Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya isin tuhafı ben jacob i cok begeniorum :) buyuyunce cok atesli bir genc olacak.ben boyle iri kıyım severim :)

ya isin tuhafı ben jacob i cok begeniorum :) buyuyunce cok atesli bir genc olacak.ben boyle iri kıyım severim :)

ciddi misin =) bi türlü sevemedim o çocuğu cullenlar için çok kötü konuşuyor bella da hiç bişey demiyor sinir oluyorum ama yakışıklılık bakımından dersen fena diil şakkıdı

ciddi misin =) bi türlü sevemedim o çocuğu cullenlar için çok kötü konuşuyor bella da hiç bişey demiyor sinir oluyorum ama yakışıklılık bakımından dersen fena diil şakkıdı
aslina bakarsan gercekci olmak gerekirse jacob su konuda haklı.bella ona cok umut verdi ve jacobla birlikte olsaydı eger hayatında hicbirsey degismeyecekti.
jacob i oynayan cocuk cok kucuk ya.17 yasında.gelecek vaat ediyor :)

ancak testlerde buluşabiliriz zaten, ben de jacob'u sevmiyorum hiiiiçç. edfırtın düşmanı düşmanımdır :p

4. kitapta degeri cıkıyor Jacobin.yapmayın cocuga boyle yahu.Edward ona kardesımdende ote diyor.Yası kucuk oldugu icin toylugu,sonra ne kararlar veriyor.Alfa oluyor Alfaaa :)))))))

aslında bella gıcık olanı... ilk baştan beri jacobla flört eden o umut verende o
o yönden haklısın cnm bellaya da gıcığım jacobada
yaşasın edfırt kahrolsun diğerleri hıh :KK70:

bella da ne sanslı kız.her iki turdende canını istese canını verecek asıkları mevcut :))) dısardan gorsek ne sumsuk kız derim ben :) ne kotuyum dımı:)
ama o lab sahnesinde ıkı kelımeyı bıraraya getıremeyen gozlerini kirpistirip duran dudaklarını ısıran sorunlu bir tip gibiydi.Edward da hakıkaten dedigi gibi mazosist yani :))

bella da ne sanslı kız.her iki turdende canını istese canını verecek asıkları mevcut :))) dısardan gorsek ne sumsuk kız derim ben :) ne kotuyum dımı:)
ama o lab sahnesinde ıkı kelımeyı bıraraya getıremeyen gozlerini kirpistirip duran dudaklarını ısıran sorunlu bir tip gibiydi.Edward da hakıkaten dedigi gibi mazosist yani :))

zaten kendi de inanamıyor ya kendini edfırta layık görmüyor
ilgi çekici hiç bir yönü olmadığını biliyor gerçekten çok şanslı uyuz şey:mymeka:

KIZLAR BOYLE BIR YALAN HABER CIKMIS.URKMEYIN.EN SON HABERLERİ KOYMAK ADINA KOYDUM BUNU DA :)))))))

Robert Pattinson cocukluk arkı oldugu soylenen Brenda Song ile takılıyormus(!) hatta opusmusler..

songbrenda130ko9.jpg

Teen queen, Brenda Song and Twilight hottie Rob Pattinson have been spotted on a romantic date in Studio City, Hollywood. Earlier this week, Brenda was seen at Rob’s new $3 million apartment in Tribeca. The 19-year-old Disney Channel star and the 21-year-old Twilight star went to Planet Hollywood and shared an ice cream bowl. The paparazzi spotted the two holding hands and kissing.

Son düzenleyen: Moderatör:
X