- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
en azından 20-30 arası izlemişimdir tucem replikler ezberimde kaydirigubbakcemile3
benim de, özellikle çakma twilight yapılırsa edward rolü oynayacak kadar biliyorum tüm sözlerini :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: bellan olabilirim edfırtımmmmmm Şeniz
twilightın dizisini yapsalar keşke ne güzel olurdu delikafadulden -tatlicadiarzu-
Düz siz boş sayfalar derken ne demek istediğinizi anlamamıştım taki o sayfalara gelene kadar senağlama Bella'nın acısı içime işledi sanki senağlama Ama Edward'ın öylece gittiğine inanmıyorum, kesinlikle 7/24 takip ediyordur Bella'yı :1closedeyes: Ve eminimki Bella'dan yüz kat fazla acı çekiyordur senağlama Giderken herşeyi alıp gitmesine çook fena kızdım, "Hayatına bundan sonra bensiz devam ediceksin. Sanki hiç varolmamamışım gibi" yok ya kolaydı sanki eşşek :çok üzgünüm: Ay yıkıldım resmen öffff :çok üzgünüm:
Bu kitabı kesinlikle Edward'ın tarafından yazmalı Stephenie abla :çok üzgünüm:
Düz siz boş sayfalar derken ne demek istediğinizi anlamamıştım taki o sayfalara gelene kadar senağlama Bella'nın acısı içime işledi sanki senağlama Ama Edward'ın öylece gittiğine inanmıyorum, kesinlikle 7/24 takip ediyordur Bella'yı :1closedeyes: Ve eminimki Bella'dan yüz kat fazla acı çekiyordur senağlama Giderken herşeyi alıp gitmesine çook fena kızdım, "Hayatına bundan sonra bensiz devam ediceksin. Sanki hiç varolmamamışım gibi" yok ya kolaydı sanki eşşek :çok üzgünüm: Ay yıkıldım resmen öffff :çok üzgünüm:
kuzucummm sana dedim mendilleri hazırla diye :çok üzgünüm: edwardın bu aptalca seçimi kendisine pahalıya patladı malesef ki :1no2: sonradan kabul ediyor tabi yaptığı hatayı ama denedi sonuçta....belki bella beni unutur ve tehlikeden uzak kalır böylece diye düşündü ama victoria yı unuttubide işin içine jacob dahil oldu falan filan
kendimi tutamayıp anlatıcam en iyisi susayım ben kaydirigubbakcemile3
ay hatırlatmayın ya senağlamasenağlama hala acım taze -tatlicadiarzu-
kuzucummm sana dedim mendilleri hazırla diye :çok üzgünüm: edwardın bu aptalca seçimi kendisine pahalıya patladı malesef ki :1no2: sonradan kabul ediyor tabi yaptığı hatayı ama denedi sonuçta....belki bella beni unutur ve tehlikeden uzak kalır böylece diye düşündü ama victoria yı unuttubide işin içine jacob dahil oldu falan filan
kendimi tutamayıp anlatıcam en iyisi susayım ben kaydirigubbakcemile3
ay hatırlatmayın ya senağlamasenağlama hala acım taze -tatlicadiarzu-
jacobla olanların asıl sorumlusu edwardın bu davranışı zaten, oooffff :a015:
Anlatsana kaydirigubbakcemile3 Gerçi bırakamıyorum kitabı elimden ya, hayretler içerisindeyim :roflol: Dün geceden bu yana 148 sayfa okumuşum sırnaşık şey
İçim parçalandı varya okurken senağlama Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın senağlama
oh maşallah yavaşla biraz kız kaydirigubbakcemile3 ben de new moon u bir solukta bitirmiştim ama tutulma bitmek bilmedi nedense :tomato:
o kadar ay gelmedi bir de pis :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
O kitapta harbiden kalın ha
jacobla olanların asıl sorumlusu edwardın bu davranışı zaten, oooffff :a015:
eşek edward :dilcikar:
evet edward gitmeseydi bella jacoba sığınmazdı :çok üzgünüm:
o kadar ay gelmedi bir de pis :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Eşeğin önde gideni zati :mymeka: Çok kızdım çoookk Çok üzgünüm çoook Ama eminim bak valla 7/24 takip ediyor :smiley-cool: Dimi? Biliyosanız söyleyin gebertirimklava:
Eşeğin önde gideni zati :mymeka: Çok kızdım çoookk Çok üzgünüm çoook Ama eminim bak valla 7/24 takip ediyor :smiley-cool: Dimi? Biliyosanız söyleyin gebertirimklava:
haberi bile yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm: