Üç çocuklular, çok çocuklular

Maşallah özendim valla ne güzel 20 haftada öğreniyorsun bebiş kocaman olmuş, en sıkıntılı dönemleri bilmeden geçiriyorsun, Rabbim ne büyük
Bende eğer kahbetmeseydim bebeğimi Ekim ayında doğum yapıp 3 çocuklu bir anne olacaktım, nasip olmadı bana sizlerin evlatlarını size bağışlasın Rabbim
Sende sağlıkla kucağına al evladını

Amin canım sağol allah razı olsun. Kaybın için çok üzüldüm RABBİM en kısa zamanda 3 çocuklu anne yapsın inşallah. Herşey bir imtihan.
Benim hamileliklerim sonlara doğru zor oluyor. Şeker çıktı hep aç geziyorum
nefes almakta çok zorlanıyorum. Aslında toplam 4 kilo almışım. İnşallah bu nefes alma sorunu doğumdan sonra geçer. Kapalı ortamlarda kalamıyorum duş alırken kapıyı açık bırakıyorum. Korkum bu sanki geçmeyecek

Allah razı olsun canım, öyle tabii, öyle zor ki asla unutulmayacak kalbimde bir sızı gibi kalacak
Geçici inşallah bu sürecin canım, sağlıkla gelsin de minik, zamanla düzenin oturur yerine

Kızlar bişey sormak istiyorum benim 2 yaş 7 aylık Bi oğlum var 8 ay önce emzirmeyi bıraktım ama hala göğsümden sarımsı yapış yapış Bi sıvı geliyor bilgisi olan varmı acaba

Allah razı olsun canım, öyle tabii, öyle zor ki asla unutulmayacak kalbimde bir sızı gibi kalacak
Geçici inşallah bu sürecin canım, sağlıkla gelsin de minik, zamanla düzenin oturur yerine
Amin canım sağol Allah razı olsun. İnşallah en kısa zamanda RABBİM hayırlısı ile nasip etsin.

Kızlar bişey sormak istiyorum benim 2 yaş 7 aylık Bi oğlum var 8 ay önce emzirmeyi bıraktım ama hala göğsümden sarımsı yapış yapış Bi sıvı geliyor bilgisi olan varmı acaba
Ara ara olması normal ya sonuçta hormonlar bir yükselip bir iniyorlar. İstiyorsanız bir kan verin hangi hormon yüksekse ona göre bakarsınız

Ara ara olması normal ya sonuçta hormonlar bir yükselip bir iniyorlar. İstiyorsanız bir kan verin hangi hormon yüksekse ona göre bakarsınız
Ara ara değil emzirmeyi bıraktıktan sonra hiç bitmedi sanki Bi süre sağlam arkasına süt gelecek gibi ama 8 ay oldu bitmezmi benim henüz bir çocuğum var

karapisso dan beklediğim haber senden geldi doğdu mu yoksa yolda mı ? Allah bağışlasın.
Ay yok ben bu gruba bi daha gelmeme kararı aldım, bi şey var bu grupta çok bereketli bir grup
Niye ben alamıyorum bereketi. Ahhh ahhhh...
A Asya89 maşallah arkadaşım. Senin 2. Benim küçükle yaşıt. Kaç aylık oldun. 3.kaç yaşında. Rabbim sana yardımcı olsun. Banada dua et. Sağlıkla hamile kalayım.

Sağol canım Allah razı olsun. Amin amin RABBİM en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat daha sana nasip etsin. Benim küçük doğum zamanı tam 18 aylık oluyor benim doğuma 4 haftadan fazla var.

Sağol canım Allah razı olsun. Amin amin RABBİM en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat daha sana nasip etsin. Benim küçük doğum zamanı tam 18 aylık oluyor benim doğuma 4 haftadan fazla var.
Sağlıkla kucağına al. Doğumunda yardımcı olacak var mı ?
3.den sonra şeker durumun vardı. Çok yorgun hissediyordun. Şimdi nasılsın. Evini taşıyacaktın, baya küçüktü. Benim kız vaya yapışık bana. Babasını istemiyor. Yolda yürürken bile eteğimden tutuyor. Gece uykuları düzensizleşti. Halbuki ne kadar iyiydi. Korkuyor sürekli. Yanımıza odaya alalım dedi eşim. Sonra ayırmak zor olur diye istemedim.

Doğumda eşim olacak inşallah. Benim çocuklar babaya çok düşkünler. Beni gece uyumalarında ararlar onda da eşim İdare eder. Doğumdan önce ev taşımam lazım şimdi onunla uğraşıyorum. Doğumdan sonra inşallah eşim izin yapacak o işe dönünce kız kardeşim gelecek. Valla bence doğru karar sonra tekrar odasını ayırman çok zor olur. Maalesef canım yine şeker çıktı diyet yapıyorum. Tatlı hamur işi makarna pirinç asla yemiyorum. Bu saydıklarımdan biraz
yiyince direk yükseliyor. Evet çok yorgun oluyorum. Çocuklar küçük olunca dinlenmek pek mümkün olmuyor. Eşim şimdi gündüzleri bana yardım ediyor geceleri çalışıyor. Sabahları kim daha iyi dinlenmiş ise bebeler ile o ilgileniyor

çok şükür bu günlerimize RABBİM dermansız dert vermesin herşey geçiyor.

Ne güzel, maşallah. İnsanın eşi kendi işi gibi ev ile ilgilenince evin hanımı yıpranmıyor. Daim olsun. Kolaylıklar diliyorum.

Kızlar merhaba benimde 2.7 yaşında Bi oğlum var şuan ikinci çocuk düşünüyoruz hemen olursa 3. 4 olucak anaokuluna başladığında küçük inşallah 1.5 yaşar ilkokula başladığında 2.5 yaşar okul zamanı yeni doğan bebekle olmaktansa bu daha mantıklı geliyor bana oğlum zaten şuan çişini öğrendi kendinide ifade edebiliyor sizin fikriniz nedir kızlar yinede çok kafam karışık ikinci çocuk konusunda

Merhababence ben pek akıl vermesem daha iyiben 4.yü yapmış bulunmaktayım. Ama yinede söyleyeyim Bana kalırsa yap yaş geçtikçe insan yoruluyor herşey vaktinde güzel

Merhababence ben pek akıl vermesem daha iyiben 4.yü yapmış bulunmaktayım. Ama yinede söyleyeyim Bana kalırsa yap yaş geçtikçe insan yoruluyor herşey vaktinde güzel
Demi bana kalsa ben 5 tanede doğururumda eşim 2 tane yeter diyo bende o zaman 3 te anlaşalım diyorum çocuk büyüdükçe rahata alışırız gözümüzde kesmez zaten oğluşumda artık tamamen bana bağımlı değil çişini öğrendi acıktımı söyler susadımı söyler çocuk doğana kadar dahada büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…