Üç çocuklular, çok çocuklular

Amin canım amin cümlemizin inşallah. Valla bencede yatıp kalkıp sana dua etsin. Hamilelik doğum bebek bakımı herşey zaten annelere bakıyor. RABBİM kabul etmeyeceği dua İçin kuluna el açtırıp dua ettirmez.

Amin ağzından bal damlıyor . E hadi ev içinde dua edin bana ve isteyen herkese.

2 tane ama zaten 10 cocuga bedel giriyom ben de banane
Ay bir tane olup bir çocuğa bedel olan var mı.
Bugün oğlumuz olacağını öğrendik. 4 yaşındaki kızım diyor ki ,ohhh elbiselerimi almayacak. Ya hu güleyim mi ağlayayım mı.

Amin ağzından bal damlıyor . E hadi ev içinde dua edin bana ve isteyen herkese.
İnşallah oğlunu yeni evinde doğurursun. Benim öyle olmuştu
Ben artık evden umudumu kesmiştim 1+1 evde ömrüm bitecek dedim. Burda devlet evleri diyoruz biz,bir nevi lojman gibi kiraları uygun oluyor, eve taşınırken diğer evler gibi depozito veya bir iki kira istemiyorlar şartları iyi yani. Biz 4 yıl önce yazıldık bir türlü vermediler. Bir gün eşim postadan mektubu alıp koştura koştura yanıma geldi bak ev verme yerinden mektup var bakalım bu sefer ne diyecekler dedi açıp baktık şok olduk 4+1ev vermişler bize birde bir kaç gün içinde eve bakın kabul edip etmeyeceğinizi haber verin diye yazmışlardı. Ay o gün işlemler için ordan oraya koşturuyorduk iki bebe karnım burnumda o gün işlerin çoğunu hallettik evi çok beğenmiştim imzaladık verdik kağıtları bir hafta sonra kontrat gönderdiler imzaladık anahtarları aldık. Doğuma 2 ay kala boyasını yaptık evi komple elden geçirdik dip köşe temizliğini yaptım. Doğumdan 2 hafta önce taşındık o ara mobilyaların siparişlerini verdim. perde ölçülerini alıp sipariş verdim bir yandan evi yerleştiriyordum bir yandan doğum çantamı hazırladım derken evin çoğunu yerleştirdikten sonra doğumum oldu. RABBİMe sonsuz şükürler olsun. Onca sıkıntıdan sonra mükafatı çok güzel oldu.

Ne güzel gönlüne göre olmuş. Ne kadar oturacaksın belli mi.

Ne güzel gönlüne göre olmuş. Ne kadar oturacaksın belli mi.
RABBİM nasip ederse artık ömürlük
çocuklar büyüyüp adres değişikliği yaparlarsa ev eşim ile üstümüze olduğu İçin devlet bize bir mektup gönderir Bu ev ikiniz için çok büyük size daha küçük bir ev verelim sizin bu evi daha kalabalık olan bir aileye verelim diyorlar kabul edip etmemek sana kalıyor yani, zaten kimse kabul etmiyor torun çocuklar gelip yatıya kalıyorlar diye

Ikiz doguranlar zor diyor ben de ikiz hayranı oldugum icin qrka arkaya dogurdum son ikisini simdi birbirleriyle yuvarlanip duruyorlar

Ikiz doguranlar zor diyor ben de ikiz hayranı oldugum icin qrka arkaya dogurdum son ikisini simdi birbirleriyle yuvarlanip duruyorlar
Benim fikrim üst üste yapmak,çok ara verildiği zaman sil baştan yapmak zor oluyor.hem ara verip hem üst üste yaptığım İçin tecrübe ile sabit diyorum
Gerçi kişiye göre değişirde bazıları arayı çok koyup yapınca daha rahat ediyorlar. Büyük çocuklar yardım ediyor falan. Küçüğüm İçin hiç birşey almadım hepsi
Kardeşlerinki var onları giydiriyorum. Araba koltuğu mama sandalyesi.
sadece beşiği değiştirdim taşındığım İçin ki oda baya eskidi 2 ile 3 numarayı onda büyütmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…