Üç Basamaklı Ben

Bence kendine dahi objektif bakman kendini kandirmaman,kayirmaman zaten Özgüveninin yüksek olduğunu gösteriyor ki zaten en zoru bu bence.bende 1.58 boydayim keşke sendeki özgüven bendede olabilseydi.kendine daha cok inan eminim basarirsin.

Helal olsun sevgiline azmet başarabilirsin çok gençsin bence diyet ve sporla kısa sürede başarabilirsin.yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyo kararlı ol ve fazlalıklarından kurtul herşeyden önce sağlığın için yap

Tesekkür ederim..

Konuyu okudum eski tarihliymiş, ama 2 basamağa düşmüşsünüz bile
Bence özgüveniniz gayette yerinde ve siz şu bahsettiklerinizi yapabilecek insansınız.. bundan eminim.

Erteleme hayatı ben de 96 kilo olmuşum. Boyum uzun ama bu seferde yarmagül gibi geziyorum. Içime sinen bir diyetiseyen buldum üç gün oldu diyete baslyayli inşallah gidecek kilolar. Kağanda bitir :)

Merhabalar 2 yıl önce 101 İ görmemle benim de diyet serüvenim başladı ve şimdi yolun sonuna doğru geldim.üstelik bu yolda yalnızdım hala da yalnızım gerçi:) sevgilinizin kıymetini bilin ve bir diyetisyene başvurun 1. Ayınızı tamamladığınızda gerisi kolayca gelecek güvenin kendinize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…