- 22 Kasım 2020
- 6.320
- 89.233
- 498
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #2.661
2 tane ama zaten 10 cocuga bedel giriyom ben de bananeNasip gel doğurmak şart değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane ama zaten 10 cocuga bedel giriyom ben de bananeNasip gel doğurmak şart değil.
Amin canım amin cümlemizin inşallah. Valla bencede yatıp kalkıp sana dua etsin. Hamilelik doğum bebek bakımı herşey zaten annelere bakıyor. RABBİM kabul etmeyeceği dua İçin kuluna el açtırıp dua ettirmez.Amin canım darısı bana olsun.
Eşimden evvel ben şok oldum pozitifi görünce. Farklı markalar aldım yanılıyormu diye .
Bu bebeğim benim duamdır bunu bilirim.
Eşim istemediği için şöyle düşündüm. Yaradan Allah ruh üfleyen ol diyen o.
Gece teheccüde başladım dua ettim ,Senden istiyorum Rabbim dedim hep.
İnan o ay oldu.
Eşim ilk zaman inanmadı
Bekledi regl olurum diye. Açıkçası bende korktum düşük vs olur diye.
Kan tahilinde pozitif çıktı baya yüksekti hemde. Erken döllenme olmuş.
Şimdi ağzı kulaklarında çok mutlu. İlk alışverişimizi yaptık
Oto koltuğumuz Eski yeni alalım diyor. Velhasıl dualarım sayesinde bir oğlu daha olacak yatsın kalksın bana dua etsin
İnşallah seninki gibi kolay bir doğumum olur.
Allahım amin.
Allah evlatlarına sağlık versin. Sanada güç sağlık huzur versin.
Amin ağzından bal damlıyor . E hadi ev içinde dua edin bana ve isteyen herkese.Amin canım amin cümlemizin inşallah. Valla bencede yatıp kalkıp sana dua etsin. Hamilelik doğum bebek bakımı herşey zaten annelere bakıyor. RABBİM kabul etmeyeceği dua İçin kuluna el açtırıp dua ettirmez.
Yanlış hatırlamıyorsam siz 3. Hamileydiniz ay yoksa karıştırıyormuyumGruba girmek icin bitane daha doğurtmayin bana yav
Maşallah 5 tane mi olacak. Bir yaşla iki kuş. Her gittiğimde ikiz mi dedim ama benim tek.3 tane.Kizlar ikiz oğlumda sürpriz
Ay bir tane olup bir çocuğa bedel olan var mı.2 tane ama zaten 10 cocuga bedel giriyom ben de banane
Yanlis alarmmis maalesefYanlış hatırlamıyorsam siz 3. Hamileydiniz ay yoksa karıştırıyormuyum
İnşallah oğlunu yeni evinde doğurursun. Benim öyle olmuştuAmin ağzından bal damlıyor . E hadi ev içinde dua edin bana ve isteyen herkese.
Ne güzel gönlüne göre olmuş. Ne kadar oturacaksın belli mi.İnşallah oğlunu yeni evinde doğurursun. Benim öyle olmuştu
Ben artık evden umudumu kesmiştim 1+1 evde ömrüm bitecek dedim. Burda devlet evleri diyoruz biz,bir nevi lojman gibi kiraları uygun oluyor, eve taşınırken diğer evler gibi depozito veya bir iki kira istemiyorlar şartları iyi yani. Biz 4 yıl önce yazıldık bir türlü vermediler. Bir gün eşim postadan mektubu alıp koştura koştura yanıma geldi bak ev verme yerinden mektup var bakalım bu sefer ne diyecekler dedi açıp baktık şok olduk 4+1ev vermişler bize birde bir kaç gün içinde eve bakın kabul edip etmeyeceğinizi haber verin diye yazmışlardı. Ay o gün işlemler için ordan oraya koşturuyorduk iki bebe karnım burnumda o gün işlerin çoğunu hallettik evi çok beğenmiştim imzaladık verdik kağıtları bir hafta sonra kontrat gönderdiler imzaladık anahtarları aldık. Doğuma 2 ay kala boyasını yaptık evi komple elden geçirdik dip köşe temizliğini yaptım. Doğumdan 2 hafta önce taşındık o ara mobilyaların siparişlerini verdim. perde ölçülerini alıp sipariş verdim bir yandan evi yerleştiriyordum bir yandan doğum çantamı hazırladım derken evin çoğunu yerleştirdikten sonra doğumum oldu. RABBİMe sonsuz şükürler olsun. Onca sıkıntıdan sonra mükafatı çok güzel oldu.
O zaman istiyorsun. Maalesef dediğine göre. Dilerim Rabbim hayrılıs ile nasip eder.Yanlis alarmmis maalesef
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç yaşındalar3 tane.Kizlar ikiz oğlumda sürpriz
RABBİM nasip ederse artık ömürlükNe güzel gönlüne göre olmuş. Ne kadar oturacaksın belli mi.
Ben yanlis mi anladim acaba? 2 kiziniz var ikizler bir de oğlunuz var toplam 3 cocuk ve hamile degilsiniZ?3 tane.Kizlar ikiz oğlumda sürpriz
Benim fikrim üst üste yapmak,çok ara verildiği zaman sil baştan yapmak zor oluyor.hem ara verip hem üst üste yaptığım İçin tecrübe ile sabit diyorumIkiz doguranlar zor diyor ben de ikiz hayranı oldugum icin qrka arkaya dogurdum son ikisini simdi birbirleriyle yuvarlanip duruyorlar
Aldım canım şükür Kızlarım 6 oğlum 4 yaşında şükür.Rabbim isteyen herkese nasip etsinRABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç yaşındalar