- Konu Sahibi PembeLokum
-
Çok doğru bir noktaya parmak bastınız. Sizin öne sürdüğünüz nedenlerden (gençlerin çok vakit geçirmesi) dolayı da sadece onlar sorumlu, bunun kararını bir başkası vermemeli. Siz burada bir üyenin sizin işlerinizi aksattığınızı düşüncesini dile getirdiği için rahatsız oldunuz, size karışıldığını düşündünüz. Şimdi bu kapatılma kararıyla da diğer herkes kendilerine karışıldığını düşünüyor. Kabul edelim, twitter'dan yararlanan, beslenen binlerce insan var gayet haklı nedenlerle, sizce onların hakkı yenmedi mi bu kararla beraber?
devletin bekası söz konusuysa iyi olmuş diyorum. . güzel kullanamıyoruz ben onun için tepki gösteriyorum .
Sabah gözümü açtım bakayım yine dedim e giriyor benimki twitter a bi ayarda yapmadım. Acaba beni unuttular mı ?
Eki Görüntüle 1031126
cehape zihniyeti aşağı cehape ziniyeti yukarı
kelime dağarcığımız pek bi geniş yıllardır milletçek
güzel kullananların suçunu sorsam ?
Dis gucler oyun oynuyormus ulkemizi bolmek icin bu oyunlara gelmemeliymisiz. Bunu oyle inanarak soyluyorlar ki sasirip kaliyorum. Tarih tekerrurden ibarettir. O dis gucler cesitli oyunlarla bu adami basa getirmedi sanki. Ayni dis gucler itaatsizligini gorunce yolluyorlar.
Iddialar oyle ciddiki 25 martta cikacak kasetle ilgili korkudan interneti, yandaslari haric gazete televizyonu kapatsa sasirmam.
Sonumuz hayrolsun.
güzel kullananların suçunu sorsam ?
devletin bekası söz konusuysa iyi olmuş diyorum. . güzel kullanamıyoruz ben onun için tepki gösteriyorum .
"ey özgürlükten" bir bölüm burada ki kuş sanırım bizim twitter,
özgürlük tanımını istiyorum sizden... 2 mesaj yukarıda ki küfürlü kullanım düşünceleri özgürce ifade etmek midir ?
bu üyemize üsluptan dolayı mune kuvvetli muhtemel ceza verecek bu durumda bizi de yasakçı zihniyet olarak anacak bu üyemiz.
kurunun yanında yaş da yanıyor. anladın mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?