Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Will he make lame vampire jokes, or just stand there being smoldering and sexy? No word on that just yet. But if they wanted to get tween girls to turn on the TV, text their friends for two hours and only look at the ceremony when EDWARD!!!! comes on screen, the Academy has gotten what they want.

Will he make lame vampire jokes, or just stand there being smoldering and sexy? No word on that just yet. But if they wanted to get tween girls to turn on the TV, text their friends for two hours and only look at the ceremony when EDWARD!!!! comes on screen, the Academy has gotten what they want.
teen girls :) exactly right :)

NTV yayın akışına bak canım, 23.10'da başlıyorhihoyyyt
OSCAR ÖDÜL TÖRENİ
Oscar ödül töreni, 22 Şubat Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece, Türkçe sesiyle NTV’den, orijinal sesiyle de CNBC-e’den canlı olarak yayınlanacak.

NTV
23.10 - Oscar Özel Programı
01.00 - Kırmızı Halı
03.30 - Oscar Ödül Töreni ( Türkçe sesiyle )

CNBC-e
01.00 - Kırmızı Halı
03.00 - Ödül Töreni Öncesi Programı
03.30 - Oscar Ödül Töreni ( Orijinal sesiyle)

sagol tatlım !

aa onu görmemiştim, orijinal sesiyle izlemek daha mantıklı gibi :) yine de mesai 23'te başlar :)

oscar kazananlar listesi sızmıs basına :S
Önümüzdeki pazar günü açıklanacak sonuçların önceden internete sızdığı iddia edildi.

ABD'de pazar akşamı yapılacak 81. Oscar Ödülleri törenlerinde açıklanacak "kazananlar" listesi internete sızdı. Avustralya'nın "news.com.au" internet sitesindeki habere göre, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisinin antetini ve Akademi Başkanı Sid Ganis'in imzasını taşıyan listenin bulunduğu belgede, "Bu 81. Geleneksel Akademi Ödüllerinin nihai listesidir" denildiği kaydedildi.

Ancak akademi sözcüsü Leslie Unger, listenin sahte olduğunu, ödüller için verilen oyların sayımının devam ettiğini söyledi.

Listeye göre, aktris Kate Winslet, The Reader filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu olurken, Mickey Rourke The Wrestler'daki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

Slumdog Millionaire en iyi film, yönetmeni Danny Boyle da en iyi yönetmen ödülünün sahibi oldu.

AKADEMİ SÖZCÜSÜNDEN YALANLAMA

Akademi sözcüsü denetim şirketi PriceWaterhouseCoopers'ın sayım işlemini yaptığını ve işlemin sadece iki kişi tarafından yürütüldüğünü söyledi. Sözcü ayrıca ödül törene kadar bu iki kişi dışında başka hiç kimsenin sonuçlardan haberinin olamayacağını ifade etti.

açıkçası kate in filmini izlemedim o yüzden yorum yapmamalıyım sanırım :)
angelinayı sevdiğim için onun almasını istiyorum ama kate daha iyiyse o almalı tabi ki
bende sabırsızlanmaya başladım oscar gecesi için kızlar çok az kaldı :)

ben nasıl olsa o saate kadar oturuyorum benim için sorun yok ama sen erken kalkıyosun tekrarlarını izle bence değmez yani :KK66:

ya işin kotusu pzt de dersim var ..2 ye yetisemem de..ama yok ya hem angelina hemde robert icin bu kz uykumdan feragat edecegim :))) oscar sonrası kaynatırız yine :))

tabi cnm kaynatmaz mıyız sabırsızlıkla bekliyorum o geceyi :)
1 günün uykulu geçecek en kötü ihtimalle dayanabilirsen izle bide o liste umarım gerçek değildir eğer gerçekten kate alırsa sanırım üzüleceğim :)

benim pazartesi sabah 9'da dersim var bu arada, artık öğrenciler idare eder uykusuz bir şekilde beni, bu arada slumdog güzeldi gerçekten, milk'ten sean penn aday değil mi?

and the oscar goes toooooo..... Mickey Rourke or Brad Pitt i think :)

kızlar neden bgn bizim topik boş şaşırdım

X