anlatmaya başlarsak susmayız şimdi kaydirigubbakcemile5
bütün koltukaltları sana feda olsun canım delikafadulden
bu arda hangi dallama sitemize saldır düzenlemiş :mymeka::mymeka:
bütün koltukaltları sana feda olsun canım delikafadulden
:yalaka üye smileyl::mymeka::mymeka:
kıskançlıktançatlamışkanemicismiley :roflol:
:yalaka üye smileyl::mymeka::mymeka:
nereye gittiniz yine:çok üzgünüm: terkedilmiş similey :a015:
topikler arası zıkzak dokuyoruz:roflol:
tucem bitirdin mi midnight sun ı
yok canım nerde, biraz yoğundum bugünlerde, ikinci bölümdeyim daha :1no2:
sen onu bitirdin ama değil mi, breaking downu doğumgününe saklıyorsun kaydirigubbakcemile5
yok tatlım bende bitirmedim azcık okudum devamını şafak vaktinden sonraya bıraktım
tembellik had safhada yine :1no2:
yok tatlım bende bitirmedim azcık okudum devamını şafak vaktinden sonraya bıraktım
tembellik had safhada yine :1no2:
nasıl bıraktın ben bir solukta bitirdim :tomato:
olsun böyle de güzel, tadını çıkara çıkara kaydirigubbakcemile2
Midnight Sun'ı gece 4:30 bitirdim, bitmiş farkında değilim hala sayfayı indirmeye çalışırken buldum kendimi :roflol::roflol: Sonra bugün filmi tekrar izledim, Allah ım ne kadar güzeldi :asigim: Edward'ında Bella'nında düşüncelerini okuyor gibi hissettim kendimi :roflol::roflol: Biliyorum saçmalıyorum ama elimde değil :roflol::roflol: New Moon'a başlıcam bu akşam sırnaşık şey
Ezbuz'cuma not: İyiki önce Midnight Sun'ı oku demişsin, çok teşekkür ederim ŞenizŞeniz
BaiLeyS'cime not: Geldiğin belli oluyor ha :roflol::roflol: Amma çabuk ilerliyor sayfalar :roflol:
Midnight Sun'ı gece 4:30 bitirdim, bitmiş farkında değilim hala sayfayı indirmeye çalışırken buldum kendimi :roflol::roflol: Sonra bugün filmi tekrar izledim, Allah ım ne kadar güzeldi :asigim: Edward'ında Bella'nında düşüncelerini okuyor gibi hissettim kendimi :roflol::roflol: Biliyorum saçmalıyorum ama elimde değil :roflol::roflol: New Moon'a başlıcam bu akşam sırnaşık şey
Ezbuz'cuma not: İyiki önce Midnight Sun'ı oku demişsin, çok teşekkür ederim ŞenizŞeniz
BaiLeyS'cime not: Geldiğin belli oluyor ha :roflol::roflol: Amma çabuk ilerliyor sayfalar :roflol: