Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

3. kitabı yarıladım ama jacoba acayip sinirim şuan
ben nedense 2. kitabı daha çok sevdim ama bakalım kitap bitince belki düşüncelerim değişir

KIZLAR GUNAYDIN SENDROMSUZZZ BİR PZT GECİRMENİZ İCİN SİZE "YONETMENİN GUNLUGU" ADLI KITABLI BİR KAC YAPRAK GONDERİYORUM.OKUYUN COK KEYİFLİ :))))
78883176ec8.jpg

64943452zr7.jpg

57740053wr4.jpg

82696654df3.jpg

54781757vv9.jpg

41252474fj7.jpg

18761665gl8.jpg

84407370bt6.jpg

bayıldım bayıldım vallahi emeğine sağlık daliahcım
ahhhhhhhhhhhhhhh edward ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaktın beni eyledin virannnnnnn

kitabını okuyup aynı zamanda filmini de izleyenlere sormak istiyorum hangisinden daha çok etkilendiniz,hangisi sizce daha güzeldi?

filmi mi? yoksa kitabı mı?

bence kitap daha güzel kendi hayal dünyanızla dahada bir güzelleşiyor
ama bence film kitabın hakkını vermiş
ve oyuncular çok doğru seçim
robert cuk oturmuş bence karektere

ben mesela ilk filmi izledim çok etkilendim
sonra kitabı okudum daha bir etkilendim
sonra şu edwardın gözüyle yazılan partı okudum filmi bi daha izledim. ve bu izledğimde çok büyük zevk aldım. edwardın o an niye öyle baktığını niey öyle düşündüğünü niye güldüğünü anlamak süoperdi
filmde mesela edawrd bellanın odasına 1 kere girdiğini gizlice gösteriyor ama
edwardın ağzından bunun aylarca sürmüş olduğunu bilmek
mesela gizlice girip onun üşüdüğünü farkedip battaniye alıp örtmesi sonra o uyanmadan battaniyeyi geri koyması falan çok etkilenmiştim

zaten filmi anlata anlata bitremiyorum çevremdekilere,
filmi başkalarıylada izleyip aslında burda bu yüzden güldü , şöle böyle demek çok hoşuma gitti
kitabı okumayanlar direkt filmi izleyince ne oldu yahu gibi bir fikre kapılıyor

çok süper film bana göre note book en güzle aşk filmiydi ama
twilight ezdi geçti
bütün romantizmimi baştan yarattı diyebilirm

ne diyim allah herkese bi edward nasip etsin

robert başrolde harika durmuş zaten o kesin, kitabı daha sona okudum ve filmdeki bazı kopuklukların yerine de böylece doldurmuş oldum, film genel anlamda başarılı olsa da bazı yerleri atlamış bence. edwardın odada bella'yı sürekli izlemesi ya da bella'nın bu arada edward'ı sevdiğini sayıklaması gibi ayrıntılar, sonra edward bella'yı cesaret edip öptüğünde ve bella karşılık verdiğinde hızla geri çekilmesi, çünkü kendini devamlı kontrol etmesi çok daha iyi vurgulabilirmiş filmde.

kızlar açık konuşayım 3. kitabı az önce bitirdim ve bellaya gıcık oldum
oncca tantananın içinde edward ve ailesi onu korumak için seferber olmuşken nası oluo da o jacob u o derece tutkuyla (!) yakınlaşabiliyo
jacob un suçu yok....

suç bizim salak bella da....

ve edward nası bi iradedir kardeşim yaaa
hyali karakter olduğu belli işte
ben erkek olsam o hatunu o dakka yok sayardım....

ve 4. kitabı bekiliyorum tıpkı sizler gibi....
kendime çok kızıyorum keşke ingilizcem iyi olsaydı da ingilziceden okuyabilseydim diye....

burayı görmem çok iyi oldu.ben filmin methini duydum izlemek istedim ama bir türlü fırsat bulamadım kitaplarını alıyım bari dedim merak içindeydim ama aldıktan sonra kaç tane kitap okudum da bir türlü bu seriye elim varmadı sanırım okuduğum zaman film o kadar etkileyici gelmez diye düşündüğümden okuyamadım.ama yazılarınız öyle açıklayıcı ki;şimdi anlıyorum kitabını okuyunca daha bile güzel olacak.o yüzden elimdeki biter bitmez okuyacağım.merakımı bayağı körüklediniz,bu çok daha güzel oldu.

bella edwarda jacob beni öptü diyor ve edward sadece tehdit ediyor genel anlamda sakin
ama gerçekte böyle bişey olsa sevgilimize desekki şu şahıs beni öptü diye
heralde o öpen şahsı bir güzel benzetir aynı zamanda bizi hayatta bir daha görüştürmezdi
ama edward bu konuda baya light davranmış şaşırtıcı =)

4.kitapda bella ölmesin diyeee jacoba teklif ettiği şeyi bilsenizzzzzzzzz
ağzınız açık kalırrrrrr o zaman
bende yuh dedimmmmmm
yok böle bir varlık

4. kitapda jacob birazcık sevilebilir oluyor
ve bellanın vampir versiyonu hakkaten insanı etkiliyorrr

bellanın jacoba saldırdığı kısım bence çok süper olcak

ha birde 3 kitapda okuyanlar bilir
hanibella jacobu görmek için kaçmaya çalışıyorda
arabasına biniyor
ama edward arkasında motoru bozmuş
ordaki edwardın yani robun ifadesi nasıl olacak çok merak ediyorum

bence stephene ablam işin içine bazı komik ksıımlar koyması çok iyi olmuş.
okurken güldüğüm kısımlar çok oldu

bayıldım bayıldım vallahi emeğine sağlık daliahcım
ahhhhhhhhhhhhhhh edward ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaktın beni eyledin virannnnnnn
rica ederim canım.

kitabını okuyup aynı zamanda filmini de izleyenlere sormak istiyorum hangisinden daha çok etkilendiniz,hangisi sizce daha güzeldi?

filmi mi? yoksa kitabı mı?
kitaplar cok guzel fakat film daha cok etkiledi beni sanırım Robert Pattinson in kendisi buyuk etken :))))

kızlar açık konuşayım 3. kitabı az önce bitirdim ve bellaya gıcık oldum
oncca tantananın içinde edward ve ailesi onu korumak için seferber olmuşken nası oluo da o jacob u o derece tutkuyla (!) yakınlaşabiliyo
jacob un suçu yok....

suç bizim salak bella da....

ve edward nası bi iradedir kardeşim yaaa
hyali karakter olduğu belli işte
ben erkek olsam o hatunu o dakka yok sayardım....

ve 4. kitabı bekiliyorum tıpkı sizler gibi....
kendime çok kızıyorum keşke ingilizcem iyi olsaydı da ingilziceden okuyabilseydim diye....

ya ben basından beri diyorum jacoba yuklenmeyin diye dinleyen yok kkii anacımmmmmmmmmm

4.kitapda bella ölmesin diyeee jacoba teklif ettiği şeyi bilsenizzzzzzzzz
ağzınız açık kalırrrrrr o zaman
bende yuh dedimmmmmm
yok böle bir varlık

4. kitapda jacob birazcık sevilebilir oluyor
ve bellanın vampir versiyonu hakkaten insanı etkiliyorrr

bellanın jacoba saldırdığı kısım bence çok süper olcak

ha birde 3 kitapda okuyanlar bilir
hanibella jacobu görmek için kaçmaya çalışıyorda
arabasına biniyor
ama edward arkasında motoru bozmuş
ordaki edwardın yani robun ifadesi nasıl olacak çok merak ediyorum

bence stephene ablam işin içine bazı komik ksıımlar koyması çok iyi olmuş.
okurken güldüğüm kısımlar çok oldu

ya valla bella ikisinede umut veriyor ve bencede 4 dede itiraf ettigi gibi ikisinede asık.My Jacob falan diyor artık.O cadir sahnesi cok tutkulu olacak bence :))))

kızlar Oscarlarda Robert Pattinson bir odul sunacakmıs.22 sinde ben bunu kacırmam!!!!

The Oscars 2009 - Robert Pattinson to present award
Monday, 16 February 2009

Rumour has it that Robert Pattinson will be presenting an award at this year's Oscars.

It would be fantastic to see Rob onstage alongside some of the best actors in the business.

Click here to see the latest photos of Robert Pattinson >

It's a really shame he isn't up for an award himself but he must be in the running for one next year.

He is simply too talented to miss out again.

Twilight fans are hoping that Kristen Stewart and Taylor Lautner will be helping Rob read the nominations before he announces the winner.

All the Twilight cast are so talented that they deserve to be at the Oscars alongside Angelina Jolie, Meryl Streep and Christian Bale.

Ya cadir mevzusuda cok acayip.dusunsenize gir yanına ısıt kızı diyor Edward Jacoba..vay be sevgi bile bile baskasının kollarına teslim etmektir sevdiginiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızlar yaaa ben twilight ı hergün izliyorum artık ezberledim ama yinede izliyorum.ben de büyük bir problem mi var acaba?hatta ara ara en sevdiğim bölümleri acıp tekrar izliyorum allahım kafayı yiyorum yada yedim bile....

kızlar yaaa ben twilight ı hergün izliyorum artık ezberledim ama yinede izliyorum.ben de büyük bir problem mi var acaba?hatta ara ara en sevdiğim bölümleri acıp tekrar izliyorum allahım kafayı yiyorum yada yedim bile....

sana su satırları yazarken twilighti izliyorum.sorun var mı ortada evet var.bende bir sorunluyum ya..:1shok:

X