- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Bazı erkeklerin kafaları kaldırmıyor. Benim bir arkadaşın eşi,hep eşine diyordu Allah sana yardım etsin.bunlar nasıl çocuklar diye
Saglik olsunda gerisi önemli degil valla ben çocuklarıma çok iyi bakıyorum hasta olacaklar diye ödüm kopuyo ama illaki hasta oluyolar 2 gündur oglum hasta sanki dünya durmus benim icin hic bisey yapamıyorum ev temizlik falan hepsi kalıyo yemegi zor yapıyorum hic uyumuyo hep ağlıyoZorlanıyorum ama her gün her saat şükür ediyorum. Sağlıkları yerinde bu günlerde geçici. Onun için bunalınca buraya yazıyorum
Ben 36 yaşındayım, büyük 5.5 küçük 3.5 yasında. Düşünüyorsanız Allah çok aratmadan sıkıntısız versin inşallahKaç yaş var aralarında ve siz kaç yaşındasınız, Rabbim nasip ederse bende 3.yü düşünüyorum
Çok geçmiş olsun. Biz istediğimiz kadar dikkat edelim illaki oluyor. Benimki de geçenlerde hastalandı. Çok kötü olmuştum. Ama geçecek bu günler. Grip mi?Saglik olsunda gerisi önemli degil valla ben çocuklarıma çok iyi bakıyorum hasta olacaklar diye ödüm kopuyo ama illaki hasta oluyolar 2 gündur oglum hasta sanki dünya durmus benim icin hic bisey yapamıyorum ev temizlik falan hepsi kalıyo yemegi zor yapıyorum hic uyumuyo hep ağlıyo
Cok sagol.soguk algınlıgı ateşi var kusma bide iştahsızlik hep aglıyo kucagımdan inmiyo uyumuyo bide hamileyim belim koptu vallaÇok geçmiş olsun. Biz istediğimiz kadar dikkat edelim illaki oluyor. Benimki de geçenlerde hastalandı. Çok kötü olmuştum. Ama geçecek bu günler. Grip mi?
Maşallah Allah bağışlasın çocuklarınızıBen 36 yaşındayım, büyük 5.5 küçük 3.5 yasında. Düşünüyorsanız Allah çok aratmadan sıkıntısız versin inşallah
Amin cümlemizin evladını insAllah bağışlasın
Benim de geçen öyle olmuştu. Doktor çocuklar arasında salgın var demişti.Kusma ateş ishal iştahsızlık hepsi vardı.Cok sagol.soguk algınlıgı ateşi var kusma bide iştahsızlik hep aglıyo kucagımdan inmiyo uyumuyo bide hamileyim belim koptu valla
Allah yardımcın olsunCok sagol.soguk algınlıgı ateşi var kusma bide iştahsızlik hep aglıyo kucagımdan inmiyo uyumuyo bide hamileyim belim koptu valla
İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıkla hamile kalırsınızMaşallah Allah bağışlasın çocuklarınızıben 34 yaşındayım çocuklarım 9 ve 5 yaşında lar, Martta 12 haftalık bebeğimi kaybettim yoksa eylülde doğacaktır nasip olmadı hayırlısıyla bir dahaki aya insallah Rabbim nasip ederse tekrardan sizde sağlıkla doğurdun inşallah
Valla canım hiçbir fikrim yok.i p e k
A Asya89
denizderin123
pinkpisces
Hamangiom
Amazing family
karapisso
Nevreste
D u t
Kizlar arabaya takilan bisiklwt tasima aparati ve akülü araba alacağım. Kullabiptavsiye ettiginiz bir sey var mi?
Akülü araba almayı düşündük ama yer olmadığı için iptal ettik.i p e k
A Asya89
denizderin123
pinkpisces
Hamangiom
Amazing family
karapisso
Nevreste
D u t
Kizlar arabaya takilan bisiklwt tasima aparati ve akülü araba alacağım. Kullabiptavsiye ettiginiz bir sey var mi?
Evet cnm cok yer kapliyor biz annemim evinde 1 odayi zaptettik resmenAkülü araba almayı düşündük ama yer olmadığı için iptal ettik.
Maalesef hiç bir fikrim yoki p e k
A Asya89
denizderin123
pinkpisces
Hamangiom
Amazing family
karapisso
Nevreste
D u t
Bende elhamdülillah çok şükür.Zorlanıyorum ama her gün her saat şükür ediyorum. Sağlıkları yerinde bu günlerde geçici. Onun için bunalınca buraya yazıyorum
36 canım.Bazı erkeklerin kafaları kaldırmıyor. Benim bir arkadaşın eşi,hep eşine diyordu Allah sana yardım etsin.bunlar nasıl çocuklar diyeSanki kendi çocuğu değilmiş gibi .
eşin kaç yaşında?
Valla canım bizdeEvet cnm cok yer kapliyor biz annemim evinde 1 odayi zaptettik resmen
aslında yaşıda okadar büyük değilmiş. Demekki kafası kaldırmıyor. Hazır bunlar büyümüşken,tekrar başa sarmak istemiyor. Benim eşim 42 yaşında parkta dışarda asla oturmaz. Hep çocukların arkasında koşar. Bir yakın ardaşı var. 35 yaşlarında onunda 2 çocuğu var. Aşırı yaramazlar adam dışarda asla peşlerinden koşmaz hep yorgun gibi oturur. Demek istediğim yaşla alakası yokmuş demekki. İnsanın enerjisine bağlıymış36 canım.
Yok yok bunun yaşla hiç alakası yok, karekter birde yetiştirmeyle alakalı diye düşünüyorum.Valla canım bizde
aslında yaşıda okadar büyük değilmiş. Demekki kafası kaldırmıyor. Hazır bunlar büyümüşken,tekrar başa sarmak istemiyor. Benim eşim 42 yaşında parkta dışarda asla oturmaz. Hep çocukların arkasında koşar. Bir yakın ardaşı var. 35 yaşlarında onunda 2 çocuğu var. Aşırı yaramazlar adam dışarda asla peşlerinden koşmaz hep yorgun gibi oturur. Demek istediğim yaşla alakası yokmuş demekki. İnsanın enerjisine bağlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?