• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Sabah gözümü açtım bakayım yine dedim e giriyor benimki twitter a bi ayarda yapmadım. Acaba beni unuttular mı ?

30 marttan önce face ve youtube de yasaklansa ne güzel olur:1::1:

ama onlar için 30 marttan sonra düzenleme yapılcak diye açıklama yapılmıştı

Son düzenleme:
bak ağzınla söylüyorsun gençler neden birleşip eylem yapıp yeni canlar gitsin . çok hoşunuza mı gidiyor. ukraynayı gördünüz ellerinden aldılar bakın kırımı bizde de mi böyle olmasını istiyorsunuz bu kadar çok düşmanımız varken . ne demokrası diye diye bu hale geldiniz. amarikada 18 yaşındaki altındakile içki yasak parklarda vs . burda olsa ne oludru düşünmek istemiyorum. şuan ülkemiz için oyunlar oynanıyor ideolojilerinimizi bir yana bırakmak gerekiyor. geçen gün bunun yolu sandık dedim ona da itiraz ettiler . yine söylüyorum ohhhh çok güzel oldu :72:

eylem en demokratik hakkımız tabiki yapıcaz sesimi çıkarmamaz lazım.Tüm bu yaşananları sadece seyredersek asıl olacakları ozaman görün.Asıl görevi hizmet etmek olan şahıslar milletin parasını götürürken,gencecik çocuklarımızın ölümlerine sebep olurken,kendisinden olmayan kesimi hergün azarlyıp hakaret ederken,güzelim üklemizi beton yığınına çevirirken sorun yok bizler buna itiraz edince yasal hakkımızı kullanınca sorun var öylemi.Ölen gencecik çocukların katilini biliyoruz emri verdim destan yazdılar diyen, ölen çocuğun annesini bile seçim probagandası yapıp millete yuhalatan şahıs,ölen çocuklarımızın arkasından alevi,kürt,terörist diye sallayan şahsiyet varya,o başımızda olduktan sonra bu ülkeye oyun oynanıyor,bizi bölmeye çalışıyorlar gibi sözler hafif kalır.Kimse daha fazla zarar veremez bize merak etmeyin.Ve böyle bir ülkede kimse o sandığa o seçime güvenmiyor malesef.Hiçbir konuda adil olamayan dürüst olamayan kişilerin adil bir seçim yaptıracağına inanmıyorum.Artık 30 martta elektriklermi kesilir,çöplerden oylarmı toplanır,ölüler yerlerinden kalkıp oymu kullanır hepsini göreceğiz.

30 marttan önce face ve youtube de yasaklansa ne güzel olur:1::1:

ama onlar için 30 marttan sonra düzenleme yapılcak diye açıklama yapılmıştı

Sabah haberlerde dinledim, facebook ve youtube için seçimlerden sonra düzenleme yapılacakmış. Başbakanın talimatı bu yönde.
Acaba altından ne çıkacak...
Israrla bunu bekliyorum.:31:

vay be diktatöre bak . el hareketi yapan bir şey? türlü türlü hakaret edenler mi . diktatör görmemişsiniz. annenize babanıza sorun bakalım diktatör neymiş

Yılmaz Özdil'in yazdığı gibi; İstanbul'da bacıma saldırdılar, İzmir'de bacı bana saldırdı.. O hesap. İyi uykular Türkiye'm. Ha bir de öğrenmek için birilerinin, annemin, babamın söylemlerine ihtiyacım yok, çok şükür aklım fikrim yerimde, okuyabiliyorum, okuduğumu anlıyorum, görebiliyorum, gördüğüm halde görmezden gelmiyorum...

30 mart gecesi dananın kuyruğu bi kez daha kopacak yani.

için fesatsa ben napıyım.

neden hanım efendiye fesat dediniz ki?? Yazdıklarınız arasında ki tutarsızlıktan bahsetti kendisi. Önce kalktınız, insanların tercihlerini yanlış buldunuz, ve yanlış bulduğunuz için iyi ki yasaklandı dediniz. Sonra kalktınız "benim yaşantım beni ilgilendirir. herkes kendine baksın" dediniz. Burada ki tutarsızlığın farkında mısınız???

Evet işte bizde tam bunu diyoruz. Siz istediğinizi yapın, ister sosyal medya kullanın ister kullanmayın beni ilgilendirmesin. Ben de kullanıyorsam sizi ilgilendirmesin. Hepsi bu.

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Türkiye'de Twitter'ın kapatılması üzerine Türkçe bir mesaj paylaştı.

Dorsey, Twitter'ın küresel hesaplarından biri olan Policy tarafından yazılan şu mesajı retweet etti:

"Avea ve Vodafone'dan 2444'e, Turkcell'den 2555'e START mesajı göndererek SMS üzerinden Twitter kullanmaya başlayabilirsiniz."

hürriyet

Sabah haberlerde dinledim, facebook ve youtube için seçimlerden sonra düzenleme yapılacakmış. Başbakanın talimatı bu yönde.
Acaba altından ne çıkacak...
Israrla bunu bekliyorum.:31:

valla 30 marttan önce kapatılsa oy vermeyecek çok çıkar çünkü

zaten bu ağları yaygın kullananlar bir yolunu bulur, yaygın kullanmayanlar içinde bir kayıp değil

neden hanım efendiye fesat dediniz ki?? Yazdıklarınız arasında ki tutarsızlıktan bahsetti kendisi. Önce kalktınız, insanların tercihlerini yanlış buldunuz, ve yanlış bulduğunuz için iyi ki yasaklandı dediniz. Sonra kalktınız "benim yaşantım beni ilgilendirir. herkes kendine baksın" dediniz. Burada ki tutarsızlığın farkında mısınız???

Evet işte bizde tam bunu diyoruz. Siz istediğinizi yapın, ister sosyal medya kullanın ister kullanmayın beni ilgilendirmesin. Ben de kullanıyorsam sizi ilgilendirmesin. Hepsi bu.

işlerin aksıyor burda kalarak dedi ben onun için yazdım onu ilgilendirmez

Dis gucler oyun oynuyormus ulkemizi bolmek icin bu oyunlara gelmemeliymisiz. Bunu oyle inanarak soyluyorlar ki sasirip kaliyorum. Tarih tekerrurden ibarettir. O dis gucler cesitli oyunlarla bu adami basa getirmedi sanki. Ayni dis gucler itaatsizligini gorunce yolluyorlar.
Iddialar oyle ciddiki 25 martta cikacak kasetle ilgili korkudan interneti, yandaslari haric gazete televizyonu kapatsa sasirmam.

Sonumuz hayrolsun.

Sosyal paylaşım sitelerini bilgi amaçlı gündemi takip amaçlı kullanma ayrı boşuna kullanmak yani sizin dediğiniz kısımda kullanma ayrıdır..Burada gündem farklı..elbetteki zamanımız değerli gençlerin pc basında bosa vakit geçirmek yerine kendilerini faydaları şeylere yönlendirmeleri gerekiyor. Lakiin !! Düşüncelerimi belirtiriyorum,yapılan yanlısa ses cıkartıyorum tepkimi gösteriyorum diye benım fikir özgürlüğümde engellenemez..Twitter,facebook..vs etkisi büyük sosyal platformlar oldugu için susturrulmaya ve bastırılmaya calısıyoruz..bir de bu yanı var..
Çokta iyi olmus gençler twitter facebook derken bilgisayarın başından ayrılmaz oldu ..

$1185387_530370770400764_946823007_n.jpg

cehape zihniyeti aşağı cehape ziniyeti yukarı:37::37::37:

kelime dağarcığımız pek bi geniş yıllardır milletçek

Son düzenleme:
Açıklamada, "yurtdışı merkezli söz konusu internet sitesinin, Türk mahkemelerinin kararlarına uyarak hukuka aykırı içerikleri çıkardığı takdirde, tedbir amaçlı uygulanan erişimin engellenmesine son verileceği" bildirildi.

böyle bi açıklama yapmışlar

işlerin aksıyor burda kalarak dedi ben onun için yazdım onu ilgilendirmez

Çok doğru bir noktaya parmak bastınız. Sizin öne sürdüğünüz nedenlerden (gençlerin çok vakit geçirmesi) dolayı da sadece onlar sorumlu, bunun kararını bir başkası vermemeli. Siz burada bir üyenin sizin işlerinizi aksattığınızı düşüncesini dile getirdiği için rahatsız oldunuz, size karışıldığını düşündünüz. Şimdi bu kapatılma kararıyla da diğer herkes kendilerine karışıldığını düşünüyor. Kabul edelim, twitter'dan yararlanan, beslenen binlerce insan var gayet haklı nedenlerle, sizce onların hakkı yenmedi mi bu kararla beraber?

[video=youtube;TQGnIjsybSs]https://www.youtube.com/watch?v=TQGnIjsybSs[/video]

böyle insanlar lazım ...

Bülent Arınç da giriyor hala :)
Not: Twitter a girebilenler fazla ses yapmayalım,girdiğimiz anlaşılmasın, yazık, yasakladıklarını sansınlar :D

Back