• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

k.k de twitterin kapatılmasına tepkiler nedense bana hiç inandırıcı gelmiyor.
hergün sosyal medya yüzünden aldatıldığını yazan eşinin .... sitelere girdiğinden şikayet eden ayrılma noktasına gelen..
bu tarz konulara yazılan yorumları da biliyorum. hiç inandırıcı değil yani..
twitterin kapanması akp ye oy veren bayan seçmen adayını arttırabilir bile hiç şaşırmam :)

Twitteri kullanmiyorum, hesabimi sildim ciktim. Gereksiz geliyor bana ama genclerin bu kadar twitter meraklisi olmasi sorgulanmali. Sadece sinav odakli bir yasamda gencler sorumluluklarindan (aile ,ders vs vs...) kaciyor olabilir. Hep ders hep ders te cekilmez ki. Zekasini , becerisini , enerjisini kullanacagi baska alan mi var? Baska neye yonelsin bu cocuk? elinde , evinde hazir ne var, internet ve dolayisiyla twitter , facebook. Ha birde bizim genclerimize yasak sokmez. Bir sekilde yolunu bulur yine girerler. A olmazsa B , B olmazsa C....

Son düzenleme:
Kısa bir gözlemde bile twitterın bir savaş alanına döndüğünü anlayabiliyoruz .

Şantaj , montaj , photoshop dehalarının elinden çıkan muhteşem paylaşımlar , az kaldı açıklıyoruuuuz hesapları , işin suyu çıkmıştı bu bir gerçek bence .

Kimse bir şeyi tartışmak , olayın aslına inmek , ne var ne yok takip etmek için değil , bugün ne hazırlasam da sunsam derdine düşmüştü .

Yasak kelimesi çok iğreti . İnsanda direk karşı çıkma hissi uyandırıyor evet ama yasağa karşı çıkarken de twitter ın çok masum bir paylaşım alanı olduğunu savunmakta doğru değil bence .

Siyasilerin en çirkin yüzlerini gördüğümüz alanda orası değil miydi ? Kendi paylaşımları ile ...

Ben istedim yasakladım ne kadar yanlışsa , ben yazdım oldu da o kadar yanlıştı .

27'sinde çıkacak tapenin görülmemesi için twitter'i kapat ama sınır kapılarını Suriye'li teröriste sonuna kadar aç. İstanbul'da bomba patlatmaya gelirken gelsin Niğde'de jardarmamızı polisimizi vursun.. Durmak yok yola devam! Bakan da diyor ki "yakalanan saldırganlar batı uyruklu"ymuş... Tabii tabii he he , biri norveç, öteki isveç, diğeri danimarkalı.. Rahat batmış...

Maç izlemek için pc den dns ayarı değiştiriliyordu ceza artık yasayla ceza verileceği söylenmişti şimdi bunun içinde ceza verilir mi acep yoksa onunda bir yolunu bulup dns ayarlarının değiştirilmesini mi önlerler :26:Merak ettiğim çok sorular var kafamın içinde :111:

hergün sosyal medya yüzünden aldatıldığını yazan eşinin .... sitelere girdiğinden şikayet eden ayrılma noktasına gelen..
twitterin kapanması akp ye oy veren bayan seçmen adayını arttırabilir bile hiç şaşırmam :)

Sizin anlamadiginiz o aldatmalarin sebebi ne twitter ne facebook ne de başka bi sey. O adam olamayan kocalar bunun sebebi." Kocislerine" toz kondurmayip sosyal medyaya suç atmaya devam ederlerse boynuzlari da arsa değer kusura bakmasınlar.

Acaba Başbakanda bu bakış açısı ile olayı değerlendirmiş olabilir mi ?

Ama sanmam . Bu mevcut hükümetin '' evliliğe ısındırma '' politikasına ters düşer , sosyal platformlarda tanışıp izdivaç kuran yüzdeyi düşününce :31:

Yine de güzel bir tespit olmuş bence alaraey , yaşasın twitter kapatıldı ,bir de face kapatılsa da şu bizim adamı takipten kurtulsam diyen kadın seçmeni buradan farkında olmadan yakalayabilirler :6:

Son düzenleme:
twitter yasağını bir forum sayfasından yani internet üzerinden savunanlarda bana çok komik geliyor açıkçası. savunacağım diye bu kadarda komik duruma düşülmez. sonuçta bu siteyide "kötü" kullananlar var. sık sık sahte konular, dalga geçen üyeler görüyoruz. o zaman buraya da girmeyin hanımefendi. interneti kapattırıp evde oturun. hatta cep telinizi, ev telinizide kapattırın. onuda kötü kullananlar var sonuçta.

komiksiniz komik.

Son düzenleme:
Yasakci diktatör..
Bak yasakladi..
Falan filan sözler olmasa yazmayacaktim ama yazayim..

Twetter üzerinden suc isleniyor, islenen suclar mahkemeye tasininca, twetter Türkiye Cumhuriyeti ile isbirligine gidip, suclularin bilgilerini vermeye yanasmiyor.
Üstelik suc teskil eden mesaj, link gibi seyleri kaldirmiyor.

Sadece bir örnek vereyim, ABD de , Obama icin " bence öldürülse" diyen 15-16 yasindaki bir cocuk 1 yil hapis cezasi aldi ve suan cezasini cekiyor.
Bu sadece örneklerden biri.

Peki bizim ülkemizde neler yaziliyor twitterda.. Artik insanliktan cikilmis durumda..Bunun elbet caresine bakilmasi gerekiyor birsekilde..

Peki bizim devletimizle neden isbirligine gitmek istemiyor twitter?

Evet yasaklar hos degil ama devletinde bir sekilde cözüm bulmasi gerekir.

Twitter isbirligine gitmeyi kabul edince eminim serbest birakilacaktir tekrar.

Ama twitter yine isbirligine gitmezse daha kati önlemler alinabilir..

jarvis-britton.jpg

[h=2]Twitter'da ABD Devlet Başkanı Obama'nın öldürülmesini isteyen kişiye bir yıl hapis cezası verildi[/h] Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Twitter'da ABD Devlet Başkanı Barack Obama'yı tehdit eden Alabamalı bir kişiye bir yıl hapis cezası verildi.
Alabama'da yaşayan Jarvis M. Britton adlı kişi, hapis cezasından sonra üç yıl da gözetim altında tutulacak.
Britton, ''Başkanı öldürelim'' ("Let's kill the president'') şeklinde tweet atmıştı.

Gençler bilgisayarların başından kalksın amacıyla yapılan bir uygulama olsaydı sonuna kadar destekleyeceğim bir uygulama olurdu lakin amacın bu olmadığı gün gibi ortada. Kendi pisliklerini örtmek amaç. En sağlam muhalefet sosyal medya üzerinden yapılıyor neticede. Muhalif milletvekilleri bile sosyal medyayı takip edip mecliste bunları kullanıyorlar. E tabi işlerine gelmedi. Kaldı ki gençleri koruyacağız diye kimse bir insanın iletişim özgürlüğünü kısıtlayamaz. Özgürlükler ülkesi Türkiye :ssz:

Kısa bir gözlemde bile twitterın bir savaş alanına döndüğünü anlayabiliyoruz .

Şantaj , montaj , photoshop dehalarının elinden çıkan muhteşem paylaşımlar , az kaldı açıklıyoruuuuz hesapları , işin suyu çıkmıştı bu bir gerçek bence .

Kimse bir şeyi tartışmak , olayın aslına inmek , ne var ne yok takip etmek için değil , bugün ne hazırlasam da sunsam derdine düşmüştü .

Yasak kelimesi çok iğreti . İnsanda direk karşı çıkma hissi uyandırıyor evet ama yasağa karşı çıkarken de twitter ın çok masum bir paylaşım alanı olduğunu savunmakta doğru değil bence .

Siyasilerin en çirkin yüzlerini gördüğümüz alanda orası değil miydi ? Kendi paylaşımları ile ...

Ben istedim yasakladım ne kadar yanlışsa , ben yazdım oldu da o kadar yanlıştı .

Bizi dört ayaklılardan ayıran aklımız ve düşünme gücümüz var değil mi Aus?
Tweeter da paylaşılan çirkinliklerin doğruluğunu,yanlışlığını akıl süzgecinden geçirecek kadar da mantığımız.
''Siyasilerin en çirkin yüzlerini gördüğümüz alan,hem de kendi paylaşımları ile....''
Şu cümlenden daha önemli bir yararı olabilir mi sence bir sosyal paylaşım sitesinin.
Kapansın,görmeyelim,duymayalım mı diyorsun?

Sizin anlamadiginiz o aldatmalarin sebebi ne twitter ne facebook ne de başka bi sey. O adam olamayan kocalar bunun sebebi." Kocislerine" toz kondurmayip sosyal medyaya suç atmaya devam ederlerse boynuzlari da arsa değer kusura bakmasınlar.

Zaten toplum olarak beceremediğimiz her şeyde başka şeylere suç atmayı seviyoruz.

"çocuğuyla ilgilenmez, altın günü, akraba günü, para günü gezer durur, sonra çocuğumuz dizilerden etkileniyor onun için böyle oldu"

"aldatılır, kocam kötü diyemez, içinde varmış diyemez, kendinde suç varsa onu zaten diyemez, nasılsa affedeceği için bir kulp arar suçu sanal aleme atar 'kapansın bu facebook' diye naralar atar.

"babası araba kullanırken, babasının ettiği küfürlerden kelime dağarcağı gelişen çocuk aile toplantısında babasından öğrendiği küfürü ağız dolusu eder , ayy bu filmlerden öğreniyorlar valla"

Hayatımız bahane bulmakla geçiyor maalesef.

Yasakci diktatör..
Bak yasakladi..
Falan filan sözler olmasa yazmayacaktim ama yazayim..

Twetter üzerinden suc isleniyor, islenen suclar mahkemeye tasininca, twetter Türkiye Cumhuriyeti ile isbirligine gidip, suclularin bilgilerini vermeye yanasmiyor.
Üstelik suc teskil eden mesaj, link gibi seyleri kaldirmiyor.

Sadece bir örnek vereyim, ABD de , Obama icin " bence öldürülse" diyen 15-16 yasindaki bir cocuk 1 yil hapis cezasi aldi ve suan cezasini cekiyor.
Bu sadece örneklerden biri.

Peki bizim ülkemizde neler yaziliyor twitterda.. Artik insanliktan cikilmis durumda..Bunun elbet caresine bakilmasi gerekiyor birsekilde..

Peki bizim devletimizle neden isbirligine gitmek istemiyor twitter?

Evet yasaklar hos degil ama devletinde bir sekilde cözüm bulmasi gerekir.

Twitter isbirligine gitmeyi kabul edince eminim serbest birakilacaktir tekrar.

Ama twitter yine isbirligine gitmezse daha kati önlemler alinabilir..

jarvis-britton.jpg

[h=2]Twitter'da ABD Devlet Başkanı Obama'nın öldürülmesini isteyen kişiye bir yıl hapis cezası verildi[/h] Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Twitter'da ABD Devlet Başkanı Barack Obama'yı tehdit eden Alabamalı bir kişiye bir yıl hapis cezası verildi.
Alabama'da yaşayan Jarvis M. Britton adlı kişi, hapis cezasından sonra üç yıl da gözetim altında tutulacak.
Britton, ''Başkanı öldürelim'' ("Let's kill the president'') şeklinde tweet atmıştı.

Ama işte sorun burda ; BU BAŞINDAN BERİ BÖYLEYDİ...... Başbakanımızın deyimiyle ; ZAMANLAMA MANİDAR.... Bu başka bir tartışma konusu ,burdan bakmayalım...Mesele ortaya çıkacak yeni tapeler ve hatta belki de özel görüntüler ...

twitter yasağını bir forum sayfasından yani internet üzerinden savunanlarda bana çok komik geliyor açıkçası. savunacağım diye bu kadarda komik duruma düşülmez. sonuçta bu siteyide "kötü" kullananlar var. sık sık sahte konular, dalga geçen üyeler görüyoruz. o zaman buraya da girmeyin hanımefendi. interneti kapattırıp evde oturun. hatta cep telinizi, ev telinizide kapattırın. onuda kötü kullananlar var sonuçta.

komiksiniz komik.
olurmu canım. kurunun yanında yaşta yanacak. o kadarda olacak artık:ssz:

Zaten twitter ve facebooka suçu atıp eşinin yoldaşı gibi görenler bence baştan hatalı birşeyler kullanmak bizim elimizde içinde olmayan insan binlerce kadının erkeğin içindende yine sadık olarak çıkar amaç araç bu ikilem çok önemli :ssz:Twitter da yok facebook da bende ama engellemek yasaklamak neden niçin gerçekten çok soru var ve sorular çoğalıyor hep seçimden önce olması ayrı bir şey neye nereye varılmak isteniyor bir alakası yok mu bize mi böyle yansıtılıyor yani:51:

Back