Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızla ryaa bugün d&r da dolaştım bu kitapların olduğu bölüm kızlarla doluydu ve hepsinin yasları 13-16 arasında yaklasıp bakamadım bile kitaplara.aralarında baya kart kalcaktım yaniikaydirigubbakcemile3
evet tatlım begenme sevindim.linklerin postada buarada :)daliah aldım canım ama bugün açtım bilgisayarımı, hala dinliyorum :):) harika ya :) kitap da elimde devamlı.
evet hakikaten insanın ayaklarını yerden kesiyor..tabi umudunu da :)yok böyle bir şey :asigim:
hadi gozunaydn ..bir kosu oku gel hadi :))hihoyyyt Kitap suan elimde hihoyyyt
evet biraz kart kactıgımızı basından beri dusunuyorum zaten :) heveslerimi ancak burda yasıyorum dısarda cok coolum cooookkk :))))kızla ryaa bugün d&r da dolaştım bu kitapların olduğu bölüm kızlarla doluydu ve hepsinin yasları 13-16 arasında yaklasıp bakamadım bile kitaplara.aralarında baya kart kalcaktım yaniikaydirigubbakcemile3
evet hem guzel hem kotu aslında,insan bazen daha fazlasını istiyor bunları okudukca off offyaş oldu 29, ne güzel hala bunları yaşıyorum delikafadulden
daliah harikasın sen :) çok teşekkür ederim, albümüm iniyor.
kızla ryaa bugün d&r da dolaştım bu kitapların olduğu bölüm kızlarla doluydu ve hepsinin yasları 13-16 arasında yaklasıp bakamadım bile kitaplara.aralarında baya kart kalcaktım yaniikaydirigubbakcemile3[/Q
alsaydınız ne olucak sanki ben aldım üç kitabını da ama daha okuyamadımfisfisfis
kızla ryaa bugün d&r da dolaştım bu kitapların olduğu bölüm kızlarla doluydu ve hepsinin yasları 13-16 arasında yaklasıp bakamadım bile kitaplara.aralarında baya kart kalcaktım yaniikaydirigubbakcemile3[/Q
alsaydınız ne olucak sanki ben aldım üç kitabını da ama daha okuyamadımfisfisfis
hadi başla okumaya delikafadulden, ben ilk kitabı bitiriyorum :dance:
ay valla benide heveslendirdiniz bendemi baslasam 1 den 4 e acaba kaydirigubbakcemile3hadi başla okumaya delikafadulden, ben ilk kitabı bitiriyorum :dance:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol:şu riverton malikânesi ni bir bitiririyim hemen başlıcam.sırada alacakaranlık yoktu ama benim de aklıma düşürdünüz yaa.
şu filmi hepberaber seyretme sansımız olsaydı ne kadar muhtesem bir sinema soleni olurdu dusunebiliyor musunuz...aynı duygulari paylasan kadınlar..aynı dilden konusabilen kadınlar..