Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Internette bunu buldum:

DISC 1 for Twilight (CD) Album By Original Soundtrack
1 Supermassive Black Hole - Muse
2 Decode - Paramore
3 Full Moon - The Black Ghosts
4 Leave Out All The Rest - Linkin Park
5 Spotlight [Twilight Mix] - Mutemath/Mute Math (mix)
6 Go All The Way (Into The Twilight) - Perry Farrell
7 Tremble For My Beloved - Collective Soul
8 I Caught Myself - Paramore
9 Eyes On Fire - Blue Foundation
10 Never Think - Rob Pattinson
11 Flightless Bird, American Mouth - Iron & Wine
12 Bella's Lullaby - Carter Burwell

çok teşekkürler kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

tühh öteki cocuk daha yakışıklıydı beeeekaydirigubbakcemile3

yok be canım bu cocuk daha 17 yasında olmasına ragmen cok yakısıklı bence ya.gelecek vaad ediyor
jacob.jpg

robert-pattinson-taylor-lautner-vma-3.jpg

taylorlautner1233519408dq4.jpg

11366230galpb0.jpg

acaba taylor ı nasıl öle bayağı büyümüş bir hale getirecekler edward dan daha küçük bu...

acaba taylor ı nasıl öle bayağı büyümüş bir hale getirecekler edward dan daha küçük bu...

valla cocuk vucutcuymus paso spor salonundan cıkarken paparaziler yakalıyor laelaelaelaelae 17 yasındaki bir cocuk icin saglam bir vucudu var zaten.bugun benjamin buttoni izledikten sonra suna emin oldum 90 ligi 20 lik 20 ligi 90 lik gostermek icin 5 saatlik makyaj yeterli oluyormus hihoyyyt

youtube daki trailer gerçek değil mi kızlar :KK43:
bana çok inandırıcı geldi halbuki aslında daha çekilmemiştir mantıken :)

valla cocuk vucutcuymus paso spor salonundan cıkarken paparaziler yakalıyor laelaelaelaelae 17 yasındaki bir cocuk icin saglam bir vucudu var zaten.bugun benjamin buttoni izledikten sonra suna emin oldum 90 ligi 20 lik 20 ligi 90 lik gostermek icin 5 saatlik makyaj yeterli oluyormus hihoyyyt

hmm o zmn doğrudur dediğin cnm..makyaj herseyi yaparsositososito

Iste o sebepten dolayi Steven Strait´i oynatabilirler diye okudum...
emin olmak icin tekrar vaktım.imdb dede yazıyor taylor lautner oynayacak diye kızlar.
fanmade trailerlari bircok filmden karma parcalar alarak combiner diye gecen video programlari ile yapıyorlar.meslegim oldugundan bilirim :içelim:

emin olmak icin tekrar vaktım.imdb dede yazıyor taylor lautner oynayacak diye kızlar.
fanmade trailerlari bircok filmden karma parcalar alarak combiner diye gecen video programlari ile yapıyorlar.meslegim oldugundan bilirim :içelim:

ii o zmn ya..steve ne kadar yakışıklı olsa da oyuncu değişikliği iyi olmaz.

birde breaking dawn nin trailer izleyin sasıp kalırsınız.bununla kafayı bozmus insanlar var.2013 de cıkacak olan filme bir trailer cekmisler sanırsınız asil trailer bu! yok boyle birsey ya!

X