- Konu Sahibi PembeLokum
Yav he he.Rte de sanki gençler vakit öldürüyor boşuna, üniv.sınavına kazanamıyor diye sırf gençlerimizin geleceğini düşündüğü için kapattı twitteri.Ya bir şeyide savunmayın be arkadaşım yanlışa yanlış demeyi öğrenin.Adam sırf korkusundan çıkan tapelerden,gençlerin twitterden birleşip eylem yapmasından kapattı.Biz İran mıyız arkadaşım Kuzey Kore miyiz neyini savunuyorsun oh iyi yaptı diyorsun.Demokrasi,özgürlük,insan hakları denen kavramlar biyerden tanıdık geliyor mu ???? Bu ülke babasının çifliği değil kimsenin istediği gibi at koşturamaz.Sizde birgün uyanacaksınız derin uykunuzdan ama çok geç olacak.
bak ağzınla söylüyorsun gençler neden birleşip eylem yapıp yeni canlar gitsin . çok hoşunuza mı gidiyor. ukraynayı gördünüz ellerinden aldılar bakın kırımı bizde de mi böyle olmasını istiyorsunuz bu kadar çok düşmanımız varken . ne demokrası diye diye bu hale geldiniz. amarikada 18 yaşındaki altındakile içki yasak parklarda vs . burda olsa ne oludru düşünmek istemiyorum. şuan ülkemiz için oyunlar oynanıyor ideolojilerinimizi bir yana bırakmak gerekiyor. geçen gün bunun yolu sandık dedim ona da itiraz ettiler . yine söylüyorum ohhhh çok güzel oldu