- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız bu başlık feci spoiler kaynıyor, bilmeyen biri gelip okumasın :):)
evet canım zarar verıyor yatak basları falan gidiorrr kızda curuk carık hak getireee :)))))))daliah bişi sorcam sana honeymoon da edward bellaya zarar mı verio?öyle bişiler duydum da?
burası yine iyi yaa..twilightla ilgili olan her yerde nerdyse breaking dawn ı cevirmişler.ben de duyup duyup heyecanlanıom böle mi olmuş olmamış mı fln diye....kaydirigubbakcemile3
evet canım zarar verıyor yatak basları falan gidiorrr kızda curuk carık hak getireee :)))))))
ah sorma ya kendi adıma cok ozur dilerim ama ınan heyecandan duramıyorumda susamıyorumda..
:icecream::asigim:ahh canım sen hiç susma ben dinlerim yaaakaydirigubbakcemile3hihoyyyt
:1shok::1shok:evet canım zarar verıyor yatak basları falan gidiorrr kızda curuk carık hak getireee :)))))))
haşin aşk.cocuk romantik degil sadece tutkulu da delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:1shok::1shok:
Bella, I couldn’t live with myself if I ever hurt you. You don’t know how it’s tortured me. The thought of you, still, white, cold… to never see you blush scarlet again, to never see that flash of intuition in your eyes when you see through my pretenses… it would be unendurable. You are the most important thing to me now. The most important thing to me ever.
Edward Cullen, Twilight
değer bence kaydirigubbakcemile5bende karar evrdim bastan alıyorum seriyi
valla sorma gunluk hayatıma bile etki ediyor artık.Kendi kendime kızamayacak kadar etkilenmis durumdayım.değer bence kaydirigubbakcemile5