- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
bu ne hız yafrum:lepi:
ideal okuyucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ideal okuyucu
ay o sizin gözlerinizin güzelliği şekerler sırnaşık şey eyyy aşk sen nelere kadirsin :roflol::roflol::roflol: annem inanamadı bitirdim diyince :roflol:
Alıntıdır
ian somerhalder ABC televizyonunun hit dizisi Lost'un 1. sezonundaki boone karakteri ile gönülleri fethetmişti. Ian şimdilerde saniyeler içinde eğlenceli olmaktan çıkıp kötüleşebilen bir vampiri canlandıracak . yan oyuncular ise Zach Roerig (Friday Night Lights), Kayla Ewell (Entourage), Nina Dobrev (Degrassi: The Next Generation) ve Steven R. McQueen (Minutemen).
Yapımın adı Vampire Diaries - twilight gibi bir kitap serisinden uyarlama - konusu iki vampir kardeşe birden aşık olan bir kadınla ilgili. kardeşlerden gibi iyi diğeri kötü
dizi hakkında bilgi
CW’den vampirlerle iligili yeni bir dizi projesi geliyor: “Vampire Diaries“. Dizi, ufak bir kasabada yaşayan iyi uylu fakat hayatta kalmaları için kan içmeye mecbur olan iki vampir kardeşin bir kıza duydukları aşka odaklanacak.
Dizinin ilham kaynağı ve aynı zamanda diziye ismini veren, 1993′te L. J. Smith tarafından yazılan “Vampire Diaries” serisi. Dizinin uygulayıcı yapımcısı ve yazarı ise “Dawson’s Creek“in de yazarı olan Kevin Williamson olacak. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli değil.
BaiLeyS süppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol: bende çok beğendim yaptır tucem sende :asigim::asigim:
utanmasam yaptıracağım da, dur bakalım, sular biraz durulsun :1closedeyes:
yazlık alışverişimi tamamladım birini çıkarır birini giyerim artık kaydirigubbakcemile3
bayıldım ben de ya :asigim::asigim:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kıskançlık kokusu alıyorum :dance::dance:
Kafayı iyice sıyırırmıyızki CADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tişörtleride hiç begenmedim hiçde güzel degiller hatta nefret ettim:dilcikar::dilcikar: