- 17 Haziran 2020
- 372
- 539
- 23
- 41
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Bende katılayım.merhaba üç çocuklu çok çocuklu anneler♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşgeldinBende katılayım.merhaba üç çocuklu çok çocuklu anneler♥
Teşekkür ederimmMerhaba hoşgeldin
Çok pardon o zaten burdaymış
Bende yanlız bakıyorum. Doğuma bile hep beraber hastaneye gittik. Eşim ordan çocukları alıp parka götürdü. Bende doğum yaptım tek başıma. Evet aynen dediğin gibi, tırnağın varsa başını kaşıyorsun. İnşallah eşin ile bütün sorunlarınız çözülür. Çocuklarınız eşiniz ile çok güzel günleriniz olur.Valla çok şükür tertemiz deliriyorum
Tek başıma büyüttüm hepsini. Lohusalık bile yalnız gecirdim. Doğumdan 2 gün sonra normal ev yaşantıma döndüm. Bu zamanda tırnağın varsa başını kaşı maalesef. Eşimle de sorunlarım var,yalnızlık hissi içinde boğulurken çocuklarım imdadıma yetisti çok şükür. Evet erken anne oldum 18 de oğlumu kucağıma almıştım.
Gel gel şimdiden alışırsınızTopiği şimdi gördüm. 3 yolda ben de gelebilir miyim
Valla gözüm korktu biraz okudum da Yakın yol da yok ki döneyimGel gel şimdiden alışırsınız
Artık dönüşü yokbenim bebek bu gün yine yatmıyor. Emzirdim duş aldırdım ki yatar diye yine yatmıyor Birini emziriyorum birini ayağımda sallıyorum. Güya uyutup kalkıp yemek yapacam.Valla gözüm korktu biraz okudum da Yakın yol da yok ki döneyim
İyi dilekleriniz için teşekkür ederimBende yanlız bakıyorum. Doğuma bile hep beraber hastaneye gittik. Eşim ordan çocukları alıp parka götürdü. Bende doğum yaptım tek başıma. Evet aynen dediğin gibi, tırnağın varsa başını kaşıyorsun. İnşallah eşin ile bütün sorunlarınız çözülür. Çocuklarınız eşiniz ile çok güzel günleriniz olur.
Allah bağışlasınAy masallah ya ne güzel
Benim de 3 tane. Oglum 7,5 yasitlar seninkiyle,2 numara 3 ü doldurdu sayılır,kizim da 12 ayini doldurmak üzere
Kız hangi ara 3 çocuk yaptın maşallah sana. Ben 33 yalınday bana Bile çok erken yaptın diyorlar. Tebrik ediyorum Allah bağışlasın.Şuan bende senin gibiyim. Bende de 2 kız 1 erkek. 6 yaş 4 yaş ve 8 aylık. yaşım 23 bu arada.
Çok teşekkür ediyorum cümlemizin kini inşallahKız hangi ara 3 çocuk yaptın maşallah sana. Ben 33 yalınday bana Bile çok erken yaptın diyorlar. Tebrik ediyorum Allah bağışlasın.
Kucağına alınca iyiki diyeceksinValla gözüm korktu biraz okudum da Yakın yol da yok ki döneyim
Ben ikincide öyleydim biri memede biri ayakta Allah yardımcın olsun. Şimdi biraz büyüdüler çok şükür bakalım nasıl olacakArtık dönüşü yokbenim bebek bu gün yine yatmıyor. Emzirdim duş aldırdım ki yatar diye yine yatmıyor Birini emziriyorum birini ayağımda sallıyorum. Güya uyutup kalkıp yemek yapacam.
Evet ondan eminim Rabbim sağlıkla kavuştursun O işin şakası zaten, 3. yü 1 sene bekledik iyi ki de öyle olmuş biraz daha toparlandı küçük olan.Kucağına alınca iyiki diyeceksin
Kaç yaş var aralarında ve siz kaç yaşındasınız, Rabbim nasip ederse bende 3.yü düşünüyorumBen ikincide öyleydim biri memede biri ayakta Allah yardımcın olsun. Şimdi biraz büyüdüler çok şükür bakalım nasıl olacak
Evet ondan eminim Rabbim sağlıkla kavuştursun O işin şakası zaten, 3. yü 1 sene bekledik iyi ki de öyle olmuş biraz daha toparlandı küçük olan.
Ozaman sana kolay gelsin canım.Benim eş tarafı aşırı çocuk severler. Eşim fazla değil. Ama kararı bana bırakıyor. Çünkü kendiside biliyor,Hamilelik doğum,üstüne evin işleri herşey bana bakıyor. Ara ara anlat birde canım arayı fazla koyma. Öylede çok zor oluyor. Benim ilk ile ikincinin arası 4 yaştı. Yine çok zorlandım. Hele gece uyanması tam işkence olmuştu bana. Onun için bende bazen diyorum. Benim ufaklık biraz büyüsün. Bir defa daha denerim inşallah RABBİM hayırlı sağlıkla nasip eder. Ozaman hepsini büyütür öyle rahat ederim İnşallah
Zorlanıyorum ama her gün her saat şükür ediyorum. Sağlıkları yerinde bu günlerde geçici. Onun için bunalınca buraya yazıyorumBen ikincide öyleydim biri memede biri ayakta Allah yardımcın olsun. Şimdi biraz büyüdüler çok şükür bakalım nasıl olacak
Evet ondan eminim Rabbim sağlıkla kavuştursun O işin şakası zaten, 3. yü 1 sene bekledik iyi ki de öyle olmuş biraz daha toparlandı küçük olan.