Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

şimdi bi yerde okudum kristen kasım ayında ayrılmış sevgilisinden film de tam cıkıcakken reklam olmasın die duyurmamış.bilmem ne kadar doğru.....

sorma işi gucu bırakmıs gunde dedikodu yapan kocakarılar gibi hissettim kendimi :)

ya birde su var.boyle bir filmde oynayacaksın.senaryo boylesine ask kokacak ve partnerine asık olmayacaksın.sahsen ben kristenin yerinde olsam rol yapmakta hic zorluk cekmezdim.robert pattinsona asık rolu oynamak ne kadar zor olabilir ki :))))))))))))))))))))))))))))

ya birde su var.boyle bir filmde oynayacaksın.senaryo boylesine ask kokacak ve partnerine asık olmayacaksın.sahsen ben kristenin yerinde olsam rol yapmakta hic zorluk cekmezdim.robert pattinsona asık rolu oynamak ne kadar zor olabilir ki :))))))))))))))))))))))))))))

hehe evt bence de....ama bizi sete bile sokmazlar...:roflol:

:roflol::roflol:kız beni sete alsınlar ben onlara cay kahve yaparım:roflol:

olmazzzzzzzzzzz.peri masallarina inanmiyorum.Robert cayci kiza hayatta bakmaz kafadan yenik baslarsın :) angelina gecsin yanından soyle bir ben gorurum robertdaki kristen tutkusunu tobe yarabbim lülülülülülü

doğru dion robert edward ı oynuo ama edward değil.edward olsa bakardı:1no2:
edward gibisi ancak wampir oluor.vampide olmadıgına gore edward gibisi yok..denklem basit.YOK ANAM YOK :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

X