Üç çocuklular, çok çocuklular

Ikiz doguranlar zor diyor ben de ikiz hayranı oldugum icin qrka arkaya dogurdum son ikisini simdi birbirleriyle yuvarlanip duruyorlar
İkiz annesi olarak yaşadığım duyduğum şey öyle bir düzen oluyor ki biri sessiz diğeri uğraştırıyor.Rabbim anneye yardım ediyor

RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Bugün gergin uyandım. Kahvaltı faslı derle topla süpürmem lazım ama komşuyu kahveye davet ettim. Akşama ne he ek yapacağım belli bi işim yemek yapmak. Yarın hafta sonu güzel geçer inşallah. Evden çıkıyoruz en azından.
Okullar p.tesi açılıyor. Bir yandan iyi bir yandan onlar yokken sıkılıyorum. Seviyorum evde olmalarını. Tek sıkıcı yan kavga ettikleri ve sürekli bişeyler istemeleri.

Ay canım keyfine bak yarın öbür gün bebiş doğunca zaten istesende keyif yapamayacaksıneşim bu hafta bir yerde çalışıyor ayrıca hastada oldu. Çocukların bütün sorumlulukları bende. Sabaha karşı saat 4 te uyandı bebiş bir daha uyumadı sonra büyüğü okula hazırladım okula götürdüm eve geldim diğer bebeler uyandılar öyle işte hep bir koşturmaca akşam İçin benim kız tost istemişti yaptım salata yanına yapacağım eşim işe gidecek çocuklar ile akşam yemeğini öyle yapacaz RABBİM can sağlığı versin

Benim ikinci hamileliğimde göbek deliğimde bir şişkinlik oldu ozaman doktora sorduğumda önemli birşey değil demişti. Şişkinlik öylece kaldı dünden beri çocukları indir kaldır ev işi yemek temizlik derken çok ağrıyor. Korkarım bende birde göbek fıtığı kalmış fizik tedavi den sonra tekrar doktora gideceğim ozaman bunuda bir sorayım

Mikan canım nerelerdesin bak bahar geliyor grubumuz şenlensin aktiviteler paylaşılsın hadi toplanın kızlar
Okuyorum sizi yazıcam diyorum kalıyor sürekli sana tekrar geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim, hayranım sana ve enerjine hep diyorum nazar değmesin Allah sağlık versin

karapisso 2 kız 2 oğlan olacak desene çok çok güzel Allah sağlıkla kucaklamayı hayırla büyütmeyi nasip etsin

Ahtapot Anne konunu okumuştum çocukların bakın işini ne yaptın? İçine sinen bir çözüm bulmuşsundur umarım

Bana gelince çok şükür baya düzen oturttuk ama bunda annemin şu an yanımda olmasının büyük payı var Allah başımızdan eksik etmesin nisan ara tatiline kadar kalmaya ikna ettim sonrasında annem anjiyo olacak, ondan sonra da omzunda yırtık var ameliyat olacak çok tedirginim inşallah hayırla sağlıkla atlatır, dua ederseniz sevinirim tabi o gidince yeniden bir düzen kurmam gerekecek, kayınvalidem bakacak yaza kadar. O gelip gidecek evin içinde birinin olması işimi çok kolaylaştırıyordu bu şekilde biraz daha zor olacak ama kızım büyüdü en azından biraz oyuncaklarla oyalanmaya başladı çok şükür durum böyle kızlar çok uzun yazdım sizler nasılsınız, nasıl gidiyor ?

Ikiz doguranlar zor diyor ben de ikiz hayranı oldugum icin qrka arkaya dogurdum son ikisini simdi birbirleriyle yuvarlanip duruyorlar
Benimkilerin de arasında 3 yaş var oğlanların. Aynı senin dediğin gibi alt alta üst üste. ☺
Aynı Buz Devri filmindeki opossum kardeşler gibisiniz diyorum.

Çok şükür eskiye göre daha iyiyim ay nasıl bir süreçti valla bir daha asla iyileşmeyeceğim diye düşünüyordum. RABBİM anneciğine şifa versin inşallah herşey çok güzel geçer en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Nisana kadar annen kalıyorsa baya iyi gelir ozamana kadar senin prenses biraz daha büyümüş olur sende rahat edersin. Ben şimdi çocukları hazırlayıp büyüğünü okuldan almaya gideceğim. Süpürge yaptım paspas yaptım. Koridor halılarımın birini makineye attım diğeri sığmadı deterjan koyup üstüne su koydum yarına kadar iyice kirini bıraksın bir iki sudan geçiririm. Aslında yıkamaya gönderdim çocuklar küçük olunca illa birşeyler dökülüyor. Tekrar yıkamaya versem en az bir hafta sonra getiriyorlar salı misafirlerim olacak en azından ozamana kadar kurumuş olurlar

Amin canım, sağ salim kucağımıza alalım bakalım daha ne bayramlar bizi bekliyor. Annene Rabbim şifalar versin

Amin canım, sağ salim kucağımıza alalım bakalım daha ne bayramlar bizi bekliyor. Annene Rabbim şifalar

Çok geçmiş olsun eşine. İnşallah rahat bir bebek olur bizde rahat ederiz. Şifa olsun . Bende taze fasulye bulgur pilavı yaptım yanına biber ve soğan. MaşaAllah alıştılar yiyorlar doğal antibiyotik.

Ayy beş ağrısı kasar zor bir ağrı yok bence. Benimde vardı elhamdülillah bitti.

Çok geçmiş olsun eşine. İnşallah rahat bir bebek olur bizde rahat ederiz. Şifa olsun . Bende taze fasulye bulgur pilavı yaptım yanına biber ve soğan. MaşaAllah alıştılar yiyorlar doğal antibiyotik.
Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah sakin bir bebek olurda rahat edersiniz dediğin gibi. Sağol canım menün güzelmiş afiyet olsun. Benimkilerde ev yemeklerini çok severler alıştırdım dışardan elimden geldiğince yedirmek istemiyorum.

Ayda bir iki yiyoruz değişiklik olsun diye. Senin gibi ev yemekleri yerler. MaşaAllah salata turşu ne dersen. Parasa ıspanak hemen istemez oğlum ama alternatif olmayınca çok aç olduğunda yer.

Ayda bir iki yiyoruz değişiklik olsun diye. Senin gibi ev yemekleri yerler. MaşaAllah salata turşu ne dersen. Parasa ıspanak hemen istemez oğlum ama alternatif olmayınca çok aç olduğunda yer.
Alternatif sundukca kaciyorlar zaten ev yemegi gibisi yok misss

Benimkiler brokoli için yarışırlar piştiği anda bitiyor bebeler brokoliye ağaç diyorlarturşumu kendim yapıyorum içine sadece limon tuzu ve tuz koyuyorum korumak için o hazır turşu tozlarından koymam suyunu büyük kızım çok severek içer turşuyu da çok severek yer.

Şifalar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…