Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

aa evet.ama soyle dusun new moon filmine en yakın sen bitirmis olacaksin filmi.yani bizden 2 ay daha az sabretmek zorunda kalacaksın .kotu bir bahane dimi ben bile yemedim valla :)))) ya cok seviyorum sizinle kritigi ya !

aa evet.ama soyle dusun new moon filmine en yakın sen bitirmis olacaksin filmi.yani bizden 2 ay daha az sabretmek zorunda kalacaksın .kotu bir bahane dimi ben bile yemedim valla :)))) ya cok seviyorum sizinle kritigi ya !

yaaa ölüoom ama bennn..
merak ediom özellikle merak ettiğim yerler var tabiii:1closedeyes:
5090859 defa okusam bıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm....

kızlar alemsiniz :roflol:
bende başladım tutulmaya ama o kadar hızlı okumuyorum 40. sayfalardayım
valla dayanamazsam breaking dawn ingilizcesini alırım napalım :))

kızlar alemsiniz :roflol:
bende başladım tutulmaya ama o kadar hızlı okumuyorum 40. sayfalardayım
valla dayanamazsam breaking dawn ingilizcesini alırım napalım :))

valla anlıosan alsana cnm.ben okuyabilsem alırdım valla.ancak ilköğretm ing.si biliom ben:roflol:

valla anlıosan alsana cnm.ben okuyabilsem alırdım valla.ancak ilköğretm ing.si biliom ben:roflol:

benim ing. fena diil ama bi kitabı akıcı şekilde okuyabilir miyim emin değilim
elimde sözlüklerle okumak istemem ama dayanamazsam alırım türkçesi gelince tekrar okurum :)

nerdeyse kitabın sonuna yaklaştım 2 gündür okumuyorum ağırdan alıyorum bitmesin diye sengözlerimebaksanab

buda bir cesit sapıklık sanırım.mazosistim heralde.bu serinin sapıgı oldum

bu sapıklıksa bende sapığım ayrıca bir vampiri istediğim için ve vampir olmak istediğim içinde kendimden utanıyorum!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…