Twitter hakkında düşünceleriniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emdev

Ziyaretçi
arama yaptım ama bulamadım.konu açılmamıştır umarım.
twitter hakkında neler düşünüyorsunuz merak ettim.
ben dün girdim pek birşey anlamadım.ünlüler herşeylerini yazıp duruyorlar ama ünsüzler de yaptığı herşeyi yazıyor işin o tarafıda var fisfisfis

? CADIARZU

üye olim bende bi ara bakalım ünlüler neler konuşuyormuş:1rolleyes:

bende duymuştum ama hiç girmedim bende bi bakiimm=)
delikafadulden bak minikim bak ben talan ettim dünden beri orayı:))havalı ünlülerin moralleri sıfır şu an sayemde sempatiksalakcinni

twitter'a göz attım ama bende pek birşey anlamadım. merakına yenilip üye olanlarda anlayamıyor zaten. herkes olur olmaz herşeyini an be an paylaşıyor ( msn deki kişisel ileti mantığı gibi ) ve birbirini takip ediyor. üye olmayı düşünmüyorum ve pekte gerekli birşey olarak görmüyorum. türkiyede pek rağbet görmedi zaten.

Son düzenleme:
evet bende bir göz attım çok sıkıldım ordan çıktım çok gereksiz bir yer gerçekten.vereliniortak

hiç beğnmıyorum üye oldum o günden snra girmedim
********un elıne su dökemez:kedi:

sadece blog tanıtımı için kullanıyorum.
Ama hergün yeni yeni bir sürü kişi takip ediyor beni,nasıl bulduklarını bile anlamıyorum.
hoşlanmıyorum ..

bende açtım baya oldu meraktan
ama karısık baya

ben de güya üye oldum ama
anlayamadım ki nasıl kullanılıyor:mymeka:
süper bi ingilizcem olduğu için onların basit ingilizcesini çözemedim:roflol::teselli:

Arkadaşlar bende üyeyim oaraya ama ne takip edenim var ne bişey hiç arkadaş olmayıncada sıkıldım vallla
çok gerekli bişey deyil bi ii yani son dakika haberler okuyosun
fln falan ama işte arkadaşın olmayınca orda sıkılıyosun

Twitterim var benimde memnunumda,Facebook kadar populer olmadığından daha çok seviyorum belki de.

ben begendim ve kullanıyorum. Çok eğlenceli geldi bana. Beğendiğim programcilara da merak atıyorum cevap geliyor yada programda okunuyor ne bileyim hoşuma gidiyor ışte o zamanda. Ulaşılamazlara ulaşır oldum. Sevindirik oldum. Ben ordayim hepinizi de beklerim gulbeseker55 olarak

gereksiz bir site tamamıyla...Ben napıyım milletin ne yaptığını, ne dediğini, yok panpişi yok ayağı derken iyice suyu çıktı twitter'ın da! Ben sevmedim...

Bece cok eglenceli ve ayni zamanda bilgilendirici bir olay twitter.

Tweet'lerini samimi olarak yazanlar ve yazmayanlar zaten zamanla belli oluyor.

Ayrica, insan, yeni dostluklar da edinebiliyor orasinin sayesinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…