Gecmıs olsun yorulma dinlen sürekli bende 14+3 ama yaşamadım hiç sürekli dınlenıyorumKızlar bugün 14. Haftam ve kahve lekem geldi doktora gittim ama birşey yok dedi neden oldu bilmiyorum progestan fitil tekrardan başlıyorum . Benden haftası büyük olan bu durum yaşayan varmı acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕
- Konu Sahibi edahandro
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok şükür evet çok korktum bir anda oldu umarım sorunda olmaz zor aşamalardan geçiyoruz kolay değil hepimizin hayali var herkes için iyi olur sağlıkla kucağımıza alırız inşallahGeçmiş olsun kuzum bu haftalarda artık beklemiyoruz kanama. baya korkmuşsundur. çok şükür bebeğin iyiymiş
Sağol canım.Evet normal değilmiş çalışıyorum ama sürekli oturuyorum yorucu bir işte değil anlık oldu anlamadımda hiçGecmıs olsun yorulma dinlen sürekli bende 14+3 ama yaşamadım hiç sürekli dınlenıyorum
- 29 Ağustos 2023
- 286
- 347
- 23
- 26
Selam ben kilo almadım 9. Hafta da cinsiyetin erkek olduğunu genetik doktorum söylemişti benim 2 . Gebelik olduğun mıdır bilemem ama karnım çıktı sat a göre 13+2 ultrasyona göre 14 bekliyoruz bakalımKızlar selam, nasılsınız ? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı Kaç kg aldınız ? Göbüşler çıktı mı merak ediyorum
Hayırlı olsun canımm evet benim de öyle. İlk gebeliğimde 6.ayda karnım anca çıkmıştı. Bunda ise baya büyüdüSelam ben kilo almadım 9. Hafta da cinsiyetin erkek olduğunu genetik doktorum söylemişti benim 2 . Gebelik olduğun mıdır bilemem ama karnım çıktı sat a göre 13+2 ultrasyona göre 14 bekliyoruz bakalım
Hosgeldın canım ben de 14+4 oldum cinsiyet kız kilo almadım ama minik bir göbek oluştu gibi sen nasılsınKızlar selam, nasılsınız ? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı Kaç kg aldınız ? Göbüşler çıktı mı merak ediyorum
Evet bende hatırladım şimdi umarım sağlıkla ılerlıyordurGrupta biri vardı çift transfer olup 3 gebelik oluşan kalp atımı da almıştı geçen gün aklıma geldi ne oldu acaba onun durumu bilen var mı
Ben de 13+6 dayım canım. İyiyim şükür .Ben hormon ilaçları ile otomatik 3 kg aldım ama şuan normal seyrinde ilerliyor hayırlı olsun canımmHosgeldın canım ben de 14+4 oldum cinsiyet kız kilo almadım ama minik bir göbek oluştu gibi sen nasılsın
Benim de artık yavaştan kesiyor doktorum ilaçları 16dan sonra progestanı da kesicem dedi bakalımBen de 13+6 dayım canım. İyiyim şükür .Ben hormon ilaçları ile otomatik 3 kg aldım ama şuan normal seyrinde ilerliyor hayırlı olsun canımm
- 26 Şubat 2024
- 5.915
- 6.107
- 113
Hellooo ben 12.haftadayım, hiç kilo almadım çok fazla kusuyorum. İdeal kilomda gebe kalmamıştım o yüzden işime geldi, doktorum da kiloyu pek sevmiyor bir şey olmaz iyi gidiyoruz dedi. Benim bayağı göbüşüm var, özellikle akşamları top gibiKızlar selam, nasılsınız ? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı Kaç kg aldınız ? Göbüşler çıktı mı merak ediyorum
- 22 Şubat 2023
- 10.192
- 11.328
- 218
- 37
Canım sağol iyiyim. Sen nasılsın? Senin cinsiyet belli oldu mu? Ben 14+0 ı'm 4-5 kilo aldım gibi. Ekmek yemekten şiştim. İlaçlar da çok şişirmişti zaten baya çok kilolu şekilde devam ediyorum.Ben de 13+6 dayım canım. İyiyim şükür .Ben hormon ilaçları ile otomatik 3 kg aldım ama şuan normal seyrinde ilerliyor hayırlı olsun canımm
Evet benim de canımm göbüş önden gidiyor ne zaman kontrolün bir dahaHellooo ben 12.haftadayım, hiç kilo almadım çok fazla kusuyorum. İdeal kilomda gebe kalmamıştım o yüzden işime geldi, doktorum da kiloyu pek sevmiyor bir şey olmaz iyi gidiyoruz dedi. Benim bayağı göbüşüm var, özellikle akşamları top gibi
Ben de iyiyim canım teşekkürler. Evet ben de ilaçlar ile şiştim, mideme de iyi gelen ekmek olduğu için ekmekte kilo aldırdı sanırım , ama ne yapalım sağlıkla büyüsünler veririz henüz belli olmadı canım cinsiyet, pazartesi gideceğim inşallah , sanırım o zaman olurCanım sağol iyiyim. Sen nasılsın? Senin cinsiyet belli oldu mu? Ben 14+0 ı'm 4-5 kilo aldım gibi. Ekmek yemekten şiştim. İlaçlar da çok şişirmişti zaten baya çok kilolu şekilde devam ediyorum.
- 26 Şubat 2024
- 5.915
- 6.107
- 113
Bugündü kontrolüm, Fetal DNA için de kan verdim haftaya çıkacak sonucu. Diğer kontrolüm 16 Temmuz’da :) doktor değişikliği yapmayı planlıyorum sonuçlar temiz geldikten sonra, 2-3 haftayı bulur diğer kontrolümEvet benim de canımm göbüş önden gidiyor ne zaman kontrolün bir daha
- 22 Şubat 2023
- 10.192
- 11.328
- 218
- 37
Benim de pazartesi belli olacakBen de iyiyim canım teşekkürler. Evet ben de ilaçlar ile şiştim, mideme de iyi gelen ekmek olduğu için ekmekte kilo aldırdı sanırım , ama ne yapalım sağlıkla büyüsünler veririz henüz belli olmadı canım cinsiyet, pazartesi gideceğim inşallah , sanırım o zaman olur
Ayy hadi hayırlısı , bize de mutlaka haber ver canım doktorun ile sıkıntı mı oldu ?Bugündü kontrolüm, Fetal DNA için de kan verdim haftaya çıkacak sonucu. Diğer kontrolüm 16 Temmuz’da :) doktor değişikliği yapmayı planlıyorum sonuçlar temiz geldikten sonra, 2-3 haftayı bulur diğer kontrolüm
Bize de yaz canım, çok heyecanlı . İkimizin de inş pazartesi belli olacak o zamanBenim de pazartesi belli olacak
- 26 Şubat 2024
- 5.915
- 6.107
- 113
Veririm tabi.Ayy hadi hayırlısı , bize de mutlaka haber ver canım doktorun ile sıkıntı mı oldu ?
Hiçbir sıkıntı yok aksine çok güveniyorum ama ben İstanbul’un bir ucundayım o diğer ucunda tüp bebek doktorum olduğu için değiştirmek istemedim ama yol mahvediyor. Bir de özel kliniği var pahalı değil ama doğum sigortamız var özel bir hastanede devam etmek istiyorum. Memnun olmadığım tek şey sadece sezaryen doğum yapması, normal doğumu desteklemiyor. Ben çok istiyorum normal doğum yapmayı. O yüzden doktor arayışındayım.