Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

harika yaaa yalnız değilmişim sanırım
herkes bana deli gözüyle bakıyor diyordummm
yaşasınnnnn

bendeniz 3 kitabı yalayıp yuttum
4.kitabıda birazcık okudum.

5. kitap edwardın gözüyle yazılan harika ötesi tabii sadece12 bölüm
onada bayıldım

aah edward diye ortalıklarda dolaşıyorummmm

harika yaaa yalnız değilmişim sanırım
herkes bana deli gözüyle bakıyor diyordummm
yaşasınnnnn

bendeniz 3 kitabı yalayıp yuttum
4.kitabıda birazcık okudum.

5. kitap edwardın gözüyle yazılan harika ötesi tabii sadece12 bölüm
onada bayıldım

aah edward diye ortalıklarda dolaşıyorummmm

bakma yas ortalamamızda baya yuksek ondan deli gozu ile bakıyorlar :))))

vallaaa kocama söylemekle tehdit ediyorlar
en sonunda o da benim edward manyağı olduğumu anladı
ve süper soruyu sordu
edward mı ben mi :)))
sen benim edwardımsın dedim konu kapandı ama
içimden aahhhhh ahhhh çekiyorum hep

valal bi yazardan ancak bu kadar güzel bir erkek karekteri beklenir.
üstüne tanımıyorum

edward cullen takes robert pattinson on a wild ride
--------------------------------------------------------------------------------

by rachael cody-bartuski
feb 13, 2009

here are the questions. Would it really have made a difference who played the part of edward in twilight and the upcoming new moon? Are the millions of adoring teenage fans and their mothers crazed over the character or the actor? How much does robert pattinson really mean for the character? Not to diminish rob pattinson’s ability or appeal as an actor but ı think the millions of crazed fans are confused and are confusing the actor with the character.

Edward cullen takes robert pattinson on a wild ride (ımage: Wenn)

the books have succeeded in portraying edward as everyone’s ideal of a perfect partner. ıf your imagination is working you can picture anyone in the role of edward. He is bad but good, kind, generous, devoted, faithful, intriguing, mysterious beautiful and forever young.

ı’m sure that we could come up with thousands of descriptive words to describe edward other than the few ı have used. With that kind of bio who wouldn’t want a relationship with edward? He never falters in his love or devotion. He is everyone’s ideal of a perfect partner.

Sorry, robert but you were very fortunate to snag the role of edward; it could have been another talented, attractive and intelligent actor to bring edward to life. So take your good fortune and run with it. Characters as endearing as edward are rare. Enjoy the ride and think about the fact that timing and luck are everything you could still be a virtual unknown

[sıze="3"]buda aynen benım dedıgımı dıyor.ınsanlar edward cullena hasta,robert pattınsonda kaymagını yıyor dıyor :))))))))))
[/sıze]

işte buuu yaaaa.cok doğru edward edward edward edward baska yooookkkkk.....

vallaaa kocama söylemekle tehdit ediyorlar
en sonunda o da benim edward manyağı olduğumu anladı
ve süper soruyu sordu
edward mı ben mi :)))
sen benim edwardımsın dedim konu kapandı ama
içimden aahhhhh ahhhh çekiyorum hep

valal bi yazardan ancak bu kadar güzel bir erkek karekteri beklenir.
üstüne tanımıyorum

ya evet bu baska birsey oldu tamam seviyormuyuz partnerlerimizi evet ama edward sahane mi aynen ole :) sanırım iliskliler monotonlastıkca hevesimiz kursagımızda bakıyoruz bella edward iliskisine :)
aslında moderne hayatta bir edward olsa bu kadar cekıcı olurmu supheliyim.dusunsenize devamli basınızı belaya sokacagınızı dusunen sizi golge giibi izleyen cep telinizi devamli caldirip olumune ask mesajları atan..liste uzarda uzar :)
adam vampir diye cezbedici bence :)))

[/color][/sıze]

işte buuu yaaaa.cok doğru edward edward edward edward baska yooookkkkk.....

evet robert pattinson edwardın golgesinden cıkmasa iyi olur cunku cıktıgı anda soner bence..

Buldum buldum! Nedenini buldum! Edwardı neden sevdıgımız buldum! Bızım gibi bir cogunluk daha var yurtdısında ve sonunda ortaya bır makale cıkmıs.buyrunnn kızlarrrrrrrrr
Edwardı normal bir gencle kıyaslamıslar boylece neden ona hasta odluıgumuz ortaya cıkıyorrr

In finding words to express love...
A normal guy would say: I love you!
Edward Cullen would say: You are my life now…

As you leave the house…
A normal guy would say: Bye! See yah!
Edward Cullen would say: Hurry back to me.

When you’re far away…
A normal guy would say: I miss you.
Edward Cullen would say: It’s like you’ve taken half myself away with youIf you die…

If you die...
A normal guy would find another.
Edward Cullen would kill himself and say, “Because life without you is a life not worth living.

taylorin six packe bakın kızlar,17 yasındakı cocukta arnold gibi six pack var :) dahada calısacakmıs 2010 a kadar film icin
80430667oi9.png

linkteki videoyuda sabırla ızleyin kol kaslarına dikkat diyorum :)
Taylor Lautner Shows Off His New Six Pack

sevgili tuce,mail sana ulastı mı?ozel mesajtan sordum ama sanırım bir aksilik cıktı okumayamadın.

filmleri bekliim kitapları okursam heyecanı kaçar ddm ama new moon we breaking down ın fragmanlarını izleince o kdr bekleyemiceğimi anladım =) çok heyecanlı olucak özellikle breking down filmi :S en kısa zmnda bnde kitapları alıcam sanırım.ama 4ün ne zmn çewirisi yapılcak acaba yaa.çıksa bi an öncee

daliah aldım canım ama bugün açtım bilgisayarımı, hala dinliyorum :):) harika ya :) kitap da elimde devamlı.

Buldum buldum! Nedenini buldum! Edwardı neden sevdıgımız buldum! Bızım gibi bir cogunluk daha var yurtdısında ve sonunda ortaya bır makale cıkmıs.buyrunnn kızlarrrrrrrrr
Edwardı normal bir gencle kıyaslamıslar boylece neden ona hasta odluıgumuz ortaya cıkıyorrr

In finding words to express love...
A normal guy would say: I love you!
Edward Cullen would say: You are my life now…

As you leave the house…
A normal guy would say: Bye! See yah!
Edward Cullen would say: Hurry back to me.

When you’re far away…
A normal guy would say: I miss you.
Edward Cullen would say: It’s like you’ve taken half myself away with youIf you die…

If you die...
A normal guy would find another.
Edward Cullen would kill himself and say, “Because life without you is a life not worth living.

yok böyle bir şey :asigim:

X