldi. Kendimi nereye atsam diye düşündüm. Hatta bir arkadaş çağırdı demiştim ya, orası da hiç umduğum gibi geçmedi. Çocukları ortaokulda ama ergenin ergeni. Bayağı sinir bozucuydular. Bende arkadaşımın samimiyetine dayanarak tepki gösterdim hatta biraz böyle davranmamaları konusunda. Arkadaşım da iyi yaptığımı söyledi. Yani normalde cidden karışmam da bınlar da iyice suyunu çıkarınca e yeter artık moduna girdiriyorlar insanı. Neyse yani demek istediğim retrodan mıdır nedir, ağrımayan başım 2 gündür ağrır. İş bitmez. Böyle bir ruh hali...
Bilemedim bende.

Ben de yemek yapiyorun temizligin çeyreği kaldi küçükle yine yapışık vaziyetteyiz. Haliyle isler uzuyor. Olsun, çok şükür.
Benn o yapışıklık hiç bitmeyecek sanıyordum. Geçiyor elhamdülillah sanada kolaylıklar dilerim.
Dolunay ile ilgili ise inanıyorum. Çok etkisi var. Yeni geçtik dolunayı. 7 dönem etli yağlı ağır yemekler fazla kilo yapıyor. Dikkat ederim ben.
Çok iyi yapıyorsun canım. Başak türlü eve sığamıyorum Bende.
Konuştum elhamdülillah yardım etti. Sorun bana yardım etmemesi değil. Sürekli bir gerginlik. Bak ahtapot anne diyor bu aralar herkeste bir huzursuzluk var. Biz normalde çok iyiyiz çünkü
Aksi olunca insan çok üzülüyor.
Çook geçmiş olsun , Rabbim beterinden esirgesin. Ne güzel yapmışsın, pide sever çocukalr. Şifa olsun.

Dolunaya göre epilasyon yaparım bende. Hatta kendi kendime eyyam-ı bıyz oruçlarını tutayım derim de bir türlü başlayamadım. Yaz geldi. Muhtemelen de tutmam gibi. Ama sen hatırlatırsan yememe dikkat edeyim. Ben unutabiliyorum çünkü. Saç kesimini de dolunaya göre yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…