Üç çocuklular, çok çocuklular

RABBİM en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
A Asya89 cnm büyük bir sokla döndün başlığa. Hayırlı uğurlu, sağlıklı dogsun insallah. 20 haftaliga kadar hissetmemek yani sana da nasıl bir surpriz olmustur hayal edemiyorum. Gözünüz aydın canim şimdiden. Ben 3 taneyle cok zorlaniyorum. Hep 5 isterdim. Düşündüğüm gibi olmadı xok yıprandım, düzelecek inşallah
Her sey gönlünce olsun.

Amin amin canım sağol Allah razı olsun. RABBİM kolaylıklar versin inşallah. Valla hemde ne şok kaç hafta kendime gelememiştim. Zor orası ayrı ama bir yandan hep 4 çocuk istemiştim çok şükür RABBİM nasip etti. Sağlıkla doğduğunu bir görseydim daha da rahatlardım. Ben ilk evlendiğimde doktor bana bebek istersem tedavi olmam gerektiğini söylemişti ozamanlar nasıl üzülmüştüm anlatamam.
bu günlerime binlerce şükürler olsun

Nasıl yani 4 aylığa kadar hamile olduğunu bilmiyormuydun adet olmadım mı emziriken mi gebe kaldın

Nasıl yani 4 aylığa kadar hamile olduğunu bilmiyormuydun adet olmadım mı emziriken mi gebe kaldın
Bir kere tek adet oldum. Dediğim gibi bende pcos var birde bebeğim küçüktü emzirdiğim için 6 ay adet olmadım. Ben doğumlardan sonra genelde 6 ayda bir adet olurum ona bağlamıştım. Bir kere adet gördüm sonrası hamile kalmışım

Süt korur diye korunmasında sanırım bu şekilde gebe kalan çok
Ben hiç korunmadım. Süt korur diye de bakmadım. Bende eşimde hep 4 çocuğumuz olsun isterdik hazır hepsi küçükken yapılması daha iyi olur diye düşündük onun için. Zaten ileriki yaşlarda ara verip tekrar yapmak daha zor olur diye. Benim 1 ile 2. Arası 5 yıla yakın çok yıpranmıştım. Şimdi zaten daha uykularımız düzenli değil bari
Oda aradan çıksın dedik

İyi bakalım Allah kolaylık versin bakabiliyirsaniz çok çocuk güzeldir

İyi bakalım Allah kolaylık versin bakabiliyirsaniz çok çocuk güzeldir
Amin cümlemize inşallah. Çok şükür şimdilik bir sorun yok. RABBİM hepimize güç kuvvet versin , evlatlarımızı hayırlı ahlaklı ilim irfan sahibi olarak yetiştirmeye yardım etsin. Ağır imtihanlar ile sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…