• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Şu twittera bir türlü ısınamamıştım zaten pek sevmemiştim iyi oldu kapatıldığı :9::9::9:

Yazık ya geldiğimiz noktaya bak tam anlamıyla rezil bir durumdayız.Özgürlüğün ö'sü bile yok bu ülkede nedir bu korku da sosyal medyayı sınırlamaya çalışıyorlar? Yasaklarla hiçbir yere varılamaz aksine daha da insanları çekiyorlar.Dns ayarlarını değiştirip gene girdik bir şey değişmedi ama yaptıklarını gerçekten rezillik.Ve hala buna rağmen onları savunanlar var buna ayrı üzülüyor ayrı gülüyorum.Daha ne kadar kör olabilirsiniz acaba.

Birde diyorlar ya diktatör değilim.... Dikta....törer... açıklamasına bakıp yazıcam...

Twetteri, facebook'u hatta internete erişim ve sonunda da nefes alışımızı yasaklasalar da ohhh çok iyi oldu diyenler olacağı için yorumsuz kalıyorum.

Tüm anlamlarında diktatörler, toplumdaki insanların rızaları olmadan;

birden fazla yaşam tarzı ve görüşü sağlamayarak çoğulcu bir yapıda bulunuyor olabilir,
insanların hayatını her yönüyle kontrol ediyor olabilir,
tamamen tek bir insandan gelen güç doğrultusunda kontrast bir yönetim sağlıyor olabilir,
hedeflerine ulaşmak için her türlü meşru ya da gayri meşru yöntemleri kullanıyor ya da savunuyor olabilirler.[1]

bu yasağın ne anlamı var ki
daha çok tepki çektiler
herkes ayarları değiştirip girdi

$1234905_530501067054401_1030084803_n.jpg

:1::1::1:

biri de "twitterın kapanmasıyla, akrabaların heyecanlı bekleyişi sürüyor" demiş, ne güldüm :60: :60:

melıh gökçek,avnı mutlu,bulent arınc yasagı iplemiyor..

madem dns ayarını degıstırilıp gırılecektı,yasak kıme..

b*kuyla dövüşmek bu oluyor sanırım..

Yok yok bunlar kesin beni unuttu zaten son bir aydır aktif değildim twitter da zararsız gördüler beni zaar :27:

Uzun zamandır kullanmıyordum valla bugün sırf destek amaçlı girdim. Bu yasak için teşekkürler, sayelerinde DNS değiştirme, cep telefonunda program indirip yasaklı sitelere girme konularında uzmanlaştık. Teşekkürler teşekkürlerrrr

Yasakçı zihniyet duy sesimizi, gerçekleri kapatamayacaksınız. Kutu kutu paralar nasıl ortaya çıktıysa, yaptığınız yolsuzluklar nasıl ortaya çıktıysa, 25 mart'ta da diğer rezillikleriniz çıkacak ortaya. Yasaklayamayacaksınız

Namık Kemal'in Hürriyet Kasidesi vardır, bilenler bilir;

Ne mümkün zulm ile bidâd ile imhâ-yı hürriyet Çalış idrâki kaldır muktedirsen âdemiyetten

Zulüm ile, işkence ile hürriyeti ortadan kaldırmak ne mümkün; Eğer kendinde bir güç görüyorsan insanoğlundan idraki kaldırmaya çalış.

Bunu da anamıza babamıza mı sorsak acep? Bilemedim şimdi :51:

Tweeter dünyada sadece Çin de yasakmış:ssz:
Kısa süre İran ve Mısır da yasaklamış,geri açmış.
Canım Türkiyem bu konuda Dünyanın 2. ülkesi oldu:ssz:

Dünya'da çocuk p.rnosu aramada Türkiye'm 1. ise, 2.liği de yasaklar konusunda alması manidar oldu.
:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back