- 29 Kasım 2020
- 2.850
- 14.261
- 158
- 33
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Canim ameliyati ben demiyorum doktorlar diyor egim derecesi 40 geçerse kalbe ve cigerlere basi olacagi icin organ yetmezligi ani solunum durmasi vs gibi olumsuzluklari varmis 2 senedir takipliyiz senin kac yasinda belli oldu ergenlik donemi atak dönemi hastaliginAaa neden hemen ameliyat diyorsun
Bendede vardı, kan gurubuna göre beslenme, hacamat, yüzme, plates, Manuel masaj terapileri ile geçer inşallah.
Birikim hak getire. İnşallah olur
Benim çok yeni, oğlum doğduktan sonraydı.Canim ameliyati ben demiyorum doktorlar diyor egim derecesi 40 geçerse kalbe ve cigerlere basi olacagi icin organ yetmezligi ani solunum durmasi vs gibi olumsuzluklari varmis 2 senedir takipliyiz senin kac yasinda belli oldu ergenlik donemi atak dönemi hastaligin
Anladim canim gecmis olsun sanada senin kemik gelişimi durdugu icin derece cok ilerlemez cocuklarin buyume evreleri ve kemik gelisimleri devam ettigi icin cok hizli ilerleyebiliyor Rabbim hakkimizda hayirlisini versinBenim çok yeni, oğlum doğduktan sonraydı.
Önceden varmış tabi ben farketmedim. Çok ağrım vardı, benim baya rahatladı spor ve hacamattan sonra.
Benim kv kp memlekete gidiyorlar yıllar sonra. Baya heyecanlıyız, oraya gittik. Allahtan apartmanın bahçesi var. Çoluk çocuk kuzenler buluştu. Ye iç topla derken yeni geldik. Uyku saati. Afiyet olsun. Ben çay içip geldim. Belki birşeyler izleriz vakit kalırsa. Kaç zamandır güzel uyuyoruz geceleri. Sabahada daha dinç uyanıyoruz haliyle elhamdülillah çok şükür. Bu sabah 9.30 da kalktık... Ay bu günleri görecekmiydim. Halbuki bir ay evvel bğtğn gece uykusuz, corona olduk moraller sıfır... Allahım iyiki geçti gitti . Şükürler olsun.Eee kizlar ne yapıyorsunuz bakalim ben minnagi uyutuyorum sonra da bir kahve dondurma fasli yapmayi düşünüyorum
Umarım sizin içinde aynı durum geçerli olur. Rabbim yardımcınız olsun.Anladim canim gecmis olsun sanada senin kemik gelişimi durdugu icin derece cok ilerlemez cocuklarin buyume evreleri ve kemik gelisimleri devam ettigi icin cok hizli ilerleyebiliyor Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Oooo maşallah baya işlemişsin geriside biter inşallah kolayca.Kızlar günaydın hepinize. Bizim yaramaz dün öğleden sonra uyumadı aksam uyudu gece yarisi uyandi tekrar uyuyana kadar gece saat 3 oldu. 8 bucukta uyandik o geri uyudu. Ben de kalktim evi topladim, ütü yaptim simdi kahvalti yapiyorum. Temizlik ve yemek yapacağım daha.. çamaşır attım yikand, simdi kuruyorlar. Kahvaltıdan sonra biraz dinlenecegim. Sonra da tam gaz devam. Yaramazım uyanmadan ne yaparsam kâr sonrası Allah kerim. Aksam da bir aksilik olmazsa arkadaşımı çaya çağırmayı düşünüyorum. Biraz değişiklik iyidir diyorum..
Sanada canım. Âmîn inşallahHayirli huzurlu guzel pazarlar
Aslinda benim.aklimda birseyler var cnm da bakalim sartlar uygun olursa hayata geciririz. Yavas yavaş basliyorum temizliğe ufaklık uyuyana kadar arka odalari antreyi bitiririm sonrasi da gelir insallah. Ay hacamattan korkmuyor musun? Tam olarak nasıl yapılıyor anlatır mısın? Çok eglendiginizden bahsetmişsinOooo maşallah baya işlemişsin geriside biter inşallah kolayca.
Bizde dün baya eğlendik. Gece geç uyudu 2 gibi.
Sbaha hacamata gittim, şifam olsun.
Kahvaltı yapmadık daha. Yaparım birazdan .
Arkadaş çağırmayalı çok oldu. Özlemişim hadi çay yaptım gel demeyi.
Benimde aslında evi sil süpür yapmam lazım ama dinlenmem lazım. Eşim evde insafa gelse yapsa ne güzel olur.
Bu arada yaz tatili için bişeyşer düşünüyormusunuz?
Tünaydın valla biz dün parktan geç geldik. Çocuklara duş aldırdım. Hastalar İlaç verdim. Onları uyutum. Kalkıp evi topladım sonra bir duş aldım. Saat gece 2 gibi uyudum. 2 defa ortanca uyandı. 2 defa bebek uyandı. Sabah kalktım çocuklara birşeyler yedirdim. Bu gün yine parka çıkacaz. Kek yaptım çocuklar için. Akşam yemeğimi hazırladım. Şimdi evi toparlıyorum. Sonra çocukları hazırlayıp çıkacam. Eşimde yanımıza gelecek iş çıkışı. Çay kek çerez parkta yiyecez inşallah.Kızlar günaydın hepinize. Bizim yaramaz dün öğleden sonra uyumadı aksam uyudu gece yarisi uyandi tekrar uyuyana kadar gece saat 3 oldu. 8 bucukta uyandik o geri uyudu. Ben de kalktim evi topladim, ütü yaptim simdi kahvalti yapiyorum. Temizlik ve yemek yapacağım daha.. çamaşır attım yikand, simdi kuruyorlar. Kahvaltıdan sonra biraz dinlenecegim. Sonra da tam gaz devam. Yaramazım uyanmadan ne yaparsam kâr sonrası Allah kerim. Aksam da bir aksilik olmazsa arkadaşımı çaya çağırmayı düşünüyorum. Biraz değişiklik iyidir diyorum..
Hepimize inşallah canımHayirli huzurlu guzel pazarlar
Hacamatın korkulacak birşeyi yok. Yalnız ehline gitmek lazım.Aslinda benim.aklimda birseyler var cnm da bakalim sartlar uygun olursa hayata geciririz. Yavas yavaş basliyorum temizliğe ufaklık uyuyana kadar arka odalari antreyi bitiririm sonrasi da gelir insallah. Ay hacamattan korkmuyor musun? Tam olarak nasıl yapılıyor anlatır mısın? Çok eglendiginizden bahsetmişsin, neler yaptınız canım ?
Hamdolsun canim gece 7 kere uyandi oglum yeni disler geliyor hep memede olmak istiyor yorgun ve uykusuzum dedemize gitmistk ordan geldik cocuklari yedirdim simdi hepsi oglen uykusuna yatmaya gitti minnagida uyutdm cocuklar uyanmadan aksam yemegini hazirlamam lazimSanada canım. Âmîn inşallah
Nasılsın gecen nasıl geçti.
Çok geçmiş olsun. Kolay gelsin tatlım.Tünaydın valla biz dün parktan geç geldik. Çocuklara duş aldırdım. Hastalar İlaç verdim. Onları uyutum. Kalkıp evi topladım sonra bir duş aldım. Saat gece 2 gibi uyudum. 2 defa ortanca uyandı. 2 defa bebek uyandı. Sabah kalktım çocuklara birşeyler yedirdim. Bu gün yine parka çıkacaz. Kek yaptım çocuklar için. Akşam yemeğimi hazırladım. Şimdi evi toparlıyorum. Sonra çocukları hazırlayıp çıkacam. Eşimde yanımıza gelecek iş çıkışı. Çay kek çerez parkta yiyecez inşallah.
Şifa olsun inşallah. Valla eşine söyle bu gün temizlik senden diye. Sonrada git uyu bol bol dinlen. Valla biz izin için Türkiye'ye gelmeyi düşünüyoruz bakalım. Şartlar uyarsa inşallah gelirizOooo maşallah baya işlemişsin geriside biter inşallah kolayca.
Bizde dün baya eğlendik. Gece geç uyudu 2 gibi.
Sbaha hacamata gittim, şifam olsun.
Kahvaltı yapmadık daha. Yaparım birazdan .
Arkadaş çağırmayalı çok oldu. Özlemişim hadi çay yaptım gel demeyi.
Benimde aslında evi sil süpür yapmam lazım ama dinlenmem lazım. Eşim evde insafa gelse yapsa ne güzel olur.
Bu arada yaz tatili için bişeyşer düşünüyormusunuz?
Sağol canımÇok geçmiş olsun. Kolay gelsin tatlım.
Migren, bek ve diz ağrılarım icin istiyorum ben de. Ama nerde kim.yapar bilmiyorum..Hacamatın korkulacak birşeyi yok. Yalnız ehline gitmek lazım.
Bölgesel , ağrıyan yere yapılıyor. Kupa kapatıp sonra neşter ile minik minik çizikler atıyor. Sonra kupayı tekrar kapatıyor. Toksinlerin arınması için çizik şart. Ve ben alıştım. Ağrılar geçti, artık ağrı kesici almıyorum elhamdülillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?