"ey özgürlükten" bir bölüm burada ki kuş sanırım bizim twitter,
özgürlük tanımını istiyorum sizden... 2 mesaj yukarıda ki küfürlü kullanım düşünceleri özgürce ifade etmek midir ?
bu üyemize üsluptan dolayı mune kuvvetli muhtemel ceza verecek bu durumda bizi de yasakçı zihniyet olarak anacak bu üyemiz.
Yo yo yo orada bahsi geçen kuşlar benim yemeden içmeden kesip , beslediğim KK civcivlerim
Özgürlük özgürlük dedik kuşlar uçtu gitti , bir tane kaldı orada sap gibi , al sana özgürlük .
_________________________________________________________________________________________
Sosyal platformları kullanmıyorum , insanların KURALSIZ bırakılınca ne kadar çirkinleştiğine ve daha da önemlisi hacker zihniyetli gençlerin elinden çıkanlara bir çırpıda inanıldığını görünce işin tadı kaçıyor bizim yaş kuşağına . O sebeple twitter düşkünlüğüm yok , hatta antipatim var , süreci olumsuz etkilediğini düşünüyorum . Kaynaksız ve hayal gücüne dayalı paylaşımlarla ( karşılıklı ) Aman ha karşılıklı diye alt çiziyorum , yoksa galeyana gelenler ve getirenler , iftirayı atanlar ve iftiraya uğrayanlar boy boy , her tarafta mevcut .
Ama 17 Aralık öncesi pürü pak mıydı twitter alemi ?
Özgürlük anlayışı adı altında her şeyi paylaşanlar o zaman yok muydu ?
Bu son yaşananların 30 Martta etkisi düşünülünce bu adımın atılması hoş olmayan kısım bana göre ?
Ha 30 Marta etkisi derken hala kararsızım , olumlu mu etkileyecek olumsuz mu :44:
Vay be seçime rağmen , oy kaybetme korkusu olmadan bu dik duruşu sergiledi mi denilecek ?
Yok artık , seçime 2 hafta kala bir de twitteri kaldırdı bu yasakçı zihniyet , dedikleri kadar varlarmış mı denilecek ?
Ya ben fark ettim ki habire soru soruyorum bu dönemde , herkeste cevaplar var ben hala soru aşamasında ....