• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter Kapatıldı

Sizin anlamadiginiz o aldatmalarin sebebi ne twitter ne facebook ne de başka bi sey. O adam olamayan kocalar bunun sebebi." Kocislerine" toz kondurmayip sosyal medyaya suç atmaya devam ederlerse boynuzlari da arsa değer kusura bakmasınlar.

yo gayette iyi anladığım bir şey..
evet kadınlar kocalarına toz kondurmadıkları için savunma mekanizması olarak yer yön değiştiriyorlar..
bunu biliyorum.
demek istediğim hem hergün konu açarak şikayet edilip hemde kapatılmasına tepki çelişki oluyor.
yani aynı konu bdv de açıldı orada iki sayfa ilerledi
ama siyasette birden tepki oluştu...
yani herkes senin benim gibi düşünmüyor..
ben özgürlük olarak bakıyorum, siz demokrasi olarak.
ama kimi de aldatılma olarak baktığı için haliyle kapatılmasına seviniyor.
ama bunu dile getiremediği için sahte bir tepki gösteriyor :)

yanlız, Hotspot Shield VPN gibi programlar bilgisayarınızda veya cebinizdeyken internet bankacılığını kullanmayın gibi bir uyarı geziyor, ne kadar doğru bilmiyorum, söyleyeyim dedim

bence bu ülkede internet yasaklansın; kötü kullanılıyor, trafik yasaklansın; insanlar ölüyor, cep telefonu yasaklansın; insanlar tanışıyor, elektrik yasaklansın; tv de saçma şeyler izleniyor ....

bence bu ülkede internet yasaklansın; kötü kullanılıyor, trafik yasaklansın; insanlar ölüyor, cep telefonu yasaklansın; insanlar tanışıyor, elektrik yasaklansın; tv de saçma şeyler izleniyor ....

valla tv yasaklansamı ne, toplumcak bi uyanış gerçekleşebilir yani:27::27:

Bizi dört ayaklılardan ayıran aklımız ve düşünme gücümüz var değil mi Aus?
Tweeter da paylaşılan çirkinliklerin doğruluğunu,yanlışlığını akıl süzgecinden geçirecek kadar da mantığımız.
''Siyasilerin en çirkin yüzlerini gördüğümüz alan,hem de kendi paylaşımları ile....''
Şu cümlenden daha önemli bir yararı olabilir mi sence bir sosyal paylaşım sitesinin.
Kapansın,görmeyelim,duymayalım mı diyorsun?

Yok yok kapanmasın ama kapanmaması savunulurken dünyanın en masum platformu da ilan edilmesin diyorum .

Yanlış kullanılmaya müsait bir ortamdı , zaten çoğunluk açısından yanlışta kullanılıyordu , yanlış kullanılmaya karşı önlem alınamaması kapatırız gider mantığı ile halledilmez ama diyorum .

Ayrıca maalesef o kadar iyi niyetli olamayacağım bir nokta da , herkesin akıl süzgecinin deliklerinin eş değer olmadığı . Düşünmeden paylaşılan ve düşünmeden , sorgulamadan sırf twiterda paylaşıldı diye ''kaynak '' ve ''delil '' sayılan o kadar çok şey var ki ,
Bunu herkes aynı düşünce gücü ile dengeleyebildi mi sence ?

Yani velhasılı kelam , ben yine derim ki ; bana ne ben kevgiriminden güzelce geçiyordum , geçiremeyen düşünsün , neden kapatılıyor ? Çelişiyor gibi durabilirim ama hem savunup hem eleştiren bir yazı olduğu için böyle görünüyordur göze :34:

Ne diyorsunuz siz:))
Twitter ile bilgi paylasim konusunda gecen yilin 6. ayindan beri kavga ediliyor.

Hep bir sekilde erteleniyor, taleplere cevap verilmiyor, yazilan bilgi talebi yazilari cevapsiz birakiliyor.
Ne yapacakti yahu devlet.

Siz diyorsunuz ki " gördünüz mü korktu, 25 de yayinlacak seylerden"
Peki söyler misiniz, konusma yasagi neden bekleniyor, neden simdi yayinlanmiyor eger ellerinde birsey varsa.
Bu söyleti dogruysa, bu yapilmak istenen namuslucamida, yasak diktatörce deniliyor.

Ben sizi 6-7 yil dinleyeyim, otel odalarina kamera yerlestirip sizi kayit altina alayim neler neler cikaririm ortaya.
Ülke ne hale geldi deniliyor.
Evet, devleti yillarca dinleyen, milletin mahremini kasede alanlar ve onlarin santaj, montaj kasetleri ile bu hale geldi.

Ve yillaridir kanli düsman olan muhalefetin bu insanlara canak tutup destek olmasiyla.

Simdi birileri kalkip durmadan suc isleyecek, birileride sucu cezalandirmak isteyecek amatwitter bizim ülkemizi ülke sinifina bile koymayacak.
Diger birsürü ülkelerle paylasiyorda bilgileri, Türkiye ile neden paylasmiyor?

Herseyde de hükümete " tü kaka" denmez ki yahu.

Burada benim ülkem resmen yok sayiliyor.

Elektrik yasaklanıyorsa hiç yaşamayalım elektrik su herşey demek karanlıktamı kalacağız :27:

bence de , kapatalım gidelim memleketi ... $penguen.jpg bu noktadayız zaten :36:

Acaba Başbakanda bu bakış açısı ile olayı değerlendirmiş olabilir mi ?

Ama sanmam . Bu mevcut hükümetin '' evliliğe ısındırma '' politikasına ters düşer , sosyal platformlarda tanışıp izdivaç kuran yüzdeyi düşününce :31:

Yine de güzel bir tespit olmuş bence alaraey , yaşasın twitter kapatıldı ,bir de face kapatılsa da şu bizim adamı takipten kurtulsam diyen kadın seçmeni buradan farkında olmadan yakalayabilirler :6:

bence kadın seçmenden oyları artacaktır..
daha bu sabah ohh be kurtulduk birde face kapansın tamamdır diyen kadınlara rast geldim.
itiraf etmeliyiz ki en çok kadınlar şikayetçiydi sosyla paylaşım sitelerinden..
haaa ben kesinlikle kapatılmasını doğru bulmuyorum
hiç bir yerde de kapatılması çok iyi oldu yorumum yok ki ben her ikisini de aktif olarak kullanıyorum.
ama bu kadar şikayetin çok olduğu bir sitede bu kadar da tepki bana sadece garip geldi.

kendi pislikleri deşifre olunca,o kuş pisledi hep buraları oldu..

hülooogglar da kocaları kendıne kaldı dıye padısahım cok yaşaya devam edıyor..

Sözün bittiği yer

Başbakan Erdoğan'ın 'Twitter'ı mwitterın kökünü kazıyacağız' sözlerinden saatler sonra Twitter'a erişim yasağı geldi. Ancak az önce devletin en üst makamı, Cumhurbaşkanı, yasak olmasına rağmen tweet'ler atmaya başladı.

İŞTE GÜL'ÜN ATTIĞI O TWEET'LER

$23736169.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26053467.asp

Son düzenleme:
yo gayette iyi anladığım bir şey..
evet kadınlar kocalarına toz kondurmadıkları için savunma mekanizması olarak yer yön değiştiriyorlar..
bunu biliyorum.
demek istediğim hem hergün konu açarak şikayet edilip hemde kapatılmasına tepki çelişki oluyor.
yani aynı konu bdv de açıldı orada iki sayfa ilerledi
ama siyasette birden tepki oluştu...
yani herkes senin benim gibi düşünmüyor..
ben özgürlük olarak bakıyorum, siz demokrasi olarak.
ama kimi de aldatılma olarak baktığı için haliyle kapatılmasına seviniyor.
ama bunu dile getiremediği için sahte bir tepki gösteriyor :)

Demek ki burada tepki verenler senin benim gibi düşünüyor.Bahsettiğin kadınların çok az sayıda olmasını ümit ediyorum.

Elijah Wood: Twitter yasağı utanç verici ve korkutucu
Yüzüklerin Efendisi filminin başrol oyuncusu Elijah Wood, Türkiye’deki Twitter yasağını şaşkınlıkla karşıladı.

Cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 21 Mart 2014 Cuma

A+A-
1.jpg
Konuyla ilgili bir tweet atan Wood, "Twitter Türkiye'de gerçekten engellendi? Öyleyse çok utanç verici ve korkutucu." dedi.

BİLMEYENLER İÇİN KISACA TWİTTER NEDEN KAPATILDI
Türkiye dışındaki diğer ülkelerde yaşayan biri Twitter aracılığıyla tehdide, şantaja yada hakarete uğramışsa ve mahkemeye başvurmuşsa mahkeme, Twitter yönetiminden bu şahısların kimliğiyle ilgili bilgi ister ve Twitter yönetimi de gerekli bilgiyi verir.
Lakin ne yazık ki Twitter yönetimi bu hakkı Türkiye'ye tanımıyor. Twitter yönetimi Türkiye'deki mahkemelere hiçbir şekilde bilgi vermiyor ve işlenen suça ortak oluyor. Türkiye'nin defalarca yaptığı uyarıya rağmen Twitter yönetimi bu tutumunu değiştirmedi. Twitter'ı kullanan herkes çok iyi bilir ki twitter da küfürler, tehditler, şantajlar havada uçuşuyor.
Bunun tek sebebi bunları yapanlara herhangi bir ceza verilemiyor olmasıdır. Bunun neticesinde T.C. hükümetinin Twitterın fişini çekmekten başka bir çaresi kalmadı.
Ayrıca bu bize şunu net olarak gösteriyor ki: Twitter Türkiye'yi hedef alan bazı derin odaklarla ilişki içinde.
Madem öyle işte böyle!

Yasakci diktatör..
Bak yasakladi..
Falan filan sözler olmasa yazmayacaktim ama yazayim..

Twetter üzerinden suc isleniyor, islenen suclar mahkemeye tasininca, twetter Türkiye Cumhuriyeti ile isbirligine gidip, suclularin bilgilerini vermeye yanasmiyor.
Üstelik suc teskil eden mesaj, link gibi seyleri kaldirmiyor.

Sadece bir örnek vereyim, ABD de , Obama icin " bence öldürülse" diyen 15-16 yasindaki bir cocuk 1 yil hapis cezasi aldi ve suan cezasini cekiyor.
Bu sadece örneklerden biri.

Peki bizim ülkemizde neler yaziliyor twitterda.. Artik insanliktan cikilmis durumda..Bunun elbet caresine bakilmasi gerekiyor birsekilde..

Peki bizim devletimizle neden isbirligine gitmek istemiyor twitter?

Evet yasaklar hos degil ama devletinde bir sekilde cözüm bulmasi gerekir.

Twitter isbirligine gitmeyi kabul edince eminim serbest birakilacaktir tekrar.

Ama twitter yine isbirligine gitmezse daha kati önlemler alinabilir..

jarvis-britton.jpg

[h=2]Twitter'da ABD Devlet Başkanı Obama'nın öldürülmesini isteyen kişiye bir yıl hapis cezası verildi[/h] Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Twitter'da ABD Devlet Başkanı Barack Obama'yı tehdit eden Alabamalı bir kişiye bir yıl hapis cezası verildi.
Alabama'da yaşayan Jarvis M. Britton adlı kişi, hapis cezasından sonra üç yıl da gözetim altında tutulacak.
Britton, ''Başkanı öldürelim'' ("Let's kill the president'') şeklinde tweet atmıştı.

Ne diyorsunuz siz:))
Twitter ile bilgi paylasim konusunda gecen yilin 6. ayindan beri kavga ediliyor.

Hep bir sekilde erteleniyor, taleplere cevap verilmiyor, yazilan bilgi talebi yazilari cevapsiz birakiliyor.
Ne yapacakti yahu devlet.

Siz diyorsunuz ki " gördünüz mü korktu, 25 de yayinlacak seylerden"
Peki söyler misiniz, konusma yasagi neden bekleniyor, neden simdi yayinlanmiyor eger ellerinde birsey varsa.
Bu söyleti dogruysa, bu yapilmak istenen namuslucamida, yasak diktatörce deniliyor.

Ben sizi 6-7 yil dinleyeyim, otel odalarina kamera yerlestirip sizi kayit altina alayim neler neler cikaririm ortaya.
Ülke ne hale geldi deniliyor.
Evet, devleti yillarca dinleyen, milletin mahremini kasede alanlar ve onlarin santaj, montaj kasetleri ile bu hale geldi.

Ve yillaridir kanli düsman olan muhalefetin bu insanlara canak tutup destek olmasiyla.

Simdi birileri kalkip durmadan suc isleyecek, birileride sucu cezalandirmak isteyecek amatwitter bizim ülkemizi ülke sinifina bile koymayacak.
Diger birsürü ülkelerle paylasiyorda bilgileri, Türkiye ile neden paylasmiyor?

Herseyde de hükümete " tü kaka" denmez ki yahu.

Burada benim ülkem resmen yok sayiliyor.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bence kadın seçmenden oyları artacaktır..
daha bu sabah ohh be kurtulduk birde face kapansın tamamdır diyen kadınlara rast geldim.
itiraf etmeliyiz ki en çok kadınlar şikayetçiydi sosyla paylaşım sitelerinden..
haaa ben kesinlikle kapatılmasını doğru bulmuyorum
hiç bir yerde de kapatılması çok iyi oldu yorumum yok ki ben her ikisini de aktif olarak kullanıyorum.
ama bu kadar şikayetin çok olduğu bir sitede bu kadar da tepki bana sadece garip geldi.

hee kapatsınlar sosyal paylaşım sitelerini , sokaktan kadınları da toplatsınlar o kocalarının gözü dışarda olanlar...:52:

Back