• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Yav he he.Rte de sanki gençler vakit öldürüyor boşuna, üniv.sınavına kazanamıyor diye sırf gençlerimizin geleceğini düşündüğü için kapattı twitteri.Ya bir şeyide savunmayın be arkadaşım yanlışa yanlış demeyi öğrenin.Adam sırf korkusundan çıkan tapelerden,gençlerin twitterden birleşip eylem yapmasından kapattı.Biz İran mıyız arkadaşım Kuzey Kore miyiz neyini savunuyorsun oh iyi yaptı diyorsun.Demokrasi,özgürlük,insan hakları denen kavramlar biyerden tanıdık geliyor mu ???? Bu ülke babasının çifliği değil kimsenin istediği gibi at koşturamaz.Sizde birgün uyanacaksınız derin uykunuzdan ama çok geç olacak.

bak ağzınla söylüyorsun gençler neden birleşip eylem yapıp yeni canlar gitsin . çok hoşunuza mı gidiyor. ukraynayı gördünüz ellerinden aldılar bakın kırımı bizde de mi böyle olmasını istiyorsunuz bu kadar çok düşmanımız varken . ne demokrası diye diye bu hale geldiniz. amarikada 18 yaşındaki altındakile içki yasak parklarda vs . burda olsa ne oludru düşünmek istemiyorum. şuan ülkemiz için oyunlar oynanıyor ideolojilerinimizi bir yana bırakmak gerekiyor. geçen gün bunun yolu sandık dedim ona da itiraz ettiler . yine söylüyorum ohhhh çok güzel oldu :72:

...........,kocalar eşlerinin kkda fazlaca kaldıkları için rahatsızlar. şikayet ediyorlar. onuda kapatalım.
.....

bu yaşanmış bir gerçek olaydır. Üyemizi maalesef eşinin isteği ile siteden uzaklaştırdık...

burada biz yasakçı zihniyet mi olduk ? Sorun bizde mi yoksa kendini kontrol edemeyen üyede mi ? yoksa eşte mi ?

bu arada;
ne twitter hesabım var ne de facebook
veya herhangi bir sosyal ağ.

baskı isyan doğurur ve her başkaldırı yeni bir düzenin temelini atar.
inşallah hükümetin bu yılgın çaresizliği lehimize döner de mutlak itaat baskısından bir nebze olsun kurtuluruz..

aminnnn hem de sayısız aminn

bak ağzınla söylüyorsun gençler neden birleşip eylem yapıp yeni canlar gitsin . çok hoşunuza mı gidiyor. ukraynayı gördünüz ellerinden aldılar bakın kırımı bizde de mi böyle olmasını istiyorsunuz bu kadar çok düşmanımız varken . ne demokrası diye diye bu hale geldiniz. amarikada 18 yaşındaki altındakile içki yasak parklarda vs . burda olsa ne oludru düşünmek istemiyorum. şuan ülkemiz için oyunlar oynanıyor ideolojilerinimizi bir yana bırakmak gerekiyor. geçen gün bunun yolu sandık dedim ona da itiraz ettiler . yine söylüyorum ohhhh çok güzel oldu :72:

gençler can almak için eylem yapmıyor hanımefendi, alınan canların hesabını sormak için eylem yapıyor bunun bile farkında değilsiniz.

$10151381_530387637065744_1821371807_n.png

:1::1::1:

bu yaşanmış bir gerçek olaydır. Üyemizi maalesef eşinin isteği ile siteden uzaklaştırdık...

burada biz yasakçı zihniyet mi olduk ? Sorun bizde mi yoksa kendini kontrol edemeyen üyede mi ? yoksa eşte mi ?

Eğer bir üyenin eşinin isteğiyle bütün kk'yı erişime kapatsaydınız, evet yasakçı zihniyet olacaktınız. Ama siz doğru olanı yapıp sadece bireysel bir müdahalede bulunmuşsunuz. Ve yine eğer bu bireysel yaptırım sizin elinizde değil ama yurt dışı kaynaklı bir merkezin elinde olsaydı, o zaman yine toptan erişime engelleme yerine başka yollara başvurmanız gerekirdi, diğer kullanıcılarınızın mağduriyetini önlemek için...

Yasakların sonu yok.
Buna herkesin tepki vermesi gerekirken hala şundan dolayı iyi oldu bundan dolayı gerekliydi gibi yorumlar yapılabiliyor.
Ne hale geldik neler yaşıyoruz ne zaman göreceksiniz.

hanımefendi bence siz de buraya girerek işlerinizi aksatıyosunuz.
buranın da kapatılması için bi sebep olmayın
bence siz interneti hiç kullanmayın normal yaşantınızda aksaklıklar olmaması için.

ben giremiyorum nedense :26:
o söylediklerinizi yaptım yine olmadı 4 rakam kabul etmiyo çünkü

gençler can almak için eylem yapmıyor hanımefendi, alınan canların hesabını sormak için eylem yapıyor bunun bile farkında değilsiniz.

offffff. onun için yakıyorlar yıkıyorlar yeni canlar ölüyor . dalga mı geçiyorsun . sessizce yap protestonu bırak . yakmanın yıkmanın izahı nedir polise saldırmanın izahı nedir . bu kafayla daha çok canlar gider allah yardımcımız olsun

hanımefendi bence siz de buraya girerek işlerinizi aksatıyosunuz.
buranın da kapatılması için bi sebep olmayın
bence siz interneti hiç kullanmayın normal yaşantınızda aksaklıklar olmaması için.

bence farklı bir görüşe tahammülünüz yok . benim yaşantım beni ilgilendirir. herkes kendine baksın . birbirinizi pohpohlucaksıızınz başka görüş olmasın öyle mi

twitter da sadece siyaset mi var, o zaman kk da kapatılsın ne de olsa siyaset konuşuyoruz

kk ya bir güne yakın giremedikte patladık be monitör başında
:27::27:

Son düzenleme:
Hani bunlar yobaz gömleklerini çıkarıp demokrat gömlekleri giymişlerdi. Peki diyelim ki gerçekten de öyle yaptılar ama nedir bu arkadaşlara göre demokrasi? Bunların demokrasi dedikleri diktatörlük olmasın?

Yasama, yürütme ve yargı organlarını tamamen hükümetin ve böylece tek bir adamın kontrolüne vermek, tüm medya ve sermayeyi tek tip insanların hizmetine açmak, çeşitli hile, yanılsama, uyutma (Acun programları, futbol, aptal diziler, sahte gündemler, borçla terbiye etme, din vb yöntemlerle) organize tek tipleştirme ve rant parçalarından nemalandırma gibi ucuz ve aşağılık tekniklerle seçmen kitlesini artırarak her türlü gayrı meşru, gayrı ahlaki, gayrı hukuki, gayrı insani, gayrı adaletli uygulamayı seçim sonuçlarıyla aklamaya çalışmak, "yüksek oy alırsam suçsuzluğum ispatlanır aksi halde suçumu kabul ederim ve giderim" gibi hastalıklı bir seçeneği önümüze koymak mı demokrasi? Bu sahte demokratlar nasıl bir çelişki içinde olduklarını dahi göremeyecek kadar körler ya da bizi alenen aptal yerine koyuyorlar. Tam bağımsız yargının, özgür ve halkın emrinde medyanın, özgür sivil toplum hareketlerinin, düşünce özgürlüğünün olmadığı ve her türlü pisliğin üstünün alınan oyla orantılı olarak kapatılması gerektiğini iddia eden bir yapılanma Türkiye'yi yönetiyor, bu insanlar gömlek falan çıkarmadılar, yobaz gömleklerinin üzerine kana, paraya, hırsa bulanmış, her geçen gün daha da kirlenen yeni gömlekler giydiler...

Demokrasi dedikleri şey ise düpedüz diktatörlük, düpedüz faşizm...

bence farklı bir görüşe tahammülünüz yok . benim yaşantım beni ilgilendirir. herkes kendine baksın . birbirinizi pohpohlucaksıızınz başka görüş olmasın öyle mi

yoo tam tersi benim fikrim de farklı bi görüştü.
ne güzel demişsiniz benim yaşantım beni ilgilendirir die
twitter ya da başka sosyal medya yüzünden sınavlarını aksatan öğrencilerin hayatı da onları ilgilendirir.

şuan hala kullanıyorum.. oturumu kapatsam geri giremeyecegim sanırım

Nasıl ki gündemi değiştirip, insanları sokağa döküp Topçu Kışlası onaylandı, dersane kapamaya onay verildi, kürtaj yasaklandı...
Twitter sahte gündem maddesi ile neler yapılacak düşünmek istemiyorum... :19:

Hani bunlar yobaz gömleklerini çıkarıp demokrat gömlekleri giymişlerdi. Peki diyelim ki gerçekten de öyle yaptılar ama nedir bu arkadaşlara göre demokrasi? Bunların demokrasi dedikleri diktatörlük olmasın?

Yasama, yürütme ve yargı organlarını tamamen hükümetin ve böylece tek bir adamın kontrolüne vermek, tüm medya ve sermayeyi tek tip insanların hizmetine açmak, çeşitli hile, yanılsama, uyutma (Acun programları, futbol, aptal diziler, sahte gündemler, borçla terbiye etme, din vb yöntemlerle) organize tek tipleştirme ve rant parçalarından nemalandırma gibi ucuz ve aşağılık tekniklerle seçmen kitlesini artırarak her türlü gayrı meşru, gayrı ahlaki, gayrı hukuki, gayrı insani, gayrı adaletli uygulamayı seçim sonuçlarıyla aklamaya çalışmak, "yüksek oy alırsam suçsuzluğum ispatlanır aksi halde suçumu kabul ederim ve giderim" gibi hastalıklı bir seçeneği önümüze koymak mı demokrasi? Bu sahte demokratlar nasıl bir çelişki içinde olduklarını dahi göremeyecek kadar körler ya da bizi alenen aptal yerine koyuyorlar. Tam bağımsız yargının, özgür ve halkın emrinde medyanın, özgür sivil toplum hareketlerinin, düşünce özgürlüğünün olmadığı ve her türlü pisliğin üstünün alınan oyla orantılı olarak kapatılması gerektiğini iddia eden bir yapılanma Türkiye'yi yönetiyor, bu insanlar gömlek falan çıkarmadılar, yobaz gömleklerinin üzerine kana, paraya, hırsa bulanmış, her geçen gün daha da kirlenen yeni gömlekler giydiler...

Demokrasi dedikleri şey ise düpedüz diktatörlük, düpedüz faşizm...

vay be diktatöre bak . el hareketi yapan bir şey? türlü türlü hakaret edenler mi . diktatör görmemişsiniz. annenize babanıza sorun bakalım diktatör neymiş

offffff. onun için yakıyorlar yıkıyorlar yeni canlar ölüyor . dalga mı geçiyorsun . sessizce yap protestonu bırak . yakmanın yıkmanın izahı nedir polise saldırmanın izahı nedir . bu kafayla daha çok canlar gider allah yardımcımız olsun

devletin uyguladığı şiddetten bahsediyorsunuz herhalde.
vatandaş ne zaman protesto yapmaya niyetlense tomalar yığdırılıyor önlerine setler çekiliyor, tekme tokat öldüresiye dayak atılıyor
neden çünkü yasak
bu ülkede her şey yasak
hakkınızı aramak yasak, protesto etmek yasak, twitter'a girmek yasak...
bu yasaklar daha nereye kadar gider?
sizin çocuğunuz varsa daha iyi bilirsiniz, bir şeyi yasakladığınızda daha çekici hale getirmiş olursunuz, yasak koymadan önce twitterla alakası olmayan insanlar bile sırf yasak diye twitter hesabı açmaya çalışır
bu da başbakanın her zamanki boş hareketlerinden biri olduğunu gösteriyor zaten.

Back