bana not yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
new moon a başlıyosun ha bak nasıl kıskandım seni :dilcikar:
tadını çıkar hemen bitirme mükemmel bir kitap :asigim:
inan o kadar özlemişim ki doyamıyorum size kaydirigubbakcemile3 yazdıkça yazasım geliyor valla -tatlicadiarzu- hihoyyyt
bana not yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Midnight Sun zırlattı beni, New Moon'da öyle yapacakmıOna göre mendilimi hazırlıyım :roflol:
hazırla tabi kız naniknanik midnightı tam okumadım ama bana göre new moon en damar kitap senağlama
hazırla tabi kız naniknanik midnightı tam okumadım ama bana göre new moon en damar kitap senağlama
edwarrrrrrrrrrrrrrddddddddddddd süpperrrrr dids, affettim Şeniz
new moon senağlamasenağlamasenağlama
new moon'da üzerinde ayların adı yazan o boş sayfaları gördüğümde senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ay Edward'ın Bella'ya düşkünlüğü, duyguları yedi bitirdi beni senağlama
Çok sevindim :dance: Ben gideyimde mendil hazırlıyım bari :roflol::roflol:
new moon'da üzerinde ayların adı yazan o boş sayfaları gördüğümde senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aynennnnnnnnnnn o her sayfadaki ay isimleri öldürdü beni
deli bişeydi ya edwardsız bomboş geçen aylar başka nasıl ifade edilebilirdi ki senağlamasenağlama
aynennnnnnnnnnn o her sayfadaki ay isimleri öldürdü beni
deli bişeydi ya edwardsız bomboş geçen aylar başka nasıl ifade edilebilirdi ki senağlamasenağlama
şimdi düşününce bile acı çekiyorum resmen :a015: manyak mıyım acaba -tatlicadiarzu-
Midnight Sun'ı gece 4:30 bitirdim, bitmiş farkında değilim hala sayfayı indirmeye çalışırken buldum kendimi :roflol::roflol: Sonra bugün filmi tekrar izledim, Allah ım ne kadar güzeldi :asigim: Edward'ında Bella'nında düşüncelerini okuyor gibi hissettim kendimi :roflol::roflol: Biliyorum saçmalıyorum ama elimde değil :roflol::roflol: New Moon'a başlıcam bu akşam sırnaşık şey
Ezbuz'cuma not: İyiki önce Midnight Sun'ı oku demişsin, çok teşekkür ederim ŞenizŞeniz
BaiLeyS'cime not: Geldiğin belli oluyor ha :roflol::roflol: Amma çabuk ilerliyor sayfalar :roflol:
ay yapmayın böyle ya senağlama nasıl okucam ben senağlama
benimde okuyasım geldi :asigim: 15 nisana kadar new moon tekrarı mı yapsam acaba :1rolleyes:
tek bana öyle oldu zanediyordum
o boş sayfalar nasıl üzdüydü hatta daha sonra charli alice o boş ayları anlattığında
çok kötü olmuştumsenağlamasenağlama
bende alice geldiğinde öyle tuhaf oldum ki :çok üzgünüm:
sanki uzun zamandır görmediğim birini görmüşüm kadar sevinmiştim senağlama
şahane fikir :a015:
tek bana öyle oldu zanediyordum
o boş sayfalar nasıl üzdüydü hatta daha sonra charli alice o boş ayları anlattığında
çok kötü olmuştumsenağlamasenağlama