Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
supersın sen ya! ben hayatta test etmem.romanın etkısınde bu kadar kalıyorsa insan gerisini bunyem kaldırmaz!!!!! :1ninca:
ya isin tuhafı ben jacob i cok begeniorum :) buyuyunce cok atesli bir genc olacak.ben boyle iri kıyım severim :)
aslina bakarsan gercekci olmak gerekirse jacob su konuda haklı.bella ona cok umut verdi ve jacobla birlikte olsaydı eger hayatında hicbirsey degismeyecekti.ciddi misin =) bi türlü sevemedim o çocuğu cullenlar için çok kötü konuşuyor bella da hiç bişey demiyor sinir oluyorum ama yakışıklılık bakımından dersen fena diil şakkıdı
ancak testlerde buluşabiliriz zaten, ben de jacob'u sevmiyorum hiiiiçç. edfırtın düşmanı düşmanımdır
aslında bella gıcık olanı... ilk baştan beri jacobla flört eden o umut verende o
o yönden haklısın cnm bellaya da gıcığım jacobada
yaşasın edfırt kahrolsun diğerleri hıh
bella da ne sanslı kız.her iki turdende canını istese canını verecek asıkları mevcut :))) dısardan gorsek ne sumsuk kız derim ben :) ne kotuyum dımı:)
ama o lab sahnesinde ıkı kelımeyı bıraraya getıremeyen gozlerini kirpistirip duran dudaklarını ısıran sorunlu bir tip gibiydi.Edward da hakıkaten dedigi gibi mazosist yani :))
evet bella zaten vampir olmadan once hicbir ise yaramıyor.zaten kendi de inanamıyor ya kendini edfırta layık görmüyor
ilgi çekici hiç bir yönü olmadığını biliyor gerçekten çok şanslı uyuz şey:mymeka:
canım ılk basına yazdım ya yalan haber bu :) dedıkodu yanı bızdekı gibi balon haberler :)yok bu çocuk zevksiz, anladım ben.
evet cok hos.sade ve şıkbileziği ben de çok beğendim.