💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Kızlar mide bulantısı başlayan var mı ?

Çok güzel hadi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım ben bir iki gündür yaşıyorum galiba. Önce inanmak istemedim ama bugün çok bariz bulanmaya başladi. Senin de mi bulanıyor?

Yok bnde bulantı , bnde çevremden duyuyrum daha başlarda bulantı oluyor diye bnde bişey yok problem mi acaba diye duşündüm ya
Canım senin çok yeni henüz, olmaması çok normal. Ben 5 Nisan'da transfer oldum. 5. - 6. Haftadan sonra başlıyormuş. Herkesde de olmayabiliyor. Lekelenme gibi düşün. O da herkeste olmuyor ❤

Yok bnde bulantı , bnde çevremden duyuyrum daha başlarda bulantı oluyor diye bnde bişey yok problem mi acaba diye duşündüm ya
Daha ıyı bulantı olmaması merak etme doktorum bende rutin kan testlerimi de istedi birde oksapara rapor çıkartılan hepsını yarın halledicem insallah

Kızlar yerleşme kanaması genelde transferden kaç gün sonra görünüyor

Canım umarım yarın idrar testinde pozitifi göreceksin ❤ güzel haberini bekliyor olacağız
Yapıcam nolur dualarınızı bekliyorum yarında çıkmazsa yıkılırım 9. Günüm varsa çıkar yoksa çıkmaz bence inşaAllah yarın benim için çok mutlu bir gün olur

Yapıcam nolur dualarınızı bekliyorum yarında çıkmazsa yıkılırım 9. Günüm varsa çıkar yoksa çıkmaz bence inşaAllah yarın benim için çok mutlu bir gün olur
Dualarımız seninle canım ❤ Rabbimm kimseyi çocuksuz koymasın isteyen herkesin tez vakitte kucağı dolsun inşallah. Yarın inşallah buraları hamiş haberinle inleteceksin kuzum

Canım yarın kan testi sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla ❤ inşallah yükselmiştir

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Sizinle aynı gün transfer olmuşuz 22 nisan. Test yapmıcam demiştim ama sizi görünce duramayıp yapıcam
Canım şimdi mi yapacaksın? Sabah ilk idrarla mı yapsan acaba ama tabi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…