Üç çocuklular, çok çocuklular

Yok ben duygusal olarak yıpranmaktan ve yıpratmaktan korkuyorum. Çünkü modu çabuk düşen biriyim. Dışardan asla öyle olduğumu bilmezler. 3. Kişilerle öyle değilim ama en yakınlarıma annem eşim çocuklarıma çok yansıtıyorum maalesef

Sende harikasıncanım.
Ayak uydurursun,Merak etme herşey yoluna giriyor. Şimdiden böyle konuları çok düşünmeaile yardımı tabiki çok güzel. Benim dediğim uzaktan akrabalar onun için herşeye yorum yaparlar. Amin Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesinler inşallah.çok güzel yardımcı olmaları valla bakacakları kadar değerlendir. İnşallah biraz büyüdüklerinde okula verirsin. Hepsi okula başladığı zaman çok daha rahat edersin. Doğumdan ne kadar zaman sonra işe başlayacaksın?

Ben raporlarla falan kasıma kadar ertelemeyi düşünüyorum, doğum temmuzda görünüyor Allah kısmet ederse

Cumamız mübarek olsun kızlar nasılsınız? Bu saat olmuş daha ayaktayım. Çocuklar hepsi hasta. Burun akıntısı öksürük, gözler kıpkırmızı olmuş yaş akıyor birde çapaklanıyorlar. Ortanca ile daha oturuyoruz Gelip gidip bana sarılıyorbirde dikkatimi çekmek için kolunu tutup ay acıyor oturduğu yerde düştüm diyor. Dün gecede yatamadık doğru dürüst sonrası temizlik bebeler ile ilgilendim. Benim büyük çok seviyor baktım evde peynirim var maydanoz da var. Bozulmadan onları poğaça yapayım dedim.4 tepsi poğaça yaptım.
Son tepsiyi fırında bırakıp ortancayı aldım. Koştura koştura okula gidip büyüğü aldım. Eve geldik balık almıştım akşam yemeği için balık yanına mevsim salatası yaptım.eşim geldi yemek yedik çay içtik 1 ile 3 numarayı uyutum. Sonra kalktım mutfağı topladım. O arada ortancaya biberonda biraz çay vermiştim. Oda gelip koltuklara dökmüş. Bu saatte koltuk kılıflarını çıkardım, makinaya koydum sabah büyük okula gidince hemen makinayı kurarım erkenden yıkasın. Sonra da nevresimleri atacam makinaya bizde böyle çok şükür.

Ben raporlarla falan kasıma kadar ertelemeyi düşünüyorum, doğum temmuzda görünüyor Allah kısmet ederse
Günaydınlar herkese. Canim benim 3 numara da 20 temmuzda doğdu. Hastaneden aldigimiz dogum sonrasi analik iznini belirten kagitta ise baslama tarihi ara tatilden hemen önceki hafta başıydı. Sen de ara tatilden sonra başlarsın eğer 37 ye kadar çalışırsan. Baktin biraz daha zamana ihtiyacin var 15 tqtilden sonra başlarsın.

Benim de 20 Temmuz görünüyor son tarih. Kendi hesabıma göre 19 ekime kadar erteleyebilirim 37 ye kadar çalışırsam. Bakalım nasıl olacak

Canımsın ben en çok 3.doğduktan sonra gezdim
Ben biraz zorlandım kimseler yoktu diye, yalnız doğum yaptım lohulalık yaşadım, sen zorlanmazsın inşallah . Çocuklara bir sakinlik geliyor ya acayip mutlu oluyorlar bebek gelince. Benimkiler çok mutluydu.
İnan sın 1 yıldır iki büyük baya kavga tartışma içindeler. Öncesi wc eğitimi yedir içir zorluğu oldu bana. Şimdi kafa yorgunluğu..
Doktora gittinmi?

Süper anneler 3 çocuk tavsiye ediyor musunuz? Zira çevremde sakın yapma ömrün biter diyen çok

Süper anneler 3 çocuk tavsiye ediyor musunuz? Zira çevremde sakın yapma ömrün biter diyen çok
Kesinlikle tavsiye ediyorum
Biz yandık sende yanşaka şaka korkma valla ben seviyorum kalabalık aileyi. Zaten 2/3 pek fark etmiyor. Öyle de koşturuyorsun böylede. Yoruluyorsun ama ilerde kardeşlerin bir birlerine destek olacaklarını düşününce yorgunluk hop diye geçiyor.ilerde RABBİM nasip ederse dördüncüyü düşünüyorumValla daha büyük bir eve geçersem herşey harika olur benim içinkaç yaşındasın çocukların cinsiyeti ne? Benim 2 kız 1oğlan

Harikasın bol enerji diliyorum gerçi enerjini buradan hissettim 31 yaşındayım 4.5 yaşında oğlum 2.5 yaşında bir kızım var teyzesi iki çocuk çok çocuk fikrine katılıyorum

Harikasın bol enerji diliyorum gerçi enerjini buradan hissettim 31 yaşındayım 4.5 yaşında oğlum 2.5 yaşında bir kızım var teyzesi iki çocuk çok çocuk fikrine katılıyorum
Ay maşallah bende 32 yaşındayım. Büyük 7 yaşında ortanca 2 yaşında küçüğüm 6 aylık oldu. Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. Valla bu hafta sonu ile birlikte 3 gün üst üste yemekli misafirim vardı. İşlerden yorulmam ama anlaşamadıkları zaman çok üzülüyorum. Genelde büyük beni üzüyor,buna bir çözüm bulamadım bir türlü. Çünkü diğer ikisi daha bebekler.

Maşallah hepsine anlaşmazlık elbet oluyor ama bende birbirine zarar verince çok üzülüyorum elde değil, biraz da mizaç sanırım, ilk çocuk genelde zor oluyor çözüm ararken bir bakmışsın buyumusler

Maşallah hepsine anlaşmazlık elbet oluyor ama bende birbirine zarar verince çok üzülüyorum elde değil, biraz da mizaç sanırım, ilk çocuk genelde zor oluyor çözüm ararken bir bakmışsın buyumusler
Aynen valla. Benim büyük ortancaya zarar veriyor. Günde bin defa anlatıyorum,ama anlamak istemiyor. RABBİM sağlık versin herşey geçiyor.

Selamun aleyküm herkesler nasıl ?. Biz geçenn haftadan beri hastayız. Oğlumda başladı bana bulaştı ve derken bebeğimde hasta. Hepimiz ayrı ayrı hastayız , hayatımda ilk kez böyle bir hastalık yaşıyorum elhamdülillah Rabbim.
2 kez acile gittim pcr testi negatif. Oğlum ayrı gitti ortancamda hal kalmadı. Bir haftadır yatıyoruz düşünün. Öyle bir halsizlik ağrı ateş.
Yarın 2.hafta okula gidemeyecekler. Ağızları burunları yara içinde. İlaç verdiğim halde hastalık bir gram hafiflemedi. Ortancam ilaçtan sonra gittikçe fenalaştı Bende dün ilacı bıraktım. Rabbim sen şifa ver. Sen bütün hastalara acil şifalar ver.
kavs-i kuzah Mikan A Asya89 Ahtapot Anne

Aynen valla. Benim büyük ortancaya zarar veriyor. Günde bin defa anlatıyorum,ama anlamak istemiyor. RABBİM sağlık versin herşey geçiyor.
Kız senin büyük zarar veriyor , benimki bilerek isteyerek kızdırıyor. Bildiğin sürekli damalarlarına basıp duruyor. Kızdım dün bugün biraz daha iyiydi. Eğlence sanıyor benimki hatta eğleniyorda ama kızlar eğlenmiyo sorun orda

Ay canım kıyamam çok çok geçmiş olsun. Benim bebelerde biraz hastalar. Valla canım benimde bu gün belim tutulmuş çok ağrıyor eşim işe gitmek zorunda olduğu için. Herşeyi bu halimde yapmak zorunda kaldım. çocuklara duş aldırdım. Yemek yaptım temizlik yaptım. İki makine çamaşır yıkadım. Dün serdiğim bir makine çamaşır kurumuştu onları katlayıp yerleştirdim. Şimdide büyük ile bebeği uyutuyorum

Valla benim büyükte öyle. Ortancanın canı yakarak eğleniyorValla bu gün artık bağırdım yapma diye. Zaten belim tutulmuş zar zor yürüyorum. Ben istiyorum ki birşeyler ile oyalansınlar. Bu gün yastık yorgan ile onlara ev yaptım. İlk başta güzel güzel oynadılar sonra yine ağlattı ortancayı.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Doktor ne diyor? Geçen hafta benim küçük de hastaydı antibiyotik kullanıyoruz hala. Ben de grip oldum hafif boğaz ağrısı. Büyüğün burnu sürekli tıkalı zaten. Dün aklıma geldin. Bayadır yazmadı normalde yazardı dedim. Tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…