Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızla ryaa bugün d&r da dolaştım bu kitapların olduğu bölüm kızlarla doluydu ve hepsinin yasları 13-16 arasında yaklasıp bakamadım bile kitaplara.aralarında baya kart kalcaktım yaniikaydirigubbakcemile3

kızla ryaa bugün d&r da dolaştım bu kitapların olduğu bölüm kızlarla doluydu ve hepsinin yasları 13-16 arasında yaklasıp bakamadım bile kitaplara.aralarında baya kart kalcaktım yaniikaydirigubbakcemile3

yaş oldu 29, ne güzel hala bunları yaşıyorum delikafadulden

daliah aldım canım ama bugün açtım bilgisayarımı, hala dinliyorum :):) harika ya :) kitap da elimde devamlı.
evet tatlım begenme sevindim.linklerin postada buarada :)

yok böyle bir şey :asigim:
evet hakikaten insanın ayaklarını yerden kesiyor..tabi umudunu da :)

hihoyyyt Kitap suan elimde hihoyyyt
hadi gozunaydn ..bir kosu oku gel hadi :))

evet biraz kart kactıgımızı basından beri dusunuyorum zaten :) heveslerimi ancak burda yasıyorum dısarda cok coolum cooookkk :))))

yaş oldu 29, ne güzel hala bunları yaşıyorum delikafadulden
evet hem guzel hem kotu aslında,insan bazen daha fazlasını istiyor bunları okudukca off off

Let Me Sign

standing- by
yanında duruyorum

broken she,has her arms twisted
Kırılmış,kollarını etrafına sarmış

She's pointing at me
beni işaret ediyor

I was damned by-the light
ışık tarafından lanetlenmiştim

coming, over as she
geliyordum,onun üzerinden

Spoke with a voice that disrupted the sky
gökyüzünden koparılmış bir sesle konuştu

She said "walk on over here
dedi ki "buraya yürü

to, a bit of shade
bir parça gölge

I will wrap you in my arms
seni kollarımla saracağım

and know that you'll be safe
ve güvende olduğunu bileceksin

Let me sign
iz bırakmama izin ver

Let me sign... "
iz bırakmama izin ver"

ay pazar pazar aglayasm geldi ):)))))))))))))))))))))

şu riverton malikânesi ni bir bitiririyim hemen başlıcam.sırada alacakaranlık yoktu ama benim de aklıma düşürdünüz yaa.

şu riverton malikânesi ni bir bitiririyim hemen başlıcam.sırada alacakaranlık yoktu ama benim de aklıma düşürdünüz yaa.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aklına dustuguyse yine iyi biz aklımızı alacakaranlık ile bozduk :roflol::roflol::roflol:

bu kadar güzel mi yaa,böyle aklınızı hakimiyeti altına alacak kadar:1shok:

ay şimdi hiç bitmez elimdekiiii benneyaptımki

ne yaptınız yaaa:çok üzgünüm:

biim burdaki alışveriş merkezine yeni gelmiş alacakaranlık ben izleyeli kaç ay oldu ama olsun yine gdp izliycem bilet 2.5 ytl nede olsa delikafadulden

ben de ilk kitabı bitirmek üzereyim, yarın ikinciyi almalıyım, çatlarım yoksa :):)

şu filmi hepberaber seyretme sansımız olsaydı ne kadar muhtesem bir sinema soleni olurdu dusunebiliyor musunuz...aynı duygulari paylasan kadınlar..aynı dilden konusabilen kadınlar..

şu filmi hepberaber seyretme sansımız olsaydı ne kadar muhtesem bir sinema soleni olurdu dusunebiliyor musunuz...aynı duygulari paylasan kadınlar..aynı dilden konusabilen kadınlar..

gerçekten mükemmel olurdu film bitiminde de kahvelerimizi içer bide üstüne yorumlar yapardık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…