- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi PembeLokum
Sabah gözümü açtım bakayım yine dedim e giriyor benimki twitter a bi ayarda yapmadım. Acaba beni unuttular mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orantısız ironi kullanımı, hem de farkında olmayarak. Şaka gibi bir ülkeyiz.
bak ağzınla söylüyorsun gençler neden birleşip eylem yapıp yeni canlar gitsin . çok hoşunuza mı gidiyor. ukraynayı gördünüz ellerinden aldılar bakın kırımı bizde de mi böyle olmasını istiyorsunuz bu kadar çok düşmanımız varken . ne demokrası diye diye bu hale geldiniz. amarikada 18 yaşındaki altındakile içki yasak parklarda vs . burda olsa ne oludru düşünmek istemiyorum. şuan ülkemiz için oyunlar oynanıyor ideolojilerinimizi bir yana bırakmak gerekiyor. geçen gün bunun yolu sandık dedim ona da itiraz ettiler . yine söylüyorum ohhhh çok güzel oldu
30 marttan önce face ve youtube de yasaklansa ne güzel olur
ama onlar için 30 marttan sonra düzenleme yapılcak diye açıklama yapılmıştı
vay be diktatöre bak . el hareketi yapan bir şey? türlü türlü hakaret edenler mi . diktatör görmemişsiniz. annenize babanıza sorun bakalım diktatör neymiş
için fesatsa ben napıyım.
Mükemmel tespit, tebrik ederim
için fesatsa ben napıyım.
Sabah haberlerde dinledim, facebook ve youtube için seçimlerden sonra düzenleme yapılacakmış. Başbakanın talimatı bu yönde.
Acaba altından ne çıkacak...
Israrla bunu bekliyorum.
neden hanım efendiye fesat dediniz ki?? Yazdıklarınız arasında ki tutarsızlıktan bahsetti kendisi. Önce kalktınız, insanların tercihlerini yanlış buldunuz, ve yanlış bulduğunuz için iyi ki yasaklandı dediniz. Sonra kalktınız "benim yaşantım beni ilgilendirir. herkes kendine baksın" dediniz. Burada ki tutarsızlığın farkında mısınız???
Evet işte bizde tam bunu diyoruz. Siz istediğinizi yapın, ister sosyal medya kullanın ister kullanmayın beni ilgilendirmesin. Ben de kullanıyorsam sizi ilgilendirmesin. Hepsi bu.
işlerin aksıyor burda kalarak dedi ben onun için yazdım onu ilgilendirmez
Çokta iyi olmus gençler twitter facebook derken bilgisayarın başından ayrılmaz oldu ..
işlerin aksıyor burda kalarak dedi ben onun için yazdım onu ilgilendirmez