Üç çocuklular, çok çocuklular

Merhaba arkadaslar benim de 3 cocugum var biri 8sayinda, biri 1 yasinda ,digeride 27 günlük sizden fikir almaya geldim 1 yasindaki cok sakin uyumlu bir bebekti ama doğumdan sonra cok değişti herşeye aglamaya basladi nasil oyalayacagimi şaşırıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum var mi tavsiyesi olan

Allah bağışlasın, o da bebekmiş daha. Bebek uyudukça onunla ilgileneceksiniz. Bol bol sarılıp öpün bebekmiş gibi ki zaten bebek davranın. Allah yardımcınız olsun

Merak ettim sonuncusu isteyerek mi oldu yaşları çok yakin

Bende pcos var. Emzirdiğim dönemlerde 6 ay rahat adet görmem. İlk adet olduktan sonra hamile kalmışım hiç fark etmedim. Ramazan'a denk geldiği için ağız tadımın olmamasını halsizliklerimi hep ona bağlamıştım. En son hareketlerini hissettim hatta o ara diyet yapıyordum bağırsaklarım hareketleri diye düşünmüştüm çünkü 4 kilo vermiştim. En son baktım 3 kilo veriyorum 1 kilo geri alıyorum test yaptım hamileyim doktora gittiğimde 20 haftalıktan fazlaydıdoğumuma bir ay var şimdi inşallah sağlıkla doğar çoğu testleri geç kaldığım için yapamadım. Üstüne birde gebelik şekeri çıktı. Günde 4 defa kan alıyorum hep aç geziyorum.

Çok şaşırdım cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Allah yardımcın olsun

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…