Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

birde breaking dawn nin trailer izleyin sasıp kalırsınız.bununla kafayı bozmus insanlar var.2013 de cıkacak olan filme bir trailer cekmisler sanırsınız asil trailer bu! yok boyle birsey ya!

izledim az önce :) su altında mı birlikte oluyo ed & bells
okumadığım için yorum yapamıyorum ama bu trailer lar çok gerçekçi

birde breaking dawn nin trailer izleyin sasıp kalırsınız.bununla kafayı bozmus insanlar var.2013 de cıkacak olan filme bir trailer cekmisler sanırsınız asil trailer bu! yok boyle birsey ya!

ona da mı cekmişlerkafamçokkarıştı nasıl da gercek gibi yapıolar sastım vallakafamçokkarıştı

izledim az önce :) su altında mı birlikte oluyo ed & bells
okumadığım için yorum yapamıyorum ama bu trailer lar çok gerçekçi

balayına gidiyorlar,havuzlu bir malikane..orda gece havuza falan giriyorlar,o gece ne oluyorsa oluyor :sm_cool:

peki charlie evlenmelerine sorun çıkarmıyor mu ve nerede yaşıyorlar hala forkstalar mı:)

charlie renee kabul etmez nasıl olsa diye basta zoraki kabul ediyor,ama renee sasırttıyor ve kabul ediyor :)))))))))) forksta yazıorlar,esme onlara guzel bir ev hediye ediyor :)

ben asıl hamile olduğunu nasıl anlıyor onu merak ediom.bir yerde besin zehirlenmesi sanıo fln yazıodu....

meraktan çıldırıyorum yaa bizdede çıksın
burçak eclipse e başlıyalım mı cnm yoksa erken mi :asigim:

Filmdeki oyunculardan imza isteyenler icin adresler yerimseniben

Edward:

Robert Pattinson
c/o Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House, 5th Floor
London SW1Y 4SP
England

Bella:

Kristen Stewart
c/o Special Artists Agency Inc.
9465 Wilshire Blvd., Suite 800
Beverly Hills, CA 90210
USA

Emmet:

kellan lutz
c/o Innovative Artists LA
1505 10th Street
Santa Monica, CA 90401
USA

Jasper:

Jackson Rathbone
c/o Cutler Management
13043 Sunset Blvd.
Los Angeles, CA 90049,
USA

Alice:

Ashley Greene
c/o McKeon-Myones Management
3500 Olive Avenue, Suite 770
Burbank, CA 91505-5527, USA

Carlisle:

Peter Facinelli
8436 West 3rd Street
Suite 650
Los Angeles, CA 90048
USA

Jacob:

Taylor Lautner
ICM Los Angeles
10250 Constellation Boulevard
Los Angeles, CA 90067
USA

Esme:

Elizabeth Reaser
The Gersh Agency NY
41 Madison Avenue
33rd Floor
New York, NY 10010
USA

Rosalie:

Nikki Reed
VOX Inc.
5670 Wilshire Blvd.
Suite 820
Los Angeles, CA 90036
USA

James:

c/o Lena Rocklin
Luber Rocklin Entertainment
8530 Wilshire Blvd.
Suite 550
Beverly Hills, CA 90211
USA

Laurent:

Edi Gathegi
Framework Entertainment
9057 Nemo Street
Suite C
West Hollywood, CA 90069
USA

Son düzenleme:

valla buraya imzali resim icin posta atarsam 27 yasında bir hatun olarak kendimden utanırım kendimi kınarım delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

valla buraya imzali resim icin posta atarsam 27 yasında bir hatun olarak kendimden utanırım kendimi kınarım delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

Onda utanilacak birsey yok aslinda ama Amerika´ya posta yollamak gercekten biraz komik cünkü Türkiye neredeee Amerika neredeeeeeeeee :roflol:

düğün gününün cevirisini okudum harika yaaaaaaaa....dayanamıcam..neden bu kitap son yaaaaa=(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…