- 15 Temmuz 2013
- 4.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.608
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Sen gelmesen ben seni etiketler illa gel yapardımŞey bende 2 çocuk var ama küçüğüm bala belaabende gelebilir miyim
Tabii buyur gelŞey bende 2 çocuk var ama küçüğüm bala belaabende gelebilir miyim
Gerçekten miSen gelmesen ben seni etiketler illa gel yapardım
Eskisi neydi kiAhtapot Anne ben de senin eski niçin arıyorum. Diyorum ki o arkadaşımızı da ekleyeyim.
Sonra baktım ki o zaten buymuş
Yeni nickine bayıldım . Diğeri aklımda kalmıyordu bu hep aklımda nick önemli ya bence
Ben de tam hatırlamıyorum geçmişe gittim onun içinEskisi neydi ki
Nickinizi çok çocuklu olduğunuz için mi ahtapotanne yaptınızEn az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
i p e k
Amazing family
cevizli tarcinli kek
Orkide_sever
Benim büyük kızım 3,5 yaşında küçük kzım 11 aylık temmuz 1 de 1 yaşını dolduracak inşallahKonu dağılmasın cocuklar kac yasindalar madem böyle bir topik kuruldu yazıp kaynasalim çocuklar ön odaklı olarak
Benimkiler deBenim büyük kızım 3,5 yaşında küçük kzım 11 aylık temmuz 1 de 1 yaşını dolduracak inşallah
Oyy seninkilerin yaşı da yakınmışBenimkiler de
2 - 4 - 8
3. Surpriz yumurtanmiz bizim hic beklemiyordukOyy seninkilerin yaşı da yakınmış
Şimdi evin en cimcimesi hem yaramaz hem sevgi böceği kızsan kizılmıyor daNasibi varmış
Öyle oluyo ya . Ama bütün eziyeti annedeŞimdi evin en cimcimesi hem yaramaz hem sevgi böceği kızsan kizılmıyor da
EveetNickinizi çok çocuklu olduğunuz için mi ahtapotanne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?