- 12 Ocak 2019
- 2.919
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #2.441
Bu ara en sevdiğim lafOynatmaya az kaldı, doktorun nerdeeeee?????
Baktın olmuyor, bakmayacaksın.☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ara en sevdiğim lafOynatmaya az kaldı, doktorun nerdeeeee?????
Amin maşaallah barekallahBenim üç tane Allah onlara sağlık sıhhat versin. Ama üç numaradan sonra gevrim döndü. Çok yordu üç numara.
Normalde çalışmayı sevmeyen ben bir nefes alayım diye ise başlamayı düşünüyorum ama bakıcı bulamıyorumAmin maşaallah barekallah
İlla oluyor ailede bir nazar boncuğu
Allah bağışlasın, o da bebekmiş daha. Bebek uyudukça onunla ilgileneceksiniz. Bol bol sarılıp öpün bebekmiş gibi ki zaten bebek davranın. Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaslar benim de 3 cocugum var biri 8sayinda, biri 1 yasinda ,digeride 27 günlük sizden fikir almaya geldim 1 yasindaki cok sakin uyumlu bir bebekti ama doğumdan sonra cok değişti herşeye aglamaya basladi nasil oyalayacagimi şaşırıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum var mi tavsiyesi olan
Merak ettim sonuncusu isteyerek mi oldu yaşları çok yakinMerhaba arkadaslar benim de 3 cocugum var biri 8sayinda, biri 1 yasinda ,digeride 27 günlük sizden fikir almaya geldim 1 yasindaki cok sakin uyumlu bir bebekti ama doğumdan sonra cok değişti herşeye aglamaya basladi nasil oyalayacagimi şaşırıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum var mi tavsiyesi olan
Anlaşılan gaza gelen benimGeçmiş olsun canım
Ben gaza gelmedim hala 2 çocukluyum
3.yü mü yaptınAnlaşılan gaza gelen benim
Zaten 3 çocuğum var. 4.yü yaptım3.yü mü yaptın
4. MüAnlaşılan gaza gelen benim
karapisso dan beklediğim haber senden geldi doğdu mu yoksa yolda mı ? Allah bağışlasın.Zaten 3 çocuğum var. 4.yü yaptım
Çok şaşırdım cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Allah yardımcın olsunBende pcos var. Emzirdiğim dönemlerde 6 ay rahat adet görmem. İlk adet olduktan sonra hamile kalmışım hiç fark etmedim. Ramazan'a denk geldiği için ağız tadımın olmamasını halsizliklerimi hep ona bağlamıştım. En son hareketlerini hissettim hatta o ara diyet yapıyordum bağırsaklarım hararetleniyor diye düşünmüştüm çünkü 4 kilo vermiştim. En son baktım 3 kilo verim 1 kilo geri alıyorum test yaptım hamileyim doktora gittiğimde 20 haftalıktan fazlaydıdoğumuma bir ay var şimdi inşallah sağlıkla doğar çoğu testleri geç kaldığım için yapamadım. Üstüne birde gebelik şekeri çıktı. Günde 4 defa kan alıyorum hep aç geziyorum çok yorgunum
He valla bende ondan haber bekliyordum bana ne olduysakarapisso dan beklediğim haber senden geldi doğdu mu yoksa yolda mı ? Allah bağışlasın.
Ay yok ben bu gruba bi daha gelmeme kararı aldım, bi şey var bu grupta çok bereketli bir grup
Amin canım sağol Allah razı olsun valla bende bir kaç hafta şaşkınlıktan kendime gelememiştimÇok şaşırdım cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Allah yardımcın olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende pcos var. Emzirdiğim dönemlerde 6 ay rahat adet görmem. İlk adet olduktan sonra hamile kalmışım hiç fark etmedim. Ramazan'a denk geldiği için ağız tadımın olmamasını halsizliklerimi hep ona bağlamıştım. En son hareketlerini hissettim hatta o ara diyet yapıyordum bağırsaklarım hareketleri diye düşünmüştüm çünkü 4 kilo vermiştim. En son baktım 3 kilo veriyorum 1 kilo geri alıyorum test yaptım hamileyim doktora gittiğimde 20 haftalıktan fazlaydıdoğumuma bir ay var şimdi inşallah sağlıkla doğar çoğu testleri geç kaldığım için yapamadım. Üstüne birde gebelik şekeri çıktı. Günde 4 defa kan alıyorum hep aç geziyorum.
karapisso dan beklediğim haber senden geldi doğdu mu yoksa yolda mı ? Allah bağışlasın.
Ay yok ben bu gruba bi daha gelmeme kararı aldım, bi şey var bu grupta çok bereketli bir grup
Amin canım sağol Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin