Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bişey sorucam, filmde kullanılan şarkıları biliyor musunuz? arka fonda çalanları falan..

Internette bunu buldum:

DISC 1 for Twilight (CD) Album By Original Soundtrack
1 Supermassive Black Hole - Muse
2 Decode - Paramore
3 Full Moon - The Black Ghosts
4 Leave Out All The Rest - Linkin Park
5 Spotlight [Twilight Mix] - Mutemath/Mute Math (mix)
6 Go All The Way (Into The Twilight) - Perry Farrell
7 Tremble For My Beloved - Collective Soul
8 I Caught Myself - Paramore
9 Eyes On Fire - Blue Foundation
10 Never Think - Rob Pattinson
11 Flightless Bird, American Mouth - Iron & Wine
12 Bella's Lullaby - Carter Burwell

jacob i 4 filmdede oynamasi icin taylor lautner ile anlasmıslar.yani ilk filmdeki cocuk ile aynı kızlar

new moon trailer izlediniz mi?jacob ı baska biri mi oynıcak?:
offical trailer daha cıkmadı ki cekimleri bile daha baslamadi.fanmadeler kaynıyor youtube da.taylor lautner devam edecek jacob karakteri ile canım.valla google alertlerime bile koydum twilight saga femomenini delikafadulden

fanmade ama....jacob ı baska biri gösterio....daha yakışıklı biri...ben eskisi oynıcak sanıodum...

Twilight filminde Jacobu Taylor Lautner canlandirmisti:

Bakin ingilizce ne yaziyor:
During New Moon, he undergoes a transformation that enables him to phase into a wolf at will. In the films Twilight and New Moon, Jacob is played by Taylor Lautner.

Yanlis okumadiysam New Moon filminde Jacobu Steven Strair canlandiracakmis:

Kitaplarda da Jacobun degistigi yaziyor ya. O yüzden Jacob kurt olarak degistikten sonra Steven Strait tarafindan canlandirilir bence...

Yanlis hatirlamiyorsam kitapta Jacobun bir kac ay icine bir kac yas büyüdügü yaziyordu.
Yada yanlis mi hatirliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…