- 23 Ekim 2018
- 15.465
- 35.292
- 598
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.241
Teşekkür ederim zümrem düşünmen yeterBen sana göndereyim zümrem
Yok ben duygusal olarak yıpranmaktan ve yıpratmaktan korkuyorum. Çünkü modu çabuk düşen biriyim. Dışardan asla öyle olduğumu bilmezler. 3. Kişilerle öyle değilim ama en yakınlarıma annem eşim çocuklarıma çok yansıtıyorum maalesefBen senin tam tersinim, duygusal değilim. Titiz 9lmak vs beni yoruyor, düzensizlik beni mutsuz ediyor. O yüzden yoruluyorum çok. Ben de cok yardimi kabul edebilen biri degilim. Duzenime müdahale edilmis gibi geluyor ve sonrasinda dile getirlirse hepten sinir oldum. Cocuklara annem baktigi icin cok daraldigim zamanlarda isteyebilirim son care olarak
Sende harikasınAsya sana zaten hayranım. Gerçi bu topikteki herkes öyle. Maşallahben zaten memlekette yaşamıyorum. Burda sadece kayınvalidemgil var.Ve bahar aylarında çocuklarıma kayınvalidem kışın ise annem bakıyor. Ben zaten çalıştığım için bu desteği almaya mecburum. Ve sağ olsunlar gerçekten torunlarını çok sevdikleri için severek yapıyorlar.Allah 2sini de başımızdan eksik etmesin. Benim destek alabileceğim ya da almak isteyeceğim başka kimse yok. Sadece ben bu aralar psikolojik olarak sağlam olmadığımı düşündüğüm için çok endişeli hissediyorum kendimi. Değişime çok dirençliyim. Sıkışmış hissediyorum ama eninde sonunda geçer
Ben raporlarla falan kasıma kadar ertelemeyi düşünüyorum, doğum temmuzda görünüyor Allah kısmet ederseSende harikasıncanım.
Ayak uydurursun,Merak etme herşey yoluna giriyor. Şimdiden böyle konuları çok düşünmeaile yardımı tabiki çok güzel. Benim dediğim uzaktan akrabalar onun için herşeye yorum yaparlar. Amin Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesinler inşallah.çok güzel yardımcı olmaları valla bakacakları kadar değerlendir. İnşallah biraz büyüdüklerinde okula verirsin. Hepsi okula başladığı zaman çok daha rahat edersin. Doğumdan ne kadar zaman sonra işe başlayacaksın?
Sağlık ile gelsin inşallahBen raporlarla falan kasıma kadar ertelemeyi düşünüyorum, doğum temmuzda görünüyor Allah kısmet ederse
Günaydınlar herkese. Canim benim 3 numara da 20 temmuzda doğdu. Hastaneden aldigimiz dogum sonrasi analik iznini belirten kagitta ise baslama tarihi ara tatilden hemen önceki hafta başıydı. Sen de ara tatilden sonra başlarsın eğer 37 ye kadar çalışırsan. Baktin biraz daha zamana ihtiyacin var 15 tqtilden sonra başlarsın.Ben raporlarla falan kasıma kadar ertelemeyi düşünüyorum, doğum temmuzda görünüyor Allah kısmet ederse
Benim de 20 Temmuz görünüyor son tarih. Kendi hesabıma göre 19 ekime kadar erteleyebilirim 37 ye kadar çalışırsam. Bakalım nasıl olacakGünaydınlar herkese. Canim benim 3 numara da 20 temmuzda doğdu. Hastaneden aldigimiz dogum sonrasi analik iznini belirten kagitta ise baslama tarihi ara tatilden hemen önceki hafta başıydı. Sen de ara tatilden sonra başlarsın eğer 37 ye kadar çalışırsan. Baktin biraz daha zamana ihtiyacin var 15 tqtilden sonra başlarsın.
Canımsın ben en çok 3.doğduktan sonra gezdim3 çocuklu süper kahraman anneler, bana bi deyin bakim 3. Doğunca neler oldu? 2. Bundan nasıl etkilendi? 2. Kuması gelen 1. Çocuğa ne oldu? Siz dengeyi nasıl kurdunuz? Size ait bir zaman kaldı mı? Nasıl deşarj oluyorsunuz? 3 çocukla nasıl dışarı çıkıyorsunuz? Normal bir hayatım olacak mı bundan sonra ?
Kesinlikle tavsiye ediyorumSüper anneler 3 çocuk tavsiye ediyor musunuz? Zira çevremde sakın yapma ömrün biter diyen çok
Harikasın bol enerji diliyorum gerçi enerjini buradan hissettimKesinlikle tavsiye ediyorum
Biz yandık sende yanşaka şaka korkma valla ben seviyorum kalabalık aileyi. Zaten 2/3 pek fark etmiyor. Öyle de koşturuyorsun böylede. Yoruluyorsun ama ilerde kardeşlerin bir birlerine destek olacaklarını düşününce yorgunluk hop diye geçiyor.ilerde RABBİM nasip ederse dördüncüyü düşünüyorum Valla daha büyük bir eve geçersem herşey harika olur benim için kaç yaşındasın çocukların cinsiyeti ne? Benim 2 kız 1oğlan
Ay maşallahHarikasın bol enerji diliyorum gerçi enerjini buradan hissettim31 yaşındayım 4.5 yaşında oğlum 2.5 yaşında bir kızım var teyzesi iki çocuk çok çocuk fikrine katılıyorum
Maşallah hepsineAy maşallahbende 32 yaşındayım. Büyük 7 yaşında ortanca 2 yaşında küçüğüm 6 aylık oldu. Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. Valla bu hafta sonu ile birlikte 3 gün üst üste yemekli misafirim vardı. İşlerden yorulmam ama anlaşamadıkları zaman çok üzülüyorum. Genelde büyük beni üzüyor,buna bir çözüm bulamadım bir türlü. Çünkü diğer ikisi daha bebekler.
Aynen valla. Benim büyük ortancaya zarar veriyor. Günde bin defa anlatıyorum,ama anlamak istemiyor. RABBİM sağlık versin herşey geçiyor.Maşallah hepsineanlaşmazlık elbet oluyor ama bende birbirine zarar verince çok üzülüyorum elde değil, biraz da mizaç sanırım, ilk çocuk genelde zor oluyor çözüm ararken bir bakmışsın buyumusler
Kız senin büyük zarar veriyor , benimki bilerek isteyerek kızdırıyor. Bildiğin sürekli damalarlarına basıp duruyor. Kızdım dün bugün biraz daha iyiydi. Eğlence sanıyor benimki hatta eğleniyorda ama kızlar eğlenmiyo sorun ordaAynen valla. Benim büyük ortancaya zarar veriyor. Günde bin defa anlatıyorum,ama anlamak istemiyor. RABBİM sağlık versin herşey geçiyor.
Ay canım kıyamam çok çok geçmiş olsunSelamun aleyküm herkesler nasıl ?. Biz geçenn haftadan beri hastayız. Oğlumda başladı bana bulaştı ve derken bebeğimde hasta. Hepimiz ayrı ayrı hastayız , hayatımda ilk kez böyle bir hastalık yaşıyorum elhamdülillah Rabbim.
2 kez acile gittim pcr testi negatif. Oğlum ayrı gitti ortancamda hal kalmadı. Bir haftadır yatıyoruz düşünün. Öyle bir halsizlik ağrı ateş.
Yarın 2.hafta okula gidemeyecekler. Ağızları burunları yara içinde. İlaç verdiğim halde hastalık bir gram hafiflemedi. Ortancam ilaçtan sonra gittikçe fenalaştı Bende dün ilacı bıraktım. Rabbim sen şifa ver. Sen bütün hastalara acil şifalar ver.
kavs-i kuzah Mikan A Asya89 Ahtapot Anne
Valla benim büyükte öyle. Ortancanın canı yakarak eğleniyorKız senin büyük zarar veriyor , benimki bilerek isteyerek kızdırıyor. Bildiğin sürekli damalarlarına basıp duruyor. Kızdım dün bugün biraz daha iyiydi. Eğlence sanıyor benimki hatta eğleniyorda ama kızlar eğlenmiyo sorun orda
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Doktor ne diyor? Geçen hafta benim küçük de hastaydı antibiyotik kullanıyoruz hala. Ben de grip oldum hafif boğaz ağrısı. Büyüğün burnu sürekli tıkalı zaten. Dün aklıma geldin. Bayadır yazmadı normalde yazardı dedim. Tekrar geçmiş olsunSelamun aleyküm herkesler nasıl ?. Biz geçenn haftadan beri hastayız. Oğlumda başladı bana bulaştı ve derken bebeğimde hasta. Hepimiz ayrı ayrı hastayız , hayatımda ilk kez böyle bir hastalık yaşıyorum elhamdülillah Rabbim.
2 kez acile gittim pcr testi negatif. Oğlum ayrı gitti ortancamda hal kalmadı. Bir haftadır yatıyoruz düşünün. Öyle bir halsizlik ağrı ateş.
Yarın 2.hafta okula gidemeyecekler. Ağızları burunları yara içinde. İlaç verdiğim halde hastalık bir gram hafiflemedi. Ortancam ilaçtan sonra gittikçe fenalaştı Bende dün ilacı bıraktım. Rabbim sen şifa ver. Sen bütün hastalara acil şifalar ver.
kavs-i kuzah Mikan A Asya89 Ahtapot Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?