- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Günaydın
Günaydın güzellerGünaydın güzel anneler
Karpuz nolduE kızlar bu gün neler yapacaksınız?
ben temizlik yapacam. Çocuklara duş aldıracam,öğlen uykusuna yatacaklar. Güzel uyusunlar diye. Yemek yapacam. Sonra gidip büyüğünü okuldan alacam. Hep beraber ordan parka gidecez. Eşim işten çıkınca beraber eve geliriz.
3 çocuğunuz var galiba kac yasindalarKarpuz noldu
Ben sabah erkenden ayaktayım.. kızım uyandı karpuz elma yedi. Sonra abi abla uyandı kahvaltı yapıldı. Şimdi evi süpürür rahatıma bakarım.. Sabah erkenden kalkıyorum zaten , düşünecek çok vaktim oluyor.. kendş kendime dedim, bir bebeğim olsa ay nasıl olur acaba. Çok güzel olur dedim. Oda aradan çıkar zaten kendimi onlara adadım.
Ellerinden öperler. Oğlum 7 buçuk, kızım eylülde 5i dolduracak. Bebebğim 25 aylık.3 çocuğunuz var galiba kac yasindalar
Senşn kaç tane yaşlalrı kaç?3 çocuğunuz var galiba kac yasindalar
Bende temizlik yaparım diyordum ama hava yağmurlu hic canim istemedi. Rutin işler ve yemek ancak yaparım bugunE kızlar bu gün neler yapacaksınız?
ben temizlik yapacam. Çocuklara duş aldıracam,öğlen uykusuna yatacaklar. Güzel uyusunlar diye. Yemek yapacam. Sonra gidip büyüğünü okuldan alacam. Hep beraber ordan parka gidecez. Eşim işten çıkınca beraber eve geliriz.
Ay masallah ya ne güzelSenşn kaç tane yaşlalrı kaç?
Valla canım karpuzu yedimKarpuz noldu
Ben sabah erkenden ayaktayım.. kızım uyandı karpuz elma yedi. Sonra abi abla uyandı kahvaltı yapıldı. Şimdi evi süpürür rahatıma bakarım.. Sabah erkenden kalkıyorum zaten , düşünecek çok vaktim oluyor.. kendş kendime dedim, bir bebeğim olsa ay nasıl olur acaba. Çok güzel olur dedim. Oda aradan çıkar zaten kendimi onlara adadım.
Aman boş ver önemli olanları yap, diğerlerini bu gün sal gitsinBende temizlik yaparım diyordum ama hava yağmurlu hic canim istemedi. Rutin işler ve yemek ancak yaparım bugun
Gel gelBeni de alın benide alın
3 çocukla kederlerdeyim baktım ki ben gibi arkadaşlar var atlayayim dedimGel gel
Hepimiz aynıyız3 çocukla kederlerdeyim baktım ki ben gibi arkadaşlar var atlayayim dedim
Şuan bende senin gibiyim. Bende de 2 kız 1 erkek. 6 yaş 4 yaş ve 8 aylık. yaşım 23 bu arada.Hepimiz aynıyızanlat anlat rahatlarsın ben öyle yapıyorum. Benim bebek uyumuyor duş aldırdım,ancak şimdi uyudu. Seninkiler kaç yaşındalar. Cinsiyetleri ne benimkiler 2 kız 1 erkek. Büyük 6 yaşında ortanca 19 aylık. Küçüğü 3 haftalık
Aaa sen çok genç anne olmuşsun.aileden yardımcı olan kimse var mı? Allah bağışlasın. Ben 32 yaşındayım. 10 yıllık evliyim.Şuan bende senin gibiyim. Bende de 2 kız 1 erkek. 6 yaş 4 yaş ve 8 aylık. yaşım 23 bu arada.
Valla çok şükür tertemiz deliriyorumbir çocuk bile yerinde durmazken allah sabır versin demeye geldim.
Tek başıma büyüttüm hepsini. Lohusalık bile yalnız gecirdim. Doğumdan 2 gün sonra normal ev yaşantıma döndüm. Bu zamanda tırnağın varsa başını kaşı maalesef. Eşimle de sorunlarım var,yalnızlık hissi içinde boğulurken çocuklarım imdadıma yetisti çok şükür. Evet erken anne oldum 18 de oğlumu kucağıma almıştım.Aaa sen çok genç anne olmuşsun.aileden yardımcı olan kimse var mı? Allah bağışlasın. Ben 32 yaşındayım. 10 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?