Üç çocuklular, çok çocuklular

Bazı erkeklerin kafaları kaldırmıyor. Benim bir arkadaşın eşi,hep eşine diyordu Allah sana yardım etsin.bunlar nasıl çocuklar diye Sanki kendi çocuğu değilmiş gibi.
eşin kaç yaşında?

Zorlanıyorum ama her gün her saat şükür ediyorum. Sağlıkları yerinde bu günlerde geçici. Onun için bunalınca buraya yazıyorum
Saglik olsunda gerisi önemli degil valla ben çocuklarıma çok iyi bakıyorum hasta olacaklar diye ödüm kopuyo ama illaki hasta oluyolar 2 gündur oglum hasta sanki dünya durmus benim icin hic bisey yapamıyorum ev temizlik falan hepsi kalıyo yemegi zor yapıyorum hic uyumuyo hep ağlıyo

Çok geçmiş olsun. Biz istediğimiz kadar dikkat edelim illaki oluyor. Benimki de geçenlerde hastalandı. Çok kötü olmuştum. Ama geçecek bu günler. Grip mi?

Çok geçmiş olsun. Biz istediğimiz kadar dikkat edelim illaki oluyor. Benimki de geçenlerde hastalandı. Çok kötü olmuştum. Ama geçecek bu günler. Grip mi?
Cok sagol.soguk algınlıgı ateşi var kusma bide iştahsızlik hep aglıyo kucagımdan inmiyo uyumuyo bide hamileyim belim koptu valla

Ben 36 yaşındayım, büyük 5.5 küçük 3.5 yasında. Düşünüyorsanız Allah çok aratmadan sıkıntısız versin inşallah
Maşallah Allah bağışlasın çocuklarınızı ben 34 yaşındayım çocuklarım 9 ve 5 yaşında lar, Martta 12 haftalık bebeğimi kaybettim yoksa eylülde doğacaktır nasip olmadıhayırlısıyla bir dahaki aya insallah Rabbim nasip ederse tekrardan sizde sağlıkla doğurdun inşallah

İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıkla hamile kalırsınız

Evet cnm cok yer kapliyor biz annemim evinde 1 odayi zaptettik resmen
Valla canım bizde
aslında yaşıda okadar büyük değilmiş. Demekki kafası kaldırmıyor. Hazır bunlar büyümüşken,tekrar başa sarmak istemiyor. Benim eşim 42 yaşında parkta dışarda asla oturmaz. Hep çocukların arkasında koşar. Bir yakın ardaşı var. 35 yaşlarında onunda 2 çocuğu var. Aşırı yaramazlar adam dışarda asla peşlerinden koşmaz hep yorgun gibi oturur. Demek istediğim yaşla alakası yokmuş demekki. İnsanın enerjisine bağlıymış

Yok yok bunun yaşla hiç alakası yok, karekter birde yetiştirmeyle alakalı diye düşünüyorum.
Ahhh A Asya89 cok sanslisin, parka gidince hep ben dolanirdim oglumun pesinde, ilk cocugumuzdu öyle hic yaramaz bir cocukta degildi, ya insan hicmi merak etmez hicmi heves etmezdi. ahh yaralarim depresti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…