- 6 Aralık 2007
- 4.203
- 1
duymayan kalmasın new moon u hep beraber izlicez herkesi bekleriz çok süper olcak hihoyyyt
evet ttüm topik:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duymayan kalmasın new moon u hep beraber izlicez herkesi bekleriz çok süper olcak hihoyyyt
bunlar ne böyleeeeeeeee :1shok: cokacimcoook
tucem cidden 2. foto çok leziz ya süper çıkmış
saç ve göz rengi kireç gibi yüzü harika yaa edwardı çok seviom ben :asigim:
bu rob normalde de yüzüne beyaza boyasın saçını kızıl kahve yapsın lens taksıncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
evet ttüm topik:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ya yaklaşık 200 sayfayı yemiş epsilon offfff :mymeka:
boyut olarkta küçükkafamçokkarıştı
2 çevriyi karşılaştıranlar çok kırpmışlar diyo
kelimileri tamamlamamışlar pargrafları atlamışlar vs..vs...:mymeka:
ne gerzek yayın evi o kadar hayarnı var bu serinin laelaelaelaelae
bu kadar bekletiniz madem adam gibi çevirsenize bizde okuyam ha becermiyonuz bırakın başka yayın evi çevirsin:mymeka::mymeka::mymeka:
bak bu doğru birde iyi yönünden bak biz girince herkes salonu boşaltırakşam haber bültenlerinde görürüz kendimizi 'sinema salonunu deliler bastı' die lülülülülülü
Yani almıyımmı bişiy diyin :çok üzgünüm: Ben almayı düşünüyodum yarın :çok üzgünüm: Eclipse'in 2 bölümü kaldı :çok üzgünüm:
bak bu doğru birde iyi yönünden bak biz girince herkes salonu boşaltır
salon bize kalır:jeyyar::jeyyar:
eksikte olsa tamda olsa ben alıcam aslında bugün alcaktımda almadım :çok üzgünüm:ama yarın kesin alıcam:icecream::icecream:
belki de eksik değildir yaa ben hala karşılaştırmadım :çok üzgünüm:
ya bi karşılaştırsanda ona göre alsak bidanem :çok üzgünüm: göz ucuyla bakıver :çok üzgünüm: bende fan sitelerine bakiim
ya bi karşılaştırsanda ona göre alsak bidanem :çok üzgünüm: göz ucuyla bakıver :çok üzgünüm: bende fan sitelerine bakiim
ben biraz araştırdım bi kaç kişi ingizce öğretmenlerine felan göstermiş 2 kitabı arlarında fark varmış öyle yazıyodu ama artık bilmiyomsenağlama
tamam canım hemen bakıorum akşam yazarım a.s
nolur eksik olmasın yaaaaaa senağlama
............. ve çeviri gayet güzel. bella kitabının hepsini öneceden okumuştum ve burda çevirern arkadaşlarınkinden bi farkı yok. ve orjinaline de baktım kitabın boyu kısa ve puntolar devasa... yani kitabın eksik olduğunu sanmıyorum.
Epsilon'un puntoları küçültme kararı alması büyük ihtimalle kitabın maliyetini düşük tutup fiyatını daha da yukarı çekmemek içindir. Zaten yeterince pahalı bana göre. Breaking Dawn ABD'de çıktığında 10 $ gibi bir fiyatı vardı. Umarım yine de puntolar çok küçük değildir, bu da göz yani. Benim gibi göz sorunu olanlar için sorun en azından. 200 sayfalık fark nasıl oluşabilir bilemiyorum. İngilizce cümlelerin, kelimelerin bizdeki karşılıkları çok kısa olabiliyor çoğu zaman. Dharma baskısı Alacakaranlık ile Twilight arasındaki sayfa farkı 60'tı, çevirideki birkaç anlam değişikliği dışında eksik birşey de yoktu. Epsilon'un Yeni Ay çevirisi zaten rezaletti. Atlanan bir ton cümle, paragraf vardı o yüzden ona hiç girmiyorum. Tutulma'da da farkettiğim kadarıyla diyaloglarda birkaç cümle eksikliği vardı. Çeviri Yeni Ay'a oranla iyi, ama tek olarak bakıldığında manasız cümleler, cümlenin içindeki özne, yüklem, tümleçlerin yer değişiklikleri fazlasıyla sinir bozucuydu. Epsilon'un Alacakaranlık'ını okumadım ama Yeni Ay ve Tutulma'da dilim yandı. O sebepten herşeyi bekliyorum artık onlardan. Cümle de atlarlar, paragraf da atlarlar, sayfa da eksiltirler. Nasıl olsa alıyoruz ya onlar da paralarına bakıyorlar. Zaten karşıydım Breaking Dawn'ın alelacele çıkarılmasına hadi Mart sonu olmadı da Nisan'a geldik pat kitap çıktı. Hatta görünce bayağı bir şaşırdım. Ben beklemeye hazırdım, başka bir yayınevi olsaydı gönül rahatlığıyla kitabı erken çıkarmışlar, geç çıkarmışlar çok da önemli olmazdı. Seri zaten bitiyor insan bari son kitap adam akıllı birşey olsun diyor. Tek sevindiğim nokta bir daha Epsilon'dan kitap almak zorunda kalmayacak olmam, onun dışında kitabın çıkması bende hiçbir sevinç duygusu yaratmadı. Aksine "yine mi, yine mi Epsilon" dememe sebep oldu.
İki yorum buldum
yeni ayın çevirisinin kötü olması çok kötü en güzel kitap ooo
ya kızlar yarısına kadar baktımda göz ucuyla bana eksik yok gibi geldi tabi cümlesi cümlesine bakmadım ama yazılar çok küçük ve sık olduğundan kitabın daha küçük olduğunu tahmin ediyorum
breaking dawn da puntolar büyük bide jacobın kısmına gelmeden önce breaking dawnda 5 sayfa şafak vaktinde 3 sayfa boş yani bunun gibi şeyler var şafak vakti biraz sıkıştırılmış gibi geldi ve eksik yok gibi görünüyor ama daha detaylı bakıcam
yeni ayın çevirisinin kötü olması çok kötü en güzel kitap ooo
ya kızlar yarısına kadar baktımda göz ucuyla bana eksik yok gibi geldi tabi cümlesi cümlesine bakmadım ama yazılar çok küçük ve sık olduğundan kitabın daha küçük olduğunu tahmin ediyorum
breaking dawn da puntolar büyük bide jacobın kısmına gelmeden önce breaking dawnda 5 sayfa şafak vaktinde 3 sayfa boş yani bunun gibi şeyler var şafak vakti biraz sıkıştırılmış gibi geldi ve eksik yok gibi görünüyor ama daha detaylı bakıcam